deadlock7

Members
  • Posts

    135
  • Joined

  • Last visited

About deadlock7

  • Birthday April 11

deadlock7's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/5)

10

Reputation

  1. Τσέκαρε κι αυτήν την προσφορά αν σου κάνει. Έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά..
  2. Εύχομαι η ομάδα να είναι τυχερή και να διαλέξουν τα πιο δυνατά κομμάτια.. Καλή επιτυχία παίδες...
  3. Πολύχρονος τριχωτό αγόρι..πάντα ευτυχισμένος!
  4. Διαβάζω το θέμα αρκετή ώρα (αμάν αυτή η γρίπη) και με πρόλαβε ο GeorgeVasil. Συμφωνώ 100% με ότι έγραψε και με εκφράζει απόλυτα. Απλά να προσθέσω οτι και για μένα το overclocking έχει χάσει την έννοια του χόμπυ εδώ και καιρό με τις ομάδες. Ξεκίνησε με καλό σκοπό, συσπείρωση, ομαδικότητα, αλλά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελα. Αν συμφωνώ ή όχι με την κίνηση δε μου πέφτει λόγος..καλή αρχή να έχετε παίδες κι ελπίζω να πετύχετε το στόχο σας!
  5. Πολυαγαπημένες Abit και DFI για ξεζούμισμα....RIP!
  6. Σίγουρα κάποιο πρόβλημα θα έχουν. Με ανεβασμένα ρεύματα στη μητρική και διαφορετικές υποδοχές θα έπρεπε να δουλέψει το 1 dimm τουλάχιστον. Πήγαινέ τες γι'αλλαγή..
  7. Οι Kingston δουλεύουν σε άλλο μηχάνημα; Μήπως απλά πάνε για rma; Το αναφέρω,γτ σε ολες τις απαντήσεις σου δε δουλεύουν..
  8. Περίεργη υλοποίηση με retro απόχρωση όπως επισημάνθηκε.. Όντως ρεύμα παίρνει από βύσμα 19v στο backpanel, ενώ ενδιαφέρουσα είναι κι η επαφή με ξεχωριστή μπαταρία. Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο, αλλά ίσως φανεί χρήσιμη σε κάποιους.. GIGABYTE - Enterprise PC - Embedded Motherboard - MSH61DK (rev. 1.0)
  9. Μπράβο για τη δουλειά που κάνατε παίδες κι ειδικά το extreme κομμάτι που ρίξατε βάρος. Για τους bulldozer τα είπαν άλλοι..
  10. Δεν πρόλαβες βρε jim...μπορείς να τσεκάρεις και με ssdlife στο μέλλον Επίσης ας βάλω κι αυτόν τον οδηγό για όποιον θέλει να κάνει την αναβάθμιση μέσω usb κι όχι cd. Πρέπει να είχε αναφερθεί και παλιότερα, αλλά καλό είναι να υπάρχει κι εδώ! How to Upgrade Crucial SSD Firmware | StorageReview.com - Storage Reviews
  11. Κάποιο Media player τύπου picoHD δεν σε καλύπτει; Μαζί με usb 2.5" είσαι κομπλέ..
  12. Βρε παλαβέ..2v δίνεις στις μνήμες; Με ρέγουλα το ρεύμα και καλή ψύξη πάντα. Θα πρότεινα να βρείς πρώτα τα όρια της μνήμης (θα τρέχεις memtest μέσω dos) και μετά με χαλάρα timings και χαμηλό multi το μέγιστο fsb που μπορεί να πιάσει η μητρική. Το όριο του επεξεργαστή είναι πιο εύκολο να βρεθεί με max multi+μνήμη χαλαρά,αφού ήδη γνωρίζεις τα όριά της. Κατόπιν τα συνδυάζεις κατάλληλα ώστε να ανεβάσεις επεξεργαστή και μνήμη μαζί. Έτσι θα βρείς ποιός διαιρέτης σε βολεύει και ξεκινάς σφίξιμο timings και max fsb/clocks όσο γίνεται. Πειραματίσου κι ανέβαζε ρεύματα μόνο όταν χρειάζεται με +1κλικ κάθε φορά. Υπομονή και χρόνο να έχεις και θα τα μάθεις όλα μόνος. Καλό είναι να ψάξεις τί προσφέρει η κάθε επιλογή που έχει στο bios...just google it! Καλή επιτυχία..
  13. Δώσε πράμα στο λαό.. Βρήκες αφορμή ν'ανέβεις πάλι Αθήνα για παιχνίδι με άζωτο....
  14. Ρίξε μια ματιά κι εδώ..http://www.hwbox.gr/windows-os/14229-backup-windows.html
  15. Δοκίμασες να βάλεις κάποιο χαρτί ή οτιδήποτε άλλο, ώστε να σφινώσει το πλαστικό που μπαίνει στην υποδοχή; Είναι κρίμα να το πάς στην ideal γι'αυτό, που το πιθανότερο είναι να σου προτείνουν αλλαγή μητρικής όπως είπες εξ'αρχής! Eίμαι σίγουρος οτι με κάποια πατέντα θα το σταθεροποιήσεις..