sotosrog

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About sotosrog

  • Birthday 08/12/1980

sotosrog's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. +1 για την 280χ αλλά πρέπει να συμπληρώσεις κάνα 60αρι η σε μεταχειρισμενη .σε 240 καινούργια καλύτερη επιλογή για εμένα 760
  2. καταρχήν καλησπέρα και χαιρετώ τα αλάνια του site. φιλαράκο είχα το ίδιο πρόβλημα με crosfire όμως. η δεύτερη κάρτα μου έπαιζαι συνέχεια σε max load.δεν ξέρω αν θα δουλέψει σε εσένα γιατί εγώ όπως είπα είμαι με crosfire αλλά δοκίμασε το μπας και..... απενεργοποιηση του ulps.[HKEY_LOCAL_MACHINE\\SYSTEM\\ControlSet001\\Control \\Cl ass\\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}] and change "EnableUlps" to 0 under the 0000 and 0001 or 0003 keys.αν δεν δουλέψει κάνεις το αντίθετο και το ενεργοποιης πάλι. σου ξανά λέω μπορεί να δουλεύει μόνο σε crosfire αυτό δεν το ξέρω σίγουρα αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα και είχα δοκιμάσει τα πάντα και τελικά αυτή ήταν η λύση. τη βρήκα από forum του εξωτερικού.
  3. ευχαριστώ πολύ caution για όλη τη βοήθεια να είσαι καλά.
  4. εντάξει το βρήκα το anti surge. ήταν enable. οκ από αυτά τα δυο το xfx υπάρχει κάτι καλύτερο caution σε αυτά τα λεφτά?
  5. ναι η μητρική της υπογραφής είναι. και εγώ που μπήκα στο forum ths corsair δεν είδα τίποτα. περιμένω να πληρωθώ να πάρω η το cx 750 η το xfx pro series 650 είναι και τα δυο haswell ready. πιο λες από τα δυο? όταν λες surge δηλαδή? δεν θα το έβαζα όσο και αν φαίνεται περίεργο όταν έβαλα το c6/c7 ανέπνευσε το pc μέχρι και στο internet μου πετάει τις σελίδες πολύ πιο γρήγορα από πριν και το vcore είναι συνέχεια στο 0.00 μέχρι 0.200
  6. οκ σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. πρέπει να κάνω κάποια άλλη ιδιαίτερη ρύθμιση στη μητρική?
  7. γεια σας και πάλι. απλή ερώτηση το τροφοδοτικό μου λέει η corsair ότι ίσως είναι συμβατό με haswell.εγώ το δοκίμασα όταν εισέρχεται σαι κατάσταση c6/c7 κατάσταση ύπνου και επανέρχεται κανονικά. μπορεί να μου δημιουργήσει πουθενά αλλού πρόβλημα αν έχω c6/c7 enable? ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.
  8. ευχαριστώ φιλαράκο για την απάντηση σου. θα το κοιτάξω το απογευμα.
  9. ναι για παραπάνω ξέρω. τον ειχα βάλει 4.4 με 1.184ν με aida μισή ώρα ήταν εντάξει και έτρεξα prime μισή ώρα ήταν εντάξει και τον άφησα παραπάνω σήμερα και τελικά κατέληξε 4,4mhz με 1.20ν. τέλος πάντων αυτό ήθελα να ρωτήσω για το undervoltage και με κάλυψες. ευχαριστώ πολύ
  10. ευχαριστώ για τι γρήγορη απάντηση καταρχήν. αστάθεια που έτρεξα το intel burn test και λίγο prime δεν είχα. έχω δει στο google πολους που το κάνουν γιαυτό και ρώτησα. εντάξει καταλαβαίνω ότι για 0.200mhz δεν θα δω διαφορά αλλά έλεγα ότι ήταν καλύτερα με πιο λίγο ρεύμα .αν όντως δεν υπάρχει κανενα όφελος τότε φυσικά θα το βάλω stok.
  11. γεια σας και πάλι. καταρχήν έχω αλλάξει τροφοδοτικό είχα ένα τουρβο χ έβαλα ένα corsair κλοκαρα και είδα μεγάλες διαφορές αλλά αυτό θα το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή. η απορία μου είναι η εξής. όταν έχω το pc για καθημερινή χρίση είναι καλύτερα να το έχω stok η να το βάζω στα 4mhz και να του κατεβάζω το ρεύμα στα 1.075v?
  12. Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα που το είδα χτες. Κατέβασα το crystaldiskinfo και στο κατάσταση υγείας μου βγάζει 95% και πιο κάτω λέει Ε8 remaining life 95%.Υπάρχει καπιο πρόβλημα? Όλα τα άλλα μου τα έχει 100% ευχαριστώ.
  13. Αυτή τη στιγμή δεν παίζουν λεφτά. Δεν έχει τελειώσει η αναβάθμιση θέλω κάρτα γραφικών τροφοδοτικό και έναν ssd.Θα πάρω για αρχή τον sandisk ultra plus από τον φίλο φθηνά που είναι και συμβατος με secure erase μετά κάρτα και τροφοδοτικό και τέλος θα ακολουθήσω κατά γραμμα την συμβουλή σου για τον ssd.Επισης θέλω να σου πω ότι εφάρμοσα τα tips που δίνεις για τους ssd και έφτιαξαν πιο πολύ οι επιδόσεις .Πολύ καλή δουλειά μπράβο δεν είναι τυχαίο που είσαι ο guru των ssd