Rage

Members
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rage

  1. Χρόνια πολλά παίδες. Στάλθηκε από το E5533 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Καλη αρχη σε ολα φιλε και καλοριζικα!
  3. Ετσι το εκανα εγω. Check και το εβγαλε αμεσως!
  4. Υγρασια!!! Πεφτεις για υπνο και ξυπνας πιο κουρασμενος. Καθημερινο φαινομενο στη Λαρισα!
  5. Καλημερα, καλη εβδομαδαμε πολλα mhz! yo!
  6. Καλοοοο!!!!! Θα ηθελα ομως το φως του φαρου να κοιταει πιο πολυ προς τη βαρκα ωσρε να δικαιολογει και την εντοναη σκια στο νερο.
  7. Καλημερα... τελειωσα σημερα μετα απο 2 μερες συνεντευξη για να αλλαξω δουλεια. Με καλεσανε και 2η φορα. Με βλεπω να αλλαζω κλαδο μετα απο 12 χρονια!
  8. Να δωσεις 1500 για TAG και να ειναι digital... meeehhhh Eχω ενα Seiko kinetic ιδιας χρηματικης αξιας απο τον Αρραβωνα μου. Νομιζω στα καλα ρολογια... τους παει το αναλογικο!
  9. Ενα rm 750 της Corsair. Για την ωρα δεν χρειαζεται αλλα σε περιπτωση που βρω καμια GPU καλη θα παρει μπροστα και το φουρ φουρ της!
  10. Eιμαι φαν του ειδους και μονο καλα λογια μπορω να πω. Προλαβα πολυ λιγο να ασχοληθω το μεσημερακι. Γενικως απλη ιστοριουλα, με αρκετα πραγματα να ψαξεις, upgrades, ομορφα γραφικα... αυτη η Λαρα ναουμε ειναι η κομανετσι η ιδια... Αν σου αρεσε το πρωτο η και τα uncharted (αν ειχες κονσολες) πιστευω θα σου αρεσει.
  11. Rise of the Tomb Raider Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. Καλημερα. Τι εγινε παιδες αυτες τις μερες... σε τι χαραδρα επεσε το forum και δε βρισκει επιφανεια?
  13. Καλημερα... Οντως R.I.P.!!! μας χαρισε απιστευτες cult στιγμες γελιου!
  14. Θα προτειμουσα... Action - Adnenture Καποτε ετσι τα χαρακτηριζαν τουλαχιστον!
  15. Έχω μια τέτοια xtx ακόμη στην άκρη. Περίπου 350 είχα δώσει αλλά δε θυμάμαι την εποχή. Πρέπει να ήταν προς το τέλος της καριέρας της. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  16. Σκεφτομαι να πεταξω τα φουρ φουρ της corsair απο το 540air και να βαλω επανω τα Noctua που καθονται. Αν και με χαλαει η χρωματικη παλετα τους!!!
  17. Καλημερα σε ολους... θελω να πληρωθωωωωωω!!!