GileraCY

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GileraCY

  1. Γεια σας και παλι στο pc μου εχω τιν asus gtx 690 τιν αγορασα απο ενα φιλο πριν 1-2 χρονια αποτι θιμαμαι ο φιλος μ πρεπει να εκανε hack το bios τις καρτας βσκ ειναι oc χωρις να πιραξω κατι τιν εβαλα πανω και ηταν οc τωρα το προβλιμα ειναι τελεφταια 3-4 μινες πχ πηγα να πεξω watchdogs και μου εκανε σινεχια crash και υπολογισα μπορι να ειναι το sli και να μην το υποστιριζη ακομα τωρα τελεφτεα μπορι να ειμαι στο youtube,xbmc χαλαρα πραγματα καθε 1-2 ωρες μαυριζη η οθονη και οταν αναβη μ βγαζη μερικες μπλε γραμμες π.χ οταν βλεπω μια τενια η περιμετρος του ανθροπου τελος παντον ειναι μπλε δεν ξερω τι πρεπει να κανω να το φτιαξω η τι φτεει
  2. Να ειστε καλα παιδια ευχαριστω θα παω με την συνθεση του Γιωργου
  3. για αλλον απλα δεν ασχολουμε πια με gaming φασεις και εκοψα λιγο πισο στο θεμα hardware και ειπα να ζιτισω καπια βοηθεια
  4. Γεια σας παιδιά θέλω να φτιάξω ενα gaming υπολογιστή στα ? 1.000 και θέλω την βοήθεια σας Κατα προτίμηση INTELΣκοπός GAMING Mονο κουτί ανάλυση(1920x1080) Το κουτί να είναι τουλάχιστον ποιοτικό ευχαριστώ
  5. Call Of Duty 4 multiplayer με την clan μου Battlefield 4 για μενα αποτηχια το multiplayer Assassin's Creed IV - Black Flag καλο ειναι World Of Warcraft το πηρα για 15 ευρο προσφορα ολα τα expansions + ενα μηνα free και τριπλασιο xp!
  6. Γεια σας παιδια ενας φιλος μ θελη να κανει αναβαθμιση και του με budget 250 eu εχει ειδη πανω core 2 duo E7300 2.6 ghz Hewlett-Packard 0AACH Motherboard και του ειπα να βαλει τα παρα κατο πραγματακια αλλα δεν βρηκα RAM GIGABYTE GEFORCE GTX650 OC GV-N650OC-1GI 1GB PCI-E RETAIL - ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ - E-SHOPCY.COM.CY COOLERMASTER RS600-ACABM2-WI ELITE 600W PSU - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ - E-SHOPCY.COM.CY θελω μια βοηθεια με τες ram καπια αλλαγη στο hardware που διαλεξα δεχτη! φιληκα Tασος!
  7. απλα βαρεθηκα τον αερα θελω κατι πιο extreeme φαση να κανω και ενα καλο oc και ειπα γιατι να μην μπω στα νερα επισης μαθενεις κατι καινουργιο αν αυτο σε καλυβει!
  8. Γεια σας παιδια εδω και καιρο σκεφτομαι να κανω υδροψυξη στο pc μου και ροτησα ενα φιλο μου που ασχολειται με το θεμα και μου ειπε οτι πρεπει να αλλαξω κουτι (CM storm trooper) επιδη δεν μπορη να φορεσει χοντρα ψυγεια μεσα και με εβαλε σε σκεπτικο να αλλαξω κουτι και μαλλον παω για corsair 750d εσεις τι μου προτινετε να κανω?
  9. καλο ειναι το χ7 το ειχα δοκιμαση αλλα ειναι παρα πολυ μικρο το spase και δεν ειναι οτι πιο βολικο!
  10. Γεια σας και παλι ενας φιλος μετακομισε στην αθηνα για σπουδες και θελει Τηλεοραση μεχρη 300-350 ευρο αλλα δεν ξερω καταστιματα φτυνα στην ελλαδα γιαυτο ζηταω την βοηθεια σας ευχαριστω!
  11. Πολυ καλο και κατανοητό για εμας που δεν γνωριζουμε απο υδροψυξη .Ευχαριστω πολυ.
  12. Γεια σας και παλι παιδες θελω αν μπορειτε να με βοηθησετε με την επιλογη τον parts ΔΕΝ εχω ιδεα απο watercooling θελω να ψυξω το cpu,vga,ram! ευχαριστω
  13. για χαρα εννοω οτι μπορει να ειμαι πχ. facebook η οτιδιποτε αλλο εχτος game και να αρχηζει να κολλαει σινεχεια το pc οταν το κανω ενα restart ειναι οκ αλλο παραδιγμα μπορι να μεινη κολιμενο το mouse και να θελει παλη restart.. ναι ι ρυθμιση των sata ειναι σε AHCI!
  14. εβαλα το resource monitor απο οτι ειδα ειναι normal λετε να κανω ενα ξανα clean install τα windows?
  15. εκανα καθαρη εγκατασταση ναι ειναι αφτο στην υπογραφη μου! οποτε θελει!
  16. για σας εχω ενα προβλημα με το pc m ωρες ωρες το πιανι κατι και laggari το pc απο τοτε π εβαλα τον ssd δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος οταν εβαλα τα windows 7 help asap!
  17. GileraCY

    Cpu temps

    ναι το ξερω οτι το Κ ειναι για oc!
  18. GileraCY

    Cpu temps

    ευχαριστω για την βοηθεια caution!
  19. GileraCY

    Cpu temps

    αν και δεν ξανα εκανα oc θα τω δοκημασω! ευχαριστω για την βοηθεια παντος venisk!
  20. GileraCY

    Cpu temps

    το gadget πανο δεξεια μετρα με το coretemp πιο απο ολα δειχνη τα σωστα?
  21. GileraCY

    Cpu temps

    τον λυπαμε 3 μηνες τον εχω αν τον κανω overclock θα χασω την εγγιηση 330 ευρα τον πηρα!
  22. GileraCY

    Cpu temps

    Για σας παιδια εχω μια απορια με το cpu μου εχω corsair h100i για cooler και εχω αφτα τα temps pio programma lete na ine i true temps?