virus7

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About virus7

  • Birthday 04/12/1988

Personal Information

  • Location
    Θεσσαλονικη

Social Info

  • Skype
    johnmokkas

Systems Specs

  • CPU
    intel c2q @3.2GHZ
  • Motherboard
    asus p5k-se epu
  • GPU(s)
    nvidia xfx gtx280
  • RAM
    kingston 4gb @1066
  • SSDs & HDDs
    64gb corsair force3 ssd
  • Sound Card
    motherboard default
  • OS
    windows 7 hp

virus7's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. [NEWS_IMG=Η Seagate παρουσιάζει νέο σκληρό δίσκο 4 TB για αποθήκευση βίντεο]http://reviews.hwbox.gr/news/seagate.jpg[/NEWS_IMG]Η Seagate ανακοίνωσε την νέα σειρά σκληρών δίσκων 3.5'', με διαθέσιμη χωρητικότητα έως και 4 TB. Τα νέα μοντέλα προορίζονται για χρήση σε DVR's και σε set-top boxes, όπως ακόμα σε συστήματα παρακολούθησης ή επιπλέον σε media centers. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που παραπονιούνται σχετικά με τον αποθηκευτικό χώρο, σε τέτοιες απαιτητικές εφαρμογές, έτσι; Σύμφωνα με την Seagate, οι δίσκοι έχουν βελτιστοποιηθεί σε 3 κρίσιμους τομείς: χωρητικότητα, αξιοπιστία και ακουστική. Σημειώνεται πως η εταιρεία παρουσίασε ετήσια ζημία της τάξεως του 0.55%, με νέο κίνητρο να ανακτήσει το χαμένο μερίδιο αγοράς. '' Διαχειριζόμενος την εμπειρία μιας εταιρείας όπως η Seagate και κατανοώντας της απαιτήσεις αυτής της μεγάλης μερίδας χρηστών και επιχειρήσεων, συνδυάσαμε την γνώση μας πάνω στην ακουστική, την θερμότητα και τη δύναμη, για να σας παρουσιάσουμε σήμερα αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το κορυφαίο DVR drive στον κόσμο. Η υπόσχεσή μας είναι η ασφάλεια των δεδομένων σας.'', δήλωσε εμφανώς ευχαριστημένος ο αντιπρόεδρος της Seagate στον τομέα του marketing, Scott Horn. Οι νέοι δίσκοι θα εμφανιστούν στην αγορά σε χωρητικότητες από 250GB έως 4TB, με τα rpm τους να είναι όλα στα 5900. Τα μοντέλα μέχρι τα 2TB θα είναι συνυφασμένα με το πρότυπο sata2, ενώ τα μοντέλα των 3TB και 4TB θα χρησιμοποιούν το πρότυπο sata3. Στον τομέα που μας καίει (οικονομικός) δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις μέχρι στιγμής.
  2. [NEWS_IMG=Η Asrock παρουσιάζει το νέο HDMI-IN χαρακτηριστικό για τις HASWELL μητρικές της.]http://reviews.hwbox.gr/news/asus.jpg[/NEWS_IMG]Η Asrock παρουσιάζει πολλά χαρακτηριστικά, τα οποία αφορούν την επόμενη γενιά μητρικών της, με την υποστήριξη επεξεργαστών Haswell, κάποια από τα οποία είναι το λεγόμενο Purity Sound,το πρότυπο 802.11ac Wifi, και φυσικά όπως γράφτηκε και σε άλλη είδηση του forum, το πολύ χρήσιμο waterproof by conformal coating, χάρη στο οποίο μπορώ να πω πως η ζωή μας σαν overclockers γίνεται ευκολότερη. Σε όλα αυτά λοιπόν έρχεται να προστεθεί το νέο χαρακτηριστικο hdmi-in, το οποίο θα εξετάσουμε σήμερα. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ένα Ipad συνδεόμενο μέσω του hdmi-in σε μια μητρική της Asrock που η εικόνα του εμφανίζεται στο monitor του υπολογιστή. Χρησιμοποιωντας απλά μια συντόμευση από το πληκτρολόγιο, οι χρήστες θα μπορούν να εναλλάσσουν τις 2 εικόνες(vga-hdmi-in), χωρίς να χρειάζονται επιπλέον καλωδιώσεις. Το αξιοσημείωτο πάντως συναντάται στο γεγονός πως η εικόνα θα μεταφέρεται στην οθόνη, ακόμα και όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός. Το μόνο ερωτηματικό, στο οποίο δεν υπάρχει απάντηση ως τώρα, είναι ''Τι θα γίνει αν η οθόνη είναι συνδεόμενη σε μια κάρτα γραφικών ξεχωριστή, και όχι αυτή της μητρικής''! Προς στιγμήν πάντως απολαύστε το βίντεο! [video=youtube;wivYGt_SIg8]
  3. Αν και λίγο καθυστερημένα, ομολογουμένως, η Gigabyte αποφάσισε να διεκδικήσει ένα μερίδιο διαφήμισης από την άφιξη των νέων chipset της σειράς HD 7990. Δυστυχώς για την Ταϊβανέζικη εταιρεία, το ολοκαίνουριο μοντέλο (GV-R799D5-6GD-B) που παρουσίασε, δεν έχει να προσφέρει τίποτα το αξιοσημείωτο, σε σχέση με τα μοντέλα των υπολοίπων εταιρειών, εκτός φυσικά από το logo της. Στο τεχνικό κομμάτι, ο πυρήνας του clock speed παραμένει στα 1000Mhz, η μνήμη στα 6Ghz με διαθέσιμη χωρητικότητα 6GB. Η διπύρηνη κάρτα της Gigabyte χρησιμοποιεί ένα ζεύγος "Tahiti" GPUs, των 28 νανομέτρων, καθένας από τους οποίους χειρίζεται 2048 stream processors, 128 TMUs, 32 ROPs και 384-bit wide memory interfaces. Η κάρτα αντλεί τη δύναμή της από 2x8-pin connectors του τροφοδοτικού, ενώ οι έξοδοι της περιλαμβάνουν 4 mini-DisplayPorts και 1 dual-link DVI. Στο κομμάτι που ενδιαφέρει περισσότερο τους καταναλωτές, η Gigabyte δεν μας εκπλήσσει ευχάριστα, αφού όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες, εκτιμά την κάρτα στα $999.