than0s

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by than0s

  1. Αν δεν έχεις κάνει λάθος στο ποιον σκληρό πήρες την πάτησες. Μάλλον δεν ψάχτηκες αρκετά. Πάντως είναι απαράδεκτο να μην αναγράφεται ξεκάθαρα ο τύπος του σκληρού.
  2. Άστοχος ο τίτλος.. Και 1000 gpus να μπορούσες να κουμπώσεις στον εν λογω contoller δεν συμφερει να κανεις mining bitcoin με gpus εν ετει 2017...
  3. Δυστυχώς τα gpio του raspberry pi 3 (φαντάζομαι και του nano στο οποίο βασίζεται αυτό το board) υποστηρίζουν ταχύτητες της τάξης των 30Mbps, ενώ το πρότυπο sata υποστηρίζει ταχύτητες 1,5Gbps. Οπότε υπάρχει τεράστιο bottleneck στην επικοινωνία με τον σκληρό. Ακόμα και η λύση ενός nano pi στο οποίο θα κουμπώσει εξωτερικός σκληρός με usb και πιο οικονομική είναι και ίσως είναι και ταχύτερη.
  4. Άντε να κυκλοφορήσουν για να παέσουν οι τιμές των rx4xx να τσιμπήσουμε καμία!
  5. rebranded μοντέλα με ελαφρώς υψηλότερους χρονισμούς δεν νομίζω ότι μπορούν να σταθούν εύκολα στην αγορά.. Οπως είπε και ο HyperionX η διαφορά τους είναι ένα click sto bios, ειδικά αν έχουν εφάμιλλες τιμές με τους 7700κ και 7600κ θα πάνε άκλαυτοι.
  6. Καλή χρονια με υγεία και μπολικο οc fb: https://www.facebook.com/thanos.stamatis1
  7. pxlripper 550 γιατι θα ξεσκίζει ο,τι ανάλυση και να της ρίξεις. το 550 τυχαίο! FB: https://www.facebook.com/thanos.stamatis1
  8. http://www.hwbox.gr/news/gaming/38934-sony-playstation-4-pro.html fb: https://www.facebook.com/thanos.stamatis1