ganastasiou

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About ganastasiou

  • Birthday 11/14/1986

ganastasiou's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Γιατί δεν έκανες μόνο σου την συναρμολόγηση; Custom υλοποιήση αμαξιού σαν να λέμε...Και να το έβγαζες με ότι μάρκα και μοντέλο ήθελες. PS.Το s3 δεν έρχεται με σφυρήλατα;
  2. Δώσε μου τα αποτελέσματα των παρακάτω εντολών: lspci dpkg -l | grep b43 lsmod | grep b43 ifconfig -a <--Αυτό αν σου πεί για permissions,χρησιμοποιήσε το sudo μπροστά.
  3. Ubuntu -- Package Search Results -- b43 Βλέπω ότι υπάρχει στο main του lucid. Δοκίμασε ένα update πρώτα, sudo apt-get update και τρέξε πάλι το install, sudo apt-get install b43-fwcutter To modprobe φόρτωσε το module άρα υπάρχει,δεν είμαι σίγουρος αν είναι το σωστό,γιατί το πακέτο που σου λέω να περάσεις κάνεις extract άλλο firmware. Για το ifconfig βάλε μπροστά sudo(για να έχεις το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσεις ώς super-user. sudo ifconfig wlan0 up
  4. Κάνε τα παρακάτω(ελπίζω να μην σε τρομάζει η κονσόλα): sudo apt-get install b43-fwcutter wireless-tools sudo modprobe b43 ifconfig wlan0 up Μετά με τον network manager μπορείς να την συνδέσεις στο δίκτυο που θές. Καλή τύχη!
  5. Πρέπει να ορίσεις σωστά τα δικαιώματα,βάλε read για το Group Everyone στα Δικαιώματα(Permissions).
  6. Πάλι μέσα ήμουν,τρομερή η ατμόσφαιρα,και απο εμάς και απο τους αρειανούς. Ειδικά όταν απαντάγαμε σε συνθήματα τους,ελάχιστοι έβλεπαν τον αγώνα. Το γκόλ του Λέτο ήταν ποιήμα!
  7. Χρόνια μας πολλά με υγεία!!! Να μας χαίρονται!!!
  8. Ίσα ίσα που αν το κάνεις απο το overdrive,θα δείς τα όρια και μετά θα τα εφαρμόσεις στο bios. Αφού υπάρχουν πιά προγράμματα που διευκολύνουν να δείς τα όρια του επεξεργαστή σου γιατί πρέπει ντε και σώνει να γίνει απο το bios εξαρχής;
  9. Αν δείς το manual της μητρικής,σίγουρα έχει ένα jumper για Clear CMOS.
  10. Ο λόγος είναι ότι το linux δεν έχει περιορισμούς στα half-open connections,και διαχειρίζεται πιο άνετα την tcp στοίβα,μιάς και δεν διατρέχει λόγω επίθεσεις απο κακόβουλο υλικό.Κάτι που σε Windows απαιτείται για την διασφάλιση απο επιθέσεις να περιοριστεί,αν δεν κάνω λάθος σε xp υπήρχε patch για να τις αυξήσεις από 10(default). Επίσης υπάρχει δυνατότητα να αυξήσεις τα half-open connections στο utorrent μέσα απο τις ιδιότητες.
  11. Δεν μπορώ να συμφωνησω περισσότερο...++++++++++++++++++ Ειδικά όταν έχεις περάσει απο τριτοβάθμια εκπαίδευση,και έχεις δεί τι γίνεται με τα φυτώρια των παρατάξεων.;P..
  12. Ποπο ούτε να κοιμηθεί δεν μπορεί κανείς,άντρα θέλεις τώρα τον θέλεις... Θα μπώ να στο φτιάξω εγώ με ssh,δεν είναι τίποτα ρε παστέλι...
  13. Εγώ πιστεύω ότι χρειάζονται,και ο βασικότερος λόγος είναι το turbo core,λόγω αυτόματου υπερχρονισμού. Τέτοιες τεχνολογίες είναι που κάνουν την διαφορά αυτή την στιγμή στους επεξεργαστές.
  14. [Mini Review] AMD's Latest 6-Core: Phenom II X6 1055T - www.hardwarezone.com.sg