dimmis

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About dimmis

  • Birthday 10/26/1988

dimmis's Achievements

Member

Member (2/5)

29

Reputation

  1. Και μένα μου φάνηκε περίεργο οτι έγινε πολύ γρήγορα. συνήθως αργούν πολύ!
  2. Ναι τα έβαλα έτσι. αλλά και μια μια ξεχωριστά. Όταν βάζω την μια ραμ δουλεύει η άλλη ραμ μου βγάζει C1 error ακόμα και μόνη της η δεύτερη βγάζει C1 σε όποιο ντιμ και αν την βάλω..
  3. Καλησπέρα και πάλι. παρέλαβα την σωστή μητρική σμρ, Αρχικά δεν μπουταρε το PC μετά διαπιστώνω οτι μου βγάζει C1 error. Με μια ραμ ξεκινούσε με 2 όχι. οταν τις δοκίμασα μια μια η πρώτη μπουταρε σε όλα τα ντιμ η δεύτερη σε κανένα. Πραγματικά εχω πάθει την πλάκα τις ζωής μου. Να έχει πρόβλημα η ραμ????
  4. Παιδιά οι άνθρωποι δεν πάνε καλα! Μου έστειλαν πίσω μια gigabyte z170m hd3 ddr3 Την μητρική την αγόρασα από το pc1. Εγώ την έστειλα σε αυτούς και αυτοί στο servis της gigabyte. Μετα απο επικοινωνία μαζί τους μου είπαν έγινε λάθος και θα το διορθώσουν.. Μου μυρίζετε λαμογια δεν ξέρω
  5. Λογικά αύριο η μεθαύριο θα τιν έχω. Ναι θα κάνω δόκιμες να δω πως πάει και θα ενημερώσω πάλι
  6. Στο servis τις gigabyte λένε όλα καλα δεν έχει κανένα θέμα! Και απλά γίνετε επιστροφή όπως είναι. τι να τους πω τωρα.???
  7. Την έστειλα παιδιά, περιμένουμε τώρα. Όσο για προτίμηση εταιρίας η τελευταίες 5 μητρικές που είχα στα χέρια μου ήταν gigabyte. Και είναι η πρώτη που μου έβγαλε πρόβλημα..
  8. Θα την στείλω στο σέρβις από βδομάδα, τρίτη λογικά. Ελπίζω να μου την αντικαταστήσουν.
  9. Κάνω default bios και τα USB ξεκινάνε και δουλεύουν, με τιν επόμενη επανεκκίνηση σταματάν. Το δοκίμασα δεν άλλαξε κάτι. Θα τιν στείλω για αλλαγή αυτές τις μέρες, νομίζω τζάμπα παιδεύομαι.
  10. Ετσι κ αλλιώς έχω κάνει default το bios. Δεν θυμάμαι ακριβός πότε σταματήσαν να δουλεύουν αλλά νομίζω είναι πολύ κοντά με το που πέρασα το F7 bios. Έβαλα όλα τα τελευταία drivers. Θα κάνω καμία δοκιμή με ποντίκι αλλά με βλέπω να τιν στέλνω για αντικατάσταση..
  11. Εγγύηση έχω φυσικά. απλά είπα μήπως είναι κάτι απλό. Να τιν στείλω δλδ για αντικατάσταση.?
  12. Ο εξωτερικός σκληρός είναι 2,5 και παίρνει ρεύμα μόνο από USB. Δλδ να πειραξω τα ρεύματα?
  13. Το πρόβλημα παρέμεινε και μετά το φορματ. Άρα είναι προβληματικά τα USB? Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο?
  14. Αύριο θα το κάνω.! και θα ενημερώσω.
  15. Έβαλα το τελευταίο bios έκανα ξανά εγκατάσταση drivers. Λέω να κάνω και ένα φορματ γτ το έχω από τιν Z97. το θέμα είναι ότι στις αρχές μου δούλευαν, και ξαφνικά σταμάτησαν να δουλεύουν. Λέω να δοκιμάσω με win 7..