Sakisdraminos

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sakisdraminos

  1. arctic silver 5 αυτη εχω παρει περιμενω να ερθει δεν ειναι καλη?
  2. AC-RC Hobby εδω διχνει που μπαινει η ασφαλια και εκει δεν μας απασχολει πολυ η αγωγημοτητα αλλα το πος θα την κολησουμε πανω στο λεντ!!!
  3. το 1ο ειναι το φασματογραφιμο του καθε λεντ το οποιο ειναι costum και οχι με ενα συσκεκριμενο φασμα! το δευτερο ειναι η ψυχτρα μαζι με ενα λεντ για δοκιμη! η ψυχτρα και ο ανεμηστηρας. AC-RC Hobby Thermal Switch 250V 5A 65°C, AC-RC Hobby πρεπει να πετυχω κατω απο 40 βαθμους γιανα δουλευει σωστα και να κρατησει χρονια! 50W-1.JPG led light3.jpg
  4. θα το κολησω με την σειρα ψυχτρα παστα υπαρχουν βιδες που θα μπει μια ενα τετραγονο πλακε που δεν θυμαμε τι υλικο ειναι παστα και μετα το λεντ. με θερμοαγωγημη σιλικονη θα κολησω πανω στο λεντ αισθητηρα θερμοκρασιας και μια ασφαλια θερμοκρασιας που μολις ανεβασει πανω απο 65 κωβει το ρευμα!!
  5. ευχαριστω παιδες! εχω παραγγηλει δυο artistic silver 5 thermal paste ειναι οριακα απο την αποψη οτι πρεπει να κρατησω οσο πιο χαμηλα γινεται την θερμοκρασια. κατω απο 40... τα λεντ ειναι power led myltichip με φασμα για ρεεφ ενυδρειο 50w Και μπορει να φτασει μεχρι και 128w. η μεγαλη θερμοκρασια χαλαει τα λεντ πριν την ωρα τους και δεν ειναι απλα να τα αλλαζω συνεχια!
  6. Καλημερα! ειμαι νεος στο φορουμ και θελω να κανω μια ερωτηση πανω στης παστες. κανω μια DIY κατασκευη λεντ και ψαχνω την παστα που να μπορει να μου μεταδιδει οσο πιο γρηγορα την θερμοκρασια. δεν θελω μια απλη παστα γιατι θα εχω προβλημα ειδι ειμαι στο οριο. τα λεντ θελω πολυ χαμηλη θερμοκρασια γιανα μην χαλασουν και θελω να μου προτηνεται μια με δυο απο της παστες που ειναι για ακρες καταστασης! Ευχαριστω εκ τον προτερων!