Prototype

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Prototype

  1. Τα μόνα έξτρα κουμπιά που έχει είναι του φωτισμού, media keys, κλείδωμα Windows key και το switch για το Polling Rate. Αμά δεις το Κ95 εκεί ναι μπορείς να πεις οτι ξεφεύγουν τα κουμπιά. Επίσης κάτοχος K70.
  2. To Κ70 με το "παλιό" ή το καινούργιο Logo που μπορούμε να το βρούμε; Εγώ ψάχνω είτε το πρώτο είτε το τελευταίο. Επίσης αντιπαθώ το καινούργιο "Corsair Gaming" logo. uniting-brands.png
  3. Μόλις διάβασα το review, πάρα πολύ καλή η ανάλυση σε όλα τα θέματα. Επίσης ένα πάρα πολύ καλό πρωτότυπο κομμάτι από την AMD για τον ανταγωνισμό. Πάντως από τα νούμερα που είδα για κάποιον High End χρήστη που έχει τα λεφτά, δεν έχει κολλήματα με την εταιρία και δεν παίζει σε 4Κ είναι καλοδεχούμενη.
  4. Εντάξει σίγουρα για τη τιμή που έχει, αλλά και πάλι είναι λίγο εντυπωσιακές οι τιμές για κάτι "καινούργιο" που βλέπουμε στην αγορά. Φυσικά δεν πρέπει να βιαζόμαστε όπως ανέφερες και πιο πριν εάν δεν δούμε τι τιμές/αποδόσεις έχει να μας δείξει η AMD . Η εξωπραγματική τιμή που θα έχει στην Ελλάδα λόγο ΦΠΑ δεν είναι?
  5. BF4 κάτι 70-85 FPS είδα πως παίζει σε 4Κ, και Middle-earth: Shadow of Mordor με HD textures 4Κ 30-40 FPS ή 80-90 FPS σε 2Κ
  6. Πλάκα μου κάνεις....που να βρω τόσο παλιά κινητά? Το Nokia 2100 που βρήκα στο ebay έκανε 30? λίγα μεν πολλά δεν για να πάρω μόνο τα LED που το 1 κοστίζει στα 12 cent.
  7. Επειδή έχω αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον 2 χρόνια και το έχω πάρει απόφαση να φτιάξω το backlight, 0603-0805 LED's θα κάνουν για το POD και πόσα Volt max?
  8. Εάν κάνεις κανονική εγκατάσταση (αντί για backup) κατάργησε το Pando Media Booster από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων γιατί για κάποιο λόγο σου τρώει bandwidth και δεν σε αφήνει να συνδεθείς στους servers. Αυτό το πρόγραμμα είναι του League of Legends για να κατεβάζει με full ταχύτητα το client όταν πας να κάνεις την εγκατάσταση.