DigiMasTer

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DigiMasTer

  1. CM Storm » Products: Stryker φαίνεται αρκετά δελεαστικό μπορώ να πω.. νομίζω μου αρέσει περισσότερο από το Cosmos S που έχω
  2. Κανένα πρόβλημα! Ο μόνος λόγος που το έγραψα είναι επειδή δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.. και εγώ έτρεχα από courier σε courier.
  3. Όχι, απλά πριν λίγο καιρό την έστειλα.. η λέξη ζώο-α (απ' ότι ξέρω δηλαδή) δεν είναι βρισιά!
  4. Καλησπέρα παιδιά, Τελικά όλα καλά με την υδρόψυξη.. με H100i την έκαναν αντικατάσταση πλήρωσα μια διαφορά τον 10? και μου την έστειλαν. Μια βδομάδα ακριβώς! αν εξαιρέσουμε ότι υπάρχουν κάποια ****** εκεί μέσα και αναγκάστηκα να πάρω 3-4 τηλέφωνα μέχρι να αποφασίσουν μεταξύ τους με πια courrier το έστειλαν τελικά..
  5. επειδή μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο.. έχεις κάποια συσκευή USB συνδεδεμένη που να παίρνει εξωτερική τροφοδοσία; δηλαδή να μην παίρνει ρεύμα από την usb αλλά από πρίζα.
  6. Δεν έχω περιθώρια για αναμονή πληρώνομαι από την δουλειά αύριο κάποια χρήματα και θα γίνουν κάρτα.. αυτή που έχω τώρα είναι τέρμα unstable. Το πρόβλημά μου είναι ότι η δουλειά που κάνω γίνεται από το pc μου οπότε και είναι βασικό να δουλεύει. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα το έκανα όπως το λες, θα κοιτούσα δηλαδή για μια 770..
  7. Σωστά και έλεγα τι ξέχασα να γράψω μέχρι 250 - 270 η κάθε κάρτα!
  8. Καλησπέρα παιδιά, Καθώς η gpu μου άρχισε να αφήνει χρόνους ετοιμάζομαι για νέα, το σύστημα μου είναι αυτό που έχω στην υπογραφή μου. Θα ήθελα την γνώμη σας για το τι να διαλέξω, σκέφτομαι μόνο για Nvidia μιας και έχω και το SLI bridge από την συσκευασία της μητρικής αλλά και επειδή δουλεύω αρκετά χρόνια με Nvidia και έχω μείνει ικανοποιημένος. Για αρχή να τονίσω ότι πρώτα θα πάρω την μία που την βιάζομαι γιατί έχω πεθάνει στο BSOD και μετά την δεύτερη για το SLI. Να σημειώσω ότι δουλεύω 3 monitors και η μέγιστη ανάλυση που παίζω μέχρι στιγμής είναι 1920x1080 αλλά τον επόμενο μήνα, σκέφτομαι να αλλάξω και τις οθόνες και να πάω σε 3 dell 24" οπότε ανεβαίνουμε και ανάλυση. Όσο για το gaming υπολογίζω σε full γραφικά σε μια οθόνη φυσικά, και για games όπως Crysis 3, BF4 (το περιμένουμε), CS:GO, και γενικά FPS καινούργια. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  9. Λοιπόν 9:24 μου έστειλαν e-mail το οποίο λέει μέχρι εδώ καλά.. από εδώ και πέρα να δούμε
  10. @venisk από το molex έδινα - δίνω!! το 3 pin έχω την εντύπωση ότι είναι μόνο για monitor της μητρικής... και όχι δεν έκανε θόρυβο απλά δεν γυρνούσε καθόλου, γιατι το block ηταν πολυ ζεστό και το ψυγείο κρυο και έσβηνε το pc απο την προστασία του cpu overheating...
  11. @venisk ναι το τσέκαρα! δούλευαν συνέχεια και ακόμα δουλεύουν...
  12. @Johnnymous πόσο καιρό έκαναν για να σου κάνουν αντικατάσταση;
  13. χαχαχαχα το άνοιξα γιατί διαβάζοντας μερικά threads για αντικαταστάσεις μου έπεσε λίγο η ψυχολογία...
  14. έστειλα το παρακάτω e-mail στο Π και περιμένω απάντηση...
  15. λόγο φασαρίας; δεν με απασχολεί καθόλου η φασαρία
  16. Καλησπέρα παιδιά!! μόλις έκανα παραγγελία αυτό και περιμένω!! για πείτε απόψεις!!!
  17. ναι το είχα στα Standard μου για καινούργιο τροφοδοτικό! τι μάρκα προτείνεται; εγώ σκεφτόμουν κάτι σε Corsair ΤΧ750 V2
  18. Ναι, τροφοδοτικό θα πάρω άλλο αυτό μου το είχαν κάνει δώρο..
  19. διάφορα games παίζω όπως NFSW, TF2, BF3 απλά θέλω να τα τρέξω με Full γραφικά σε ανάλυση 1920x1080, και εκτός αυτού θέλω να βάλω όλα τα Monitors πάνω σε κάρτες γραφικών να φύγω απο την onboard.
  20. Βασικά σκέφτομαι να κάνω ένα SLI με 2 ASUS GTX670 μιας και τα παίρνω σε τιμές χονδρικής, Την 8800 την πήρα τζάμπα για χαλασμένη..
  21. Καλησπέρα, πρόσφατα (πριν λίγες μέρες) αγόρασα καινούργιο HW. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα parts.. Είναι αυτό που γράφω στην υπογραφή. Τα διάλεξα έτσι, ώστε να μπορώ να κάνω την δουλειά μου άνετα, και να παίζουμε και κανένα game που και που.