Trabakoulas

Members
  • Posts

    1,732
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Trabakoulas

  1. 9 hours ago, sofos1990 said:

    Κρίμα για όσους έχασαν τα λεφτά τους γιατί τόσους μήνες μετά μόνο χαμένα μπορώ να τα θεωρώ.

    Πάντως σαν εντελώς απ' έξω από αυτό...πρωτίστως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν οι αγοραστές.

    Δεν θα έβαζα ποτέ λεφτά σε κάποιον που δεν ξέρω. Ούτε καν αγγελία με δικό του account δεν έχει βάλει.

    Όπως λέει και ο yianni η συννενόηση έγινε με το άτομο που έβαλε την αγγελία και έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν χωρίς προβλήματα, και όταν μου είπε να πάω να βάλω στον άλλον τα χρήματα και τον ρώτησα ποιός είναι αυτος και γιατί να τα βάλω σε αυτόν, ο ίδιος με διαβεβαίωσε οτι είναι έμπιστος και ότι είναι σαν να τα βάζω σε εκείνον.

    19 χρόνια στο internet δεν με εχουν ξανά εξαπατήσει για να χάσω τα χρήματα μου. 

    • Like 2
  2. Για ποια εταιρεία μιλάμε? Κρύβεται κάποια εταιρεία πίσω απο την αγγελία, τον λογαριασμό και το ΑΦΜ που έχουν κατατεθεί τα χρήματα? Μένει να αποκαλυφθεί δηλαδή..

    Επίσης  όπως βλέπεις εγώ δεν θα αναφέρω τι κινήσεις έχω κάνει νομικές όπως εσύ, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

    Εγώ απλά σου έστειλα τα στοιχεία σου(ασχέτως αν χτυπιόσουν οτι δεν είναι αυτά, άρα για ποια απειλή μιλάμε με λάθος στοιχεία?) για να δεις οτι δεν μπλοφάρω, αυτό και μόνο, δεν υπάρχει καμία απειλή ούτε σε εσένα ούτε και στους οικείους, με προσβάλει και μόνο που το σκέφτηκες, με συκοφαντεί δε που το υποστηρίζεις δημόσια, σκοπός μου είναι αποκλειστικώς να αποπληρωθώ.

  3. Πρώτον και κύριον δεν υπήρξε καμια απειλή απ μέρους μου για τον ίδιο η για την οικογένεια του όπως λέει παρά μονο οτι θα δημοσιεύσω το θέμα, και τον προκαλώ εφόσων τα γραπτά μένουν (μιλήσαμε στο messenger) να βγάλει την συνομιλία.

    Πέρα τούτου απο εμένα έχοντας τις αποδείξεις της τράπεζας δεν μπήκε μόνο η προκαταβολή τα 300€, αλλά σύνολο 480€. Απο σο ξέρω τα άλλα παιδιά δώσανε 550€. 

    • Like 2
  4. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι οι κάρτες καταστράφηκαν απο το σύστημα πυρόσβεσης μετα απο χτύπημα που έγινε με γκαζακια στην είσοδο την Γ. Ταχυδρομικης στο Πικέρμι οπου και υποτίθεται οτι ήταν οι κάρτες, αυτο στις 18/01/2017.

    Απο τότε μας έχει στείλει κατι φωτογραφίες με καπνισμένες κούτες να αποδείξει το αληθές που δεν αποδεικνύουν τίποτε.

    Από έρευνα δική μου και συνομιλία με την Γ. Ταχυδρομική δεν επιβεβαιώνουν τίποτε απο αυτά που ισχυρίζεται παρά μόνο οτι υπήρξαν ζημιές στην είσοδο του καταστήματος.

    Η δε πυροσβεστική Υπηρεσία που έκανε την αυτοψία στο δελτίο συμβάντος αναφέρει μονο 2 παλέτες καμένες, σκέτες. 

    Ας μας αποδείξει οτι αυτα που λέει ισχυουν και οτι βρίσκεται σε διαδικασία αποζημίωσης, κάτι που ετσι και αλλιώς εμας δεν μας αφορά, ας κάνει οτι θέλει με την ασφαλιστική εμείς η καρτα η τα λεφτά μας θέλουμε.

    Και το οτι έχεις κινηθεί νομικά εναντίων μου σταμάτησε να το αναφέρεις γίνεσαι γραφικός, δεν φοβιζεις κανεναν, εκτός και αν νομίζεις οτι έχεις να κάνεις με 20χρονα. 

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    • Like 1
  5. Καλησπέρα, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα, στις 6 Δεκεμβρίου ανέβηκε αγγελία από μέλος του forum για πώληση Nvidia GTX1080, το ίδιο και σε γειτονικό φόρουμ.

    Τα λεφτά κατατέθηκαν στο Όνομα ************************** στην Eurobank ο οποίος υποτίθεται θα έφερνε τις κάρτες, όπως και έγινε η κατάθεση απο μέρους μου χωρίς να γνωρίζω το εν λόγω άτομο ποιος είναι και τι επαγγέλλεται,  απλά μου είπαν ότι είναι κεντρικός εισαγωγέας της ****** στην Ελλάδα.

    Απο τότε και μέχρι σήμερα ακόμα περιμένω κάρτα ή τα λεφτά μου πίσω απο το άτομο που απαντάει στο τηλέφωνο μια στο τόσο και κάθε εβδομάδα με διαβεβαιώνει οτι θα αποζημιωθώ, όποιος είχε συμμετοχή στις εν λόγω αγγελίες και ακόμα δεν έχει ούτε κάρτες ούτε και τα λεφτά του πίσω ας επικοινωνήσει μαζί μου, ξέρω ότι περίπου στην αγγελία είχαν συμμετοχή περί τα 25-30 άτομα.

     

    a.jpg

    b.jpg

    • Like 2
  6. Θα βαράνε δηλαδή 1300 core clock οι reference εκδόσεις στα 14nm όταν ήδη ο ανταγωνισμός βαράει 1500+ base και 1700+ turbo στα 16nm? Ζήσε Μαϊμο...

    η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική ότι είχε να δώσει το έδωσε, την Ti δεν την φτάνουν με τίποτα...

    Με Vega και αν...(@@ρια) :hehe:

    • Like 1
  7. Δεν υπάρχει καμία διαφορά σε επιδόσεις ούτε και σε ποιότητα.

    Δεν πρόκειται να δούμε ποτέ κάποια ουσιώδη βελτίωση και αυτό γιατί το συγκεκριμένο api υπάρχει για να βεβαιώσει την πλήρη συμβατότητα με τα πολλών συνδυασμών Hardware που υπάρχουν στα pc, δεν είναι api επιδόσεων όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στις κονσόλες και τρέχουν συγκεκριμένο hardware ουτο σώστε να πάρει το 100% απο το hardare, είναι api  συμβατότητας και κρατάει μια χρυσή τομή ανάμεσα στα port games απο τις κονσόλες να τρέχουν σε όλων των ειδών το υλικό στα pc.

    Κάτι σαν τους default windows drivers ένα πράγμα, ουτοπίες και βελτίωση μόνο ο @venisk βλέπει... :hehe:

    • Like 2
  8.  

    7 minutes ago, venisk said:

    Θέλεις να ανεβάσω οδηγό πως κάνουμε format? Ειδικά στα καινούρια games που παίζω δεν έχεις καμία τύχη με τα 7....

    Αγορίνα οταν εγω έκανα φορματ σε floppy disks εσύ έπαιζες με g.i. joe!!! ασε τους οδηγούς, να μην στους στερήσω!!! :hehe:

    Ειδα τρελή διάφορα στα games με directX12, ειδικά στο ROTR πχ το directX12 μετράει πολύ! 

    • Like 1
  9. 4 minutes ago, venisk said:

    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία από το να γυρίσεις στα 7! (Εκτός αν τρέχεις κάποιο πρόγραμμα για δουλειά) και (εκτός αν δεν νιώθεις να κάνεις format) :hehe:

    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βλακεία απο το να πας στα 10!τα games τρέχουν καλύτερα σε 7 εκτός αν τρέχεις forza horizon 3 directx12 που είναι καργα unoptimized  και εκτός αν είσαι θύμα του marketing, beta tester και μη παραγωγικός. :hehe:

  10. Βγάζει drivers η AMD? Εγώ γιατί χρησιμοποιώ Windows default display driver? :hehe:

    Βασικά προβλέπω να φτάνουν σε επιδόσεις την 1080 αλλά με το τίμημα των pre overclocked καρτών με μεγάλες θερμοκρασίες και λίγο overclockability όπως έχει ξανα γίνει και στο παρελθόν. Την 1080Ti για να την δουνε πρέπει να χρησιμοποιησουν το διαστημικό τηλεσκόπιο Habble. :hehe:

    • Like 1