stavros

Members
  • Posts

    2,681
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    240

Everything posted by stavros

  1. Βάζω μέσα και το starletάκι του '99, σκόνη θα φάτε
  2. Λάθη γίνονται παντού. Απλά νομίζω πως όταν γίνεται από χόμπι και έρχεται η στιγμή που πρέπει να ιεραρχήσεις ξανά τις προτεραιότητές σου, αυτή η κατάσταση είναι πιθανή Επίσης, μην ξεχνάμε πως γενικά έχουν αλλάξει οι καταστάσεις, οι enthusiasts είναι πλέον είδος προς εξαφάνισει, ενώ έχουν εμφανιστεί ένα σωρό άλλα media σχετικά με τα pc ίσως πιο ελκυστικά λόγω του διαφορετικού περιεχομένου τους.
  3. Άλλος για Χιο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη. Να σου πω, ψιλο σκιάζομαι με όλους αυτούς τους περίεργους που κυκλοφορούν εδώ μέσα Όλα καλά ?
  4. Να πούμε και Χρόνια Πολλά στον @GoriLLakoS που είχε και την ονομαστική του και όσον αφορά στο BOX εύχομαι ένα καλό reboot.
  5. Το πάχος εκτός από την σωστή εφαρμογή (πάτημα) της ψύκτρας, λόγω ευκαμψίας των pads, δε μπορώ να φανταστώ που αλλού θα μπορούσε να επηρεάζει.
  6. Και τα pads θα χρειαστούν αλλαγή, ξεραίνονται πιο εύκολα από τις πάστες.
  7. Step1 picture31604 picture31605 picture31603 picture31607 Step2 picture31609 Step3 picture31601 picture31602 Step4 picture31608 picture31606
  8. Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και αγάπη!
  9. Να θυμάσει, τo PS5 φτάνει μέχρι 120 frames per second μέσω HDMI 2.1. https://www.skroutz.gr/s/20192961/LG-27GL850-B-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-144Hz.html
  10. Παίζει να είναι και οι ram, να θέλουν χαμηλότερους χρονισμούς. Είναι στο QVL ?
  11. Στο παρακάτω video διάβασε το description και τα σχόλια. https://www.youtube.com/watch?v=_sVX_UVKNSI Έχει ενδιαφέρον ένας τύπος που γράφει: The fans bend slightly at high speed and are rubbing against the fan wire above the heatsink Στο παραπάνω video ο creator γράφει ότι όταν η κάρτα ήταν κατακόρυφα (ξάπλωνε το PC), τότε ο θόρυβος δεν υπήρχε. Άρα, μια άλλη λύση ήταν να πάρει ένα vertical mount. Αν τώρα το θόρυβο στον κάνει σε ένα μικρό φάσμα στροφών, τότε μπορείς να φτιάξεις ένα fan speed curve που απλά θα προσπερνάει το συγκεκριμένο φάσμα. Επίσης, μπορεί να έχει λασκάρει και καμία βίδα απλά ή κάτι άλλο με πολύ μικρό clearance μπορεί πλέον να συντονίζει. https://www.youtube.com/watch?v=N7rb-gRpjeY
  12. Εγώ θα την έβγαζα, καθάριζα με blower, έλεγχα με καλό φωτισμό ή και μεγενθυτικό φακό για τυχόν σκουπίδια. Θα γύρναγα το ανεμιστηράκι με το χέρι να δω αν κάπου κολλάει ή "παίζει" πολύ το ανεμιστηράκι σε σχέση με το καλό. Αν είχα εγγύηση θα προσπαθούσα για δωρεάν επισκευή/αντικατάσταση. Σε άλλη περίπτωση θα άνοιγα την κάρτα να την καθαρίσω και αν δεν έπιανε και αυτό θα τις άλλαζα τα ανεμιστήρια. Υ.Γ. όταν λες ότι το κάνει στα παιχνίδια να υποθέσω ότι το κάνει σε συγκεκριμένες στροφές και όχι σε load, αλλιώς μπορεί να είναι και coil whine. Δοκίμασε να ανεβάσεις τις στροφές σε κατάσταση idle για να το επιβεβαιώσεις.
  13. Δεν το βλέπω, δε μου αρέσει.
  14. Σύμφωνα με την αξιολόγηση του TRN (TrackerNetwork) Top 0.7%
  15. Ασε, ευτυχώς που είχα "τσιμπήσει" την 3070 (από άλλο κατάστημα) σε σχετικά καλή τιμή.
  16. Άποψή μου είναι να περιμενεις για ddr5
  17. Μάλλον μποτάκι είναι, αυτός και ο προηγούμενος.