tzeslol

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About tzeslol

  • Birthday 01/18/1993

tzeslol's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Μια χαρά είναι το Aliexpress, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα, τα πράγματα είναι στα χέρια σου μέσα σε 5 εβδομάδες το πολύ το γράφει κιόλας και δεν έχει καθόλου έξοδα αποστολής. Αν πληρώσεις με paypal θα βρεις την άκρη στο πρόβλημα σου. Εγώ κοιτάω και αξιολογίσεις για κάθε χρήση ή μαγαζί που πουλάει, δεν ξέρω αν είναι σωστές και όχι ψεύτηκες αλλά εγώ δεν είχα κανένα θέμα!
  2. Ευχαριστώ φίλε μου να σαι καλά, έψαξα περι θερμοκρασίες στο ίντερνετ εχθες το βράδυ και μέχρι 88 είσαι κομπλέ σε full load.... Όποτε σήμερα θα κάνω κάποια τεστ, θέλω να το κάνω σιγά σιγά το overclock για να γίνει υπο συνθήκες σε υψηλές θερμοκρασίες για να μην έχω πρόβλημα αργότερα!
  3. Θα δοκιμάσω και στα 1,25v σε περίπτωση που πάει χάλια με τα παραπάνω που έγραψα! Σ' ευχαριστώ
  4. Σε πόσους βαθμούς θα πρέπει να είναι ο επεξεργαστής μετά το overclock εννοούσα για να είναι ασφαλές! Τεστ θα κάνω με Prime & Aida64 Εγώ σκέφτηκα να το πάω στα 4.6Ghz με 1.146v ή 1.180v , για παραπάνω δεν με βλέπω με την corsair h55
  5. Οιοπεδοφάγε, ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια Έχεις ιδέα στους πόσους βαθμούς θα πρέπει να είναι ο επεξεργαστής με το overclock?
  6. Γειά σε όλο το hwbox, δεν είμαι πολύ σχετικός με το overclock γι αυτό και ζητάω την βοήθεια σας! Mobo: Gigabyte Z97X Gaming 5 CPU: Intel i7 4790K Cooler: Corsair H55 PSU: 850w RAM: 2x4GB 1600Mhz Ευχαριστώ εκ των προτέρων