Wizard!

Members
  • Posts

    1,489
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Wizard!

  1. Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θέλουν να γυρίσουν. Κάποιοι δεν έρχονται ούτε για διακοπές. Ας αφήσω λοιπόν έναν Έλληνα που όλοι είναι περήφανοι για αυτόν να μιλήσει. Καλό ΣΚ!
  2. Δε λέω, είναι σημαντικό να μπορείς να είσαι θετικός και να βλέπεις τα πράγματα θετικά, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, μάλλον εθελοτυφλείς. Αν πιστεύεις ότι είναι όλα καλά, με εξαίρεση το πρωτάθλημα, Ολυμπιακός είσαι άλλωστε, τότε με υγειά σου, με χαρά σου. Για την πλειοψηφία δεν είναι όμως, κάτι που το διαπιστώνεις εύκολα αν κοιτάξεις γύρω σου κι αν αυτό δε σου φτάνει, ρίξε μια ματιά στις στατιστικές που είναι από επίσημους οργανισμούς, μετρώντας δεκάδες παραμέτρους και συγκρίνοντας με άλλες χώρες. Πχ εδώ, όπου η πλάκα είναι πως το Life Satisfaction, δεν είναι απλά χαμηλά, είναι στο ΜΗΔΕΝ. Μάλλον δεν είμαι ο μόνος που το βλέπω έτσι: OECD Better Life Index Μόνο το Health είναι ελάχιστα πάνω από τον μέσο όρο, αλλά αν συνιπολογίσεις ότι για να λάβει ο Έλληνας τις υπηρεσίες αυτές, πρέπει να δώσει φακελάκι, είναι μάλλον πλασματικό το νούμερο. Να πούμε για την οικονομία, που είναι χειρότερη από τη Νιγηρία, το Καμερούν, το Μπαγκλαντές, κλπ στη θέση 138 από τις 190 στον κόσμο με πτωτική τάση; Country Rankings: World & Global Economy Rankings on Economic Freedom Να πούμε τι, ότι την άλλη φορά έλεγα για τους οδηγούς και μου είπες ότι δε σε ενοχλεί; Τι δε σε ενοχλεί δηλαδή, το ότι σκοτώνονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 20 ΑΤΟΜΑ στο δρόμο, περισσότερους από ότι στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ που είναι εμπόλεμες ζώνες; Ο Ιαβέρης συγκλόνισε τη Βουλή: Είναι σαν να πέφτει κάθε μέρα σε κατοικημένη περιοχή, αεροσκάφος με 20 επιβάτες | News247.gr Αν τώρα όλα αυτά, εσένα δε σε ενοχλούνε, ή δεν τα βλέπεις, ή νομίζεις ότι επειδή εσύ καταφέρνεις και έχεις μια επιχείρηση και την αμαξάρα σου και τα ταξίδια σου και τις διακοπές σου και τις βόλτες σου και ο ένας έχει 980ti SLI με 3 27άρες και ο άλλος πήρε 3 5960Χ δίνοντας 3000? για να πειραματιστεί ποιός θα πάει καλύτερα στο 3DMark, ή ο Παντελίδης είναι γεμάτος και τα λουλούδια κάνουνε βουνό, τότε μάλλον ζεις σε μια άλλη πραγματικότητα και δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι γίνεται γύρω σου.
  3. Oi early adopters πάντα έχουν αυτό το θέμα...
  4. Δεν ασχολούμαι με το Ελληνικό ποδόσφαιρο και δε με νοιάζει. Επειδή όμως έτυχε να δω το video, που ήταν παντού στο Facebook, είναι γελοίο να λέτε ότι δεν ήταν πέναλτυ, όταν ο αμυντικός σηκώνει τα χέρια μέσα στην περιοχή, λες και είναι τερματοφύλακας και η μπάλα τον χτυπάει στο κάτω μέρος του μπράτσου. Ο επίσημος κανονισμός της FIFA το γράφει αναλυτικά: 'Οταν λοιπόν ο παίκτης σηκώνει τα χεράκια του ψηλά, είναι "deliberate act" και "the movement of the hand towards the ball". Πέραν αυτού, να μιλάνε οι Ολυμπιακοί για δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, είναι σα να βγει ο Λαλιώτης και να φωνάζει βάλτε φυλακή τους κλέφτες. Τυχαίο βίντεο από τα πολλά που υπάρχουν 1ο πέναλτυ, χτυπάει η μπάλα, χωρίς να κινεί τα χέρια ο αμυντικός, δηλαδή δεν έχει "movement of the hand towards the ball" 2ο πένατλυ (ναι, δύο πήρε στον ίδιο αγώνα), πέφτει το παικτάκι παίζοντας θέατρο και όχι μόνο δεν τρώει κάρτα, αλλά κερδίζει το πέναλτυ και τρώει κόκκινη ο τερματοφύλακας... [video=youtube;ZPkIGXnVvw8] Να χαίρεστε το πρωτάθλημά σας που είναι ίσως το χειρότερο της Ευρώπης. Βάλε κι αυτό μαζί με τα κακά της χώρας.
  5. Android κινητό. Έδωσα το iPhone 4 που είχα και πήγα σε OnePlus One γιατί απλά δεν είχα να πληρώσω το κόστος του iPhone 6 τότε (και δεν παίρνω μεταχειρισμένο κινητό). Τα προβλήματα και οι ελλείψεις άρχισαν από την πρώτη μέρα κι έκτοτε απλά το ανέχομαι μέχρι να επιστρέψω στο μηλαράκι.
  6. Και να φανταστείς ότι έχει λιγότερο κόσμο από το BF3
  7. Στο επόμενο θα έχουν και ninjas...
  8. Ήρθε ο Σοφός από την Ταϊβάν και το κρατούσαν για έκπληξη
  9. Τα bugs δεν είναι θέμα χαζομάρας, είναι θέμα παράλειψης ή λάθος unit test.
  10. Κι ο Einstein θεωρητικά είχε πει για τα βαρυτικά κύμματα και τα απέδειξαν 100 χρόνια μετά
  11. Ωραία, διπλάσιες πιθανότητες να σπάσεις την οθόνη... κι από πίσω κι από μπρος...
  12. Αυτό που έγραψα σε άλλο thread. Τίποτα, γιατί όταν κάποια στιγμή παντρευτείς και κάνεις παιδιά, οι περισσότερες "συλλογές" θα πάνε περίπατο, ή θα μείνουν στο πατρικό, ή θα τις χαρίσεις. Μόνο συλλογές που έχουν σημαντική χρηματική αξία μένουν και τα μεταχειρισμένα παιχνίδια δεν είναι μία από αυτές. Been there, done that.
  13. Πάρε τώρα να χαρείς το παιχνίδι και αγοράζεις το κουτί σε 1 χρόνο που θα έχει 15?
  14. Πριν πέσει; Δηλαδή πόσο κάτω από τα 10? για καινούριο παιχνίδι; Get Rise of the Tomb Raider For $9 From Windows Store
  15. Έχω αρκετά παλαιότερο μοντέλο, ίσως και 6-7 ετών, αλλά παίζει ακόμα και δεν έχει κάνει το παραμικρό. Δεν ξέρω σε κανά χρόνο που θα το πάρει ο γιός μου στα χέρια του τι ψάρια θα πιάσει
  16. Συνήθως αυτοί οι ιοί, και συγκεκριμένα ο Teslacrypt, σβήνουν τον εαυτό τους μετά την κρυπτογράφηση, ώστε να μην είναι ανιχνεύσιμοι και να μη μπορεί να βρεθεί το κλείδί της κρυπτογράφησης. Οπότε, δύσκολο να μεταφέρθηκε με κάποιο usb.
  17. Μύθος. Όταν τραβούσα video 1080p και ήμουν όλη μέρα Facebook/Twitter/Tapatalk, κρατούσε μια μέρα το πολύ. Oh wait...
  18. 'Ελα, πες την αλήθεια, 3 γραμμές διάβασες από το άρθρο κι έβγαλες τα συμπεράσματά σου.
  19. Μετά από αρκετό ψάξιμο, είχα καταλήξει σε ThrustMaster. Ξέρω ότι οι περισσότεροι επιλέγουν Logitech λόγω ονόματος, ή XBOX λόγω αντοχής, αλλά επέλεξα ΤΜ για δύο βασικούς λόγους: 1. Αναλογικές σκανδάλες στα δύο χέρια. Ιδανικές για γκάζι/φρένο, που το mini-stick δε βολεύει καθόλου 2. Δυνατότητα αντιστροφής στην αριστερή πλευρά του stick με το D-pad. Δυστυχώς, δε βλέπω ανάλογο μοντέλο τώρα. Με αναλογικές σκανδάλες πάντως, είναι αυτά: PC Gamepad controller GP XID - Wired - White | Thrustmaster Xbox 360 / PC Controller - GPX LightBack Ferrari F1 Edition - Wired Red/White | Thrustmaster Xbox 360 / PC Controller - GPX LightBack Black Edition - Wired - Black | Thrustmaster
  20. Συμφωνώ, αλλά άλλο να τρέχει χρησιμοποιώντας τις βιβλιοθήκες του 12, άλλο να είναι σχεδιασμένο σε 12. Θα δεις το Tomb Raider όταν θα γίνει update και μετά πες μου. Ελάχιστες θα είναι οι διαφορές πιστεύω κι ακόμα χειρότερα, μηδενικές διαφορές στις επιδόσεις, το κομμάτι που διαφέρει σημαντικά το 12.
  21. To να κάνει support το DX12, μέχρι το να είναι optimized και εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του, έχει μεγάλη διαφορά.