Trabakoulas

Members
  • Posts

    1,732
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Status Updates posted by Trabakoulas

  1. Μπα δεν νομίζω man! εγώ τελείωσα με διπλές κάρτες δεν ξαναπαίρνω. Άσε που είναι και AMD και θα μου μαγαρίσει το μηχάνημα. :hehe:

  2. Σου εύχομαι να το παρεις αμα το εχεις ονειρο οπως εγω, ειχα παρει το φαζερ παλιά γιατι δεν ειχα φράγκα, αλλα παντα το συγκεκριμένο μοντέλο ήταν το ονειρο μου απο την ημέρα που κυκλοφόρησε. Το πήρα μετα απο 6 χρόνια φυσικά μεταχειρισμένο που λεφτα για καινούργιο. ελπιζω να μην χρειαστει να το δωσω αργοτερα λογο κρισης.

  3. Thnks man, ειναι το καμάρι μου! :hehe:

  4. Τι να κάνω? WTF?

  5. αντε ρε ρώτησες τον JC?

  6. ρε συ στο Might and Magic Heroes VI λενε κυκλοφορία 24 Ιουνίου, αλλά αυτό έχει πάρει παράταση με ανακοίνωση απο τις 24/04 για 08 σεπτεμβρίου. Μου χει βγάλει το μάτι. Το πα και στον γορίλα εχθές αλλά δεν είδα να το διορθώσανε. :hehe:

  7. poios ftiaxnei to site tou plaisiou o jc?

  8. lamogio eisai ekei?

  9. xaxaxaxxa!!! ίδιο έχουμε ρε!!! γαμώ τα εργαλεία!! με έχει σώσει λέμε, έχω παρατήσει το αμάξι τελείως, εμένα ήταν μπλε αλλά το έκανα μια ανακατασκευή!!! μπορείς να το διακρίνεις στο βάθος της φωτογραφίας!!!! :hehe:38043147439641933912100.jpg

  10. mersi bouque :hehe: , Το R1 το έχω μόνο για ξεκάβλωμα, καθημερινά έχω το στρογκυλοφάναρο παπί του 1980! εν ονόματι Τραμπάκουλας!!! :hehe:

  11. Ναι ρε παλικάρι! :hehe: έδωσα το φαζερ600 και πηρα το θεριο, 6 χρόνια το ζαχάρωνα.

  12. ase mlk kollisa simera se ena shmeio mou espase ta neura

  13. ρε μαν θα μπεις msn? να σε ρωτήσω κάτι θέλω...:hehe:

  14. re man άμα λέει το email οτι εστάλη στην γενική ταχυδρομική υπάρχει περίπτωση να το προλάβετε και να γυρίσει πίσω?(Arxagelos speeaking-thelab)