CClo

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CClo

  1. x-opt. (x-option). Χωρισμός κάθε μοντέλου κάρτας ανάλογα τις τροποποιήσεις. B-opt. [Base clocks-locked] G-opt. [Base clocks-Gaming boost function] O-opt. [Overclocked-locked] X-opt. [Overclocked-unlocked] π.χ. GTX 2020 X-opt. Απλή ονομασία, γιατί σιχάθηκα τα φανταχτερά ονόματα που δίνει ο κάθε παλαβός σε μια κάρτα. Καλή χρονιά και καλές γιορτές σε όλους/όλες με υγεία! Facebook
  2. Up. 250 ευρώ για την έυρεση του laptop.
  3. Τη Πέμπτη 5/3/2015 εκλάπη από το σπίτι μου -Παλλήνη Αττικής- ένα Toshiba Satellite C55 A 19N. Το συγκεκριμένο είχε αυτόν τον SSD καθώς και τον εργοστασιακό δίσκο του σε caddy. Αν βρεθέι δίδεται αμοιβή 200 ευρώ.
  4. Να κεραστεί καμία; [MENTION=1118]venisk[/MENTION] Simply beautiful - 9GAG
  5. Dell all the way. Οι περιπτώσεις doa/ bleeding/ pixeling κλπ συμβαίνουν σε όλα τα monitor, κανένα δε ξεφεύγει από τέτοια προβλήματα. Asus monitor δεν έχει περάσει από τα χέρια(μάτια) μου, αλλά όσες dell είδα, ήταν πένα στη λειτουργία τους. Δες και τι έχει να πει η LG (παράβλεψε το γεγονός πως έχουν ασταθείς βάσεις, είναι καθαρά υποκειμενικό και διορθώνεται σχετικά εύκολα με κάποια custom πειράγματα, αν σε ενδιαφέρει). Δίνω ένα παράδειγμα LG monitor
  6. 4790k με stock cooler, έχω 29-30 βαθμούς idle, καθημερινή χρήση 40-47, και όταν το ζορίζω max 71. Δεν έχω τρέξει κανά OCCT όμως να δω τα πραγματικά όρια.
  7. Το μόνο πρόβλημα που είχα πρόσφατα, ήταν ένα update στο windows defender σε 2 desktop και 1 laptop, αλλά φτιάχτηκε σχετικά σύντομα. Όσον αφορά το samsung magician 4.5 φίλε [MENTION=649]kino37[/MENTION], σε 850 pro με rapid mode off δε μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα.
  8. Final fantasy XIII στο pc. Η τουλάχιστον προσπαθώ. *Crashes, crashes everywhere!*
  9. Επιβεβαιώνω. Ανοιχτό ακόμα και γίνονται σχεδόν κάθε σ/κ μικρά πρωταθλήματα αν κρίνω καλά από τη φασαρία!
  10. Είμαι ο μόνος που ήθελε να κάνει αυτό το cooler να μοιάζει με το arc reactor του iron man 1; (Αφαίρεση ψύκτρας, κυκλικό led κόκκινο ή μπλε εσωτερικά των fins, και ένα αντίστοιχο στο κέντρο)
  11. CClo

    cpu error 00

    Το είδα και γω στο βιβλιαράκι της Asus, αλλά λέω θα διαφέρουν οι μητρικές μας. Προσωπικά το Qcode μου γράφει Α0, που πιστεύω θα βγάζει στην πλειοψηφία των χρηστών asus.
  12. Δηλαδή, αν ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ που κάναν μεταξύ τους φιλικό είχαν αντίπαλο απόψε την Ατλέτικο θα της πετούσαν τρίμπαλο. Άντε στη χειρότερη Χ. Ελλάς το μεγαλείο σου, οι κάτοικοί σου.
  13. Σου βρήκα και skin [MENTION=1118]venisk[/MENTION] να το ταιριάξεις καλύτερα με τη κάρτα σου! Skin
  14. CClo

    cpu error 00

    Στράγγιξε τα ρεύματα και ξεκίνα με ενα clean boot. Δηλαδή μόνο cpu και το cpu cooler. Αν δε συνεχίσει, δοκίμασε 1-1 τις υπόλοιπες συσκευές. Πλάκα θα έχει να είναι doa το τροφοδοτικό και να μη δίνει σωστό ή και καθόλου ρεύμα στη cpu.
  15. CClo

    cpu error 00

    Το 00 είναι bsod ή έχει Q-code led και το γράφει εκεί;
  16. Πέσατε όλοι να το φάτε το παλικάρι. Κοτζαμ κοκκινοειδές βαμμένο heatsink δε το είδατε; Τόση λεπτομέρια έδειχνε στις φωτό! Για το παλαβό mod στο ανεμιστηράκι δε λέω τίποτα.
  17. I stand corrected. Σποτάκι έχουν βγάλει και μιλάει για μπάλες. Μόλις το άκουσα στο ραδιόφωνο..
  18. Στολίδια βάλτε όσα θέλετε. Διάολε κάντε ακόμα και το skin του site ένα χρισουγεννιάτικο δέντρο. Διαφημίσεις από τα jumbo μπορούμε να μην έχουμε; (Πως δεν έχουν βγάλει ακόμα αντίστροφες μέρες θαύμα είναι. Φτου φτου)
  19. [MENTION=1118]venisk[/MENTION] Έχω ΚΑΙ Datsun του 63. Να τους φορτώσω όλους πάνω; Χαλάλι σου η φερράρι, εμείς θα απολαύσουμε τη βόλτα!
  20. Ακόμα τίποτα, αλλά μου αρέσει να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες σε ό,τι αγοράζω. Βλέπω πάντως να κλειδώνει η gtx970 εκτός και αν προκύψει κάτι καλύτερο τελευταία στιγμή. Edit. I screwed. Διαγραφή του από πάνω please.
  21. Ψάχνω σπαστά εδώ και 2 βδομάδες καμιά καλή gpu να αρχίσω να λέω πως ολοκληρώνεται το pc σιγα-σιγα. Γιατί διάολε η nvidia δε βγάζει καμία με 512 memory bus σε τιμή r9 290 π.χ.; Διάολε ξανά..
  22. Έχε στα bookmarks σου και το ακόλουθο link. Είναι πολύ εύχρηστος οδηγός και θα σου λύσει τα χέρια. HyperX Fury 2X4GB 1866MHz CL10 Review
  23. Φαντάζομαι έχεις ψαχτεί εδώ και κει για τους 2 αυτούς επεξεργαστές, αλλά πέραν των εργοστασιακών 500ΜΗz, το hyperthreading (4790k μόνο) και μικρών ακόμα λεπτομεριών είναι όμοιοι. Επομένως είναι προσωπικά τα κριτήρια από κει και ύστερα. Εγώ τον πήρα καθαρά λόγω out-of-box performance, καθώς όταν ολοκληρώσω το μηχάνημα και μπει η υδρόψυξη θέλω να το δουλεύω στα 5GHz τουλάχιστον. 4.4 είναι με την stock ψύκτρα!