CMD

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About CMD

  • Birthday 01/03/1983

CMD's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Καλησπέρα παιδιά, Μια γρήγορη ερώτηση : έχω τον i7-4790k και σκέφτομαι να πάρω την H100i , αλλά το κουτί μου (Armor+) παίρνει το τροφοδοτικό πάνω και έχει θέση για δύο ανεμιστήρες στο κάτω μέρος. Με την 660 θα έχω πρόβλημα να φτάσουν τα λάστιχα στον επεξεργαστή; Αν όχι ποιαν corsair με μονό ψυγείο να διαλέξω;
  2. Συγνώμη για την καθυστέρηση , είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά το αποτέλεσμα το ίδιο. Τελικά ενεργοποίησα να γίνονται εγκατάσταση οι μη υπογεγραμμένοι drivers και τους πήρε! Το παράλογο παραμένει βέβαια, εφόσον την πρώτη φορά που είχα κάνει εγκατάσταση δούλευαν τα πάντα!
  3. Έχω μια μητρική gigabyte G41MT-SP2T με ενσωματωμένα γραφικά (intel 4500). μετά από format (win 8.1 x32) αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα Όταν πάω να εγκαταστήσω τον Driver για την κάρτα γραφικών από το windows update παίρνω error 80070003. Πάω στην διαχείριση συσκευών και στην κάρτα γραφικών, κάνω αυτόματη αναζήτηση από το internet για driver, τον βρίσκει τον κατεβάζει και μόλις πάει να κάνει εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα "δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα". Επίσημος Driver δεν υπάρχει , οπότε κατεβάζω τον 7x32 τον κάνω extract, πηγαίνω και μέσα από την διαχείριση συσκευών να βάλω τον driver και μου λέει πάλι "δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα". Πάω στον φάκελο που έχω κάνει extract και κάνω δεξί κλικ -> εγκατάσταση στο .inf και μου βγάζει "το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου" πριν το format λειτουργούσε κανονικά και τώρα πλην του συγκεκριμένου προβλήματος όλα τα υπόλοιπα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά. φυσικά τα windows είναι αυθεντικά και ενεργοποιημένα. καμιά ιδέα; ΥΓ. ο υπολογιστής είναι της δουλειάς οπότε η λειτουργία του περιορίζεται μόνο σε internet και office.
  4. Το τροφοδοτικό είναι Tagan piperock 900w. Σκυλί μεν, αλλά τα έχει τα χρονάκια του (του χρόνου θα πάει 1η δημοτικού).
  5. Καλώδιο data άλλαξα, ρεύματος όχι. Αλλά θα το δοκιμάσω και αυτό. Νομίζω πως έχει η μητρική SB voltage, μικρός τα πείραζα (ο MetallicGR ξέρει) τώρα που μεγάλωσα...χάλασα!! Δεν νομίζω να βοηθήσει σε κάτι, όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το πρόβλημα έκανα bios default δεν διόρθωσε κάτι. Έχω στείλει αίτημα για rma στην corsair, να δούμε τι θα γίνει.
  6. Το πιο πολύ το "καίει" το system και αμέσως μετά ο firefox. Γενικά στο παρασκήνιο εκτός από τα "κλασσικά" προγράμματα δεν βλέπω κάτι περίεργο. Η αλήθεια είναι ότι δεν του έτρεξα κάποιο scan εκτός βέβαια από το συνήθες που κάνει ο Norton σε idle. Αλλά και πάλι πες ότι έχεις δίκαιο, στο bios μετά από κάθε τέτοιο κόλλημα γιατί δεν αναγνωρίζεται; Θα δεχόμουν ότι είναι η μητρική αλλά τον αλλάζω θέση στον sata controller και κάθε φορά δεν αναγνωρίζει τον SSD όπου και να τον βάλω. Θα τον κάνω όπως είπα και ένα llf να δω τι παίζει. Στο laptop σε έναν kingston που η υγεία είχε πέσει στο 70% , αν και δεν είχα πρόβλημα με τις επιδόσεις, μετά από low level επανήλθε στο 100%.
  7. καλησπέρα παιδιά! Έχω εδώ και 1+ χρόνο , τον προαναφερθέντα ssd και πάνω τα windows 8.1.1 x64 Τον τελευταίο μήνα εκεί που δουλεύω κανονικά χωρίς πρόβλημα, ξαφνικά το pc κρασάρει τελείως. Με τα πολλά κατάφερα κανά δυο φορές να ανοίξω τις επιδόσεις και βλέπω ότι έχω φόρτο cpu 5%, ram 35% και o SSD 100%!! Ενώ οι άλλοι δύο μηχανικοί που έχω είναι 0% με 5%. έχω δοκιμάσει διάφορες βελτιώσεις για τα windows αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αυτά το πρόβλημα γιατί όταν κολλάει ο υπολογιστής, (και) αναγκαστικά κάνω hw reset,, μόλις γίνει αυτό ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται από το bios (στην θύρα, αντί για το όνομα του δίσκου λέει "none") Τον έχω δοκιμάσει σε όλες τις sata θύρες. Τους υπόλοιπους δύο δίσκους και δύο dvd εμφανίζονται κανονικά. Τώρα το πρόβλημα μου είναι : πως θα αποδείξω στην corsair ότι ο δίσκος είναι χαλασμένος; Ναι μεν το κάνει συχνά, αλλά μπορεί και να περάσουν δύο μέρες χωρίς πρόβλημα. Το hard disk sentinel (και το toolbox της corsair) γράφει 100% υγεία , ενώ τα tests της WD και seagate δεν εκτελούντε (αν θυμάμαι καλά γράφουν test reset by disk). Υπάρχει κάποιο άλλο εργαλείο για τέστ; Σήμερα θα δοκιμάσω και low level format αν και δεν νομίζω να λύσει το πρόβλημα.