epsilon

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by epsilon

  1. AMD Voodoo Nemesis. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε! Γιατί η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. Thymios Sakelliou
  2. Stagefright ένα απλό παράδειγμα. και δεν κολλάς από εφαρμογή. Από ένα απλό mms μπορείς να κολλήσεις. Σουρωτήρι. Ελβετικό τυρί πώς το λένε. Από τότε που η ίδια η google ενσωμάτωσε "εφαρμογή" memory cleaner στο λειτουργικό. Στάζει πώς το λένε. leak ελληνιστί. Θες ένα απλό παράδειγμα; Γράψε ένα μοντέλο mid range στο google και βάλε στο τέλος της αναζήτησης "slow". Και απόλαυσε 5 σελίδες αποτελεσμάτων από 100 διαφορετικά forum. Οι πρώτες 2 εβδομάδες είναι ανεκτές. Μετά η NAND αρχίζει να χτυπάει κόκκινα από τα lag. Άλλωστε ποιός ο λόγος να βάζουν 8 πυρήνες και 6GB RAM στα flagships? Για τα benchmarks? Πιπέρι...
  3. Τα έχουμε ξαναπει μην τα ξαναλέμε. Λίγοι και καλοί. Οι υπόλοιποι βουρ στο bugdroid να χορτάσετε κολλήματα (εκτός αν σκάσετε 1000 ευρώ για 8 πυρήνες και 6 GB RAM) και malware. Θυμίστε μου που έχει φτάσει το versioning στο Stagefright? Κάθε μέρα κάποιος Κινέζος "χακερ" σας γλεντάει!
  4. 3dfx voodoo accelerator. Η μητέρα του 3D. Mε τόσο μα τόσο άδοξο τέλος. Ακόμα θυμάμαι την απογοήτευση. Ίσως κακώς ανακατεύτηκε η nvidia με την εξαγορά της (εντελώς ανούσια). Έτσι ίσως να μην είχε τσιγκλίσει τους ρομαντικούς χρήστες της 3dfx που δεν έδωσαν ούτε μισό ευρώ από τότε για οτιδήποτε με το brand nvidia.
  5. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες, αλλά στην αγορά της Ευρώπης οι κολοσσοί συνήθως κάνουν καρτέλ και όχι ανταγωνισμό.
  6. αν δει κάποιος τις τιμές του amazon.com και τις αντίστοιχες του .co.uk θα καταλάβει ότι δεν λέει και τίποτα σαν είδηση. Άλλο ενα hw store απλά.
  7. Τα win8 είναι καταδικασμένα σε κάθε update να δέχονται trolling από κόσμο που ακόμα περιμένει το start menu... Αν χρησιμοποιούσαν τον χρόνο που κράζουν στα post, να ψάξουν λίγο το λειτουργικό θα είχαν ήδη ξεχάσει το σημαίνει start menu. Ακόμα και σε Η/Υ με win7.
  8. Αφού έλυσαν όλα τα προβλήματα τους (ανυπαρξία εφαρμογών στο ΒΒ10, κακό marketing, κακό support κλπ), έβγαλαν και Porsche design. Πραγματικά φοβερό μπάσιμο...
  9. Ωραίο κουτάκι αλλά αυτό το χώρισμα στο μπροστινό πορτάκι το κάνει να μοιάζει με ψυγειοκαταψύκτη.
  10. Vistalizator. Vistalizator - change display language in Windows Vista and Windows 7 το είχα κάνει κάποτε σε win 7 pro ενός φίλου. Θέλει λίγο ψάξιμο (διάβασε τα guides στο site) αλλά δεν είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις. Είναι ο μόνος τρόπος για non ultimate εκδόσεις.
  11. Αυτά για όσους "καίγονται" για το ποιός από τους 2 την έχει...γρηγορότερη... Χωρίς ανταγωνισμό οι τιμές θα ήταν 4ψήφιες σε ολες τις high end κάρτες...
  12. τα 8 (όχι τα 8.1) τα έβαλα σε ενα netbook-χρέπι και πάνε πολύ πιο γρήγορα από τα win 7 starter. Τα 7 ήθελαν hardware. με 2GB μνήμη σερνόταν ο τόπος. με τα 8 δεν υπάρχει τέτοια κακή εμπειρία.
  13. 80? (τουλάχιστον) για ενα τηλ που το βρίσκεις καινούργιο με 90? από τους ίδιους και 80? από άλλο μαγαζί; αυτοί είναι ικανοί να στο χρεώσουν στο τέλος και παραπάνω από όσο κάνει καινούργιο!
  14. Αν είσαι γαύρος είσαι στην 31η θέση της Uefa στην Ευρώπη. Α και παίζεις σε αυτή. Και είσαι η μοναδική ομάδα μαζί με τον παοκ που φέρνει βαθμούς στη χώρα. Member associations - UEFA rankings - Club coefficients ? UEFA.com
  15. Στην αρχή ανέφερε ότι δεν θα κάνει, μετά είπε ότι θα είναι σίγουρο. Γι'αυτό ρωτάω για ολα τα κομμάτια γιατί βλέπω ότι δεν έχει κατασταλάξει και είναι κρίμα να πληρώσει (αδρά) κάτι που τελικά δεν θα του χρειαστεί για την δουλειά που το χρειάζεται. Επίσης δίσκο έχεις σκεφτεί φίλε magiz21?
  16. Αφού το θέλεις για gaming και δεν θα κάνεις overclock, έχεις υπολογίσει πόσα θα δώσεις για κάρτα γραφικών; αν είναι να πάρεις πχ μια 7770 με περίπου 100? τότε μην παίρνεις i7 (ο οποίος δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω στο gaming από εναν i5 εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) και αντί για μια entry κάρτα γραφικών πάρε μια high end κάρτα με 300? περίπου και δυνατές μνήμες (για τις οποίες επίσης δεν ανέφερες τι σκέφτεσαι να αγοράσεις).
  17. Τα windows 8 θέλουν λίγη υπομονή και ψάξιμο. Όταν τα συνηθίσεις αποτελούν εξαιρετικό και ταχύτατο λειτουργικό σύστημα. Ο τρόπος που γίνεται το search από την αρχική οθόνη είναι απίστευτα γρηγορότερος και ευκολότερος από το start menu, άσε που υπάρχει η επιλογή "all programs" που σου εμφανίζει τα πάντα. Το start menu πέθανε και θεωρώ περιττό να ψάχνει κανείς addons για να το "αναστήσει". Απλά χρειάζεται να συνειδητοποιήσει το γεγονός και να προσαρμοστεί πάνω στα νέα δεδομένα. Do not try to bend the spoon — that's impossible. Instead, only try to realize the truth: there is no spoon.