tave

Members
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tave

  1. Κατά 99% είναι κάρτα γραφικών. 5920 και να έχει ενσωματωμένη κάρτα στην μητρική πάντως είναι σπάνιο. Τα περισσότερα έχουν καρτάκι ΜΧM.
  2. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω keys για cm quickfire tk σε ελληνικό ή αγγλικό layout?
  3. Αυτό που λες για το youtube ισχύει 1000% απλά μου έκανε εντύπωση ότι όλες όσες είδα στα video βγάζουν ακριβώς τον ίδιο θόρυβο. Είναι κάτι μεταξύ σε τρίξιμο και σφύριγμα. Το παράξενο είναι ότι δεν είναι μόνιμος ο θόρυβος, δηλαδή που και που σταματάει .
  4. Στο δικό μου σύστημα είναι με ένα σχετικά παλιό coolermaster realpower m620. Δοκιμασμένη και κατευθείαν στο τροφοδοτικό αλλά και στην μητρική (με επιλογή full power απο το bios). Στα άλλα δύο συστήματα είναι κατευθείαν στο τροφοδοτικό (coolermaster g650 και corsair vs650). Όλα βγάζουν ακριβώς τον ίδιο θόρυβο αλλά και στο youtube που κοίταξα έχει πολλά video που δείχνουν το ίδιο. Δεν δοκίμασα πολυμετρο γιατί από ότι κατάλαβα βγάζουν σχεδόν όλες θόρυβο
  5. Επειδή θες αθόρυβο ΑΙΟ θα σου έλεγα να μην πας σε nepton. Την έχω 7-8 μήνες και είμαι πλήρως απογοητευμένος από τον θόρυβο της αντλίας. Δεν είναι πολύ δυνατός αλλά είναι πολύ σπαστικός (ακούγετε σαν σφύριγμα) και σκέψου ότι την έχω σε σχετικά ήσυχο κουτί (NZXT H440). Έχω δει μέχρι τώρα τρεις 240Μ και όλες βγάζουν τον ίδιο θόρυβο. Αν το ψάξεις youtube κτλπ θα καταλάβεις. Υπάρχει τρόπος να σταματήσει ο ήχος αλλά πρέπει να ρίξεις πολύ τις στροφές της αντλίας και από ότι ξέρω δεν είναι και πολύ σωστό. Από θερμοκρασίες είναι καλή. 5820K χωρίς OC 28-30 idle και πολύ σπάνια πάνω από 50 σε 2Κ gaming.
  6. Και εγώ έχω θέμα με τον ήχο μετά το update. Ακούγονται παράσιτα και έτυχε και 5-6 φορές να ακούσω σκασίματα από τα ηχεία.
  7. Είχε κανείς θέμα με την τελευταία αναβάθμιση στα windows 10? Μόλις την έκανα και πάτησα να γίνει επανεκκίνηση ξεκίνησε να ζητάει επιδιόρθωση και να μην φορτώνει τα windows. Υπάρχει official link για τα windows στην έκδοση του τελευταίου update?
  8. Θέλω να συνδέσω τα τρία μπροστινά fans του pc κατευθείαν στην μητρική. Έχω όμως δύο ελεύθερα fan headers στην μητρική. Αν πάρω κάτι τέτοιο θα είμαι οκ ή θα ζορίζω την μητρική που θα έχω 3 fans σε ένα header?
  9. Για τα settings είναι όντως άχρηστο.. Εγώ το κρατάω για το shadow play.Ο μετρητής για τα fps βολεύει
  10. Γιατί τόσο κακό είναι το Geforce Experience και δεν το θέλει κάνεις?
  11. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με την nepton 240. Από ότι κατάλαβα όταν η αντλία παίρνει λιγότερο από 12V βγάζει αυτό το θόρυβο. Την έβγαλα από το fan header της μητρικής την σύνδεσα με molex κατευθείαν στο τροφοδοτικό και ο ήχος σταμάτησε.
  12. Τελικά δεν είναι όλα οκ. Από την ώρα που έκανα το raid δεν μπορώ να κάνω boot από φλασακι για format. Καταρχάς το raid χρειάζεται κάτι άλλο για να μπορώ να του βάλω το λειτουργικό? To sata configuration το αφήνω σε RAID? Γιατί τώρα κάθε φορά που ξεκινάει το pc μου βγάζει το menu του raid.
  13. Όλα οκ. Τελικά το είχα βάλει στα sSata που μάλλον δεν υποστηρίζουν raid0 Και ένα benchmark: bench - Αντιγραφή.png
  14. Οι θύρες που έχω βάλει τους δίσκους είναι sSata. Έχει διαφορά?
  15. Ξέρει κανείς πως γίνετε το raid0 σε gigabyte X99? Στο manual γράφει μόνο για τις ρυθμίσεις σε windows 8/8.1. Αν βάλω το configurate sata σε raid άπλα αργεί πάρα πολύ να ανοίξει και δεν μου βγάζει καν στο bios το intel rapid(αυτό τουλάχιστον έπρεπε να γίνεται σύμφωνα με το manual). Το λειτουργικό είναι σε τρίτο ssd (windows 10 Pro 64-bit) Οι δίσκοι που θέλω να κάνω raid δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ακόμα, απλά τους έχω συνδέσει (2x Samsung 850 Pro 128Gb)
  16. Ξέρει κανείς πως γίνεται το raid0 σε gigabyte X99; (2x 850 Pro)
  17. Ξέρουμε αν ο 6600Κ έχει cooler μέσα στη συσκευασία?
  18. Ανάλογα το steam. Πχ steam με oculus rift κτλπ αξίζει να δεις γιατί είναι κάτι που θα αργήσουμε να το δούμε στα pc μας. Και συνήθως αυτά που είναι με oculus έχουν και full γέλιο.. πχ unboxholics horror night
  19. Θέλω να τα κρατήσω γιατί γενικά μου άρεσαν, αλλά μου έχουν βγάλει το λάδι από χθες.. Είναι αρχή ακόμη γι αυτό και τα bug και ειδικά τα προβλήματα με τους drivers είναι δικαιολογημένα. Τσαγάκια από 290 σε 980ti νομίζω ούτε με directx17 δεν θα δεις :P
  20. Σήμερα είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα.. Ανοίγω το pc και βάζω ένα video στο YouTube. Αρχικά ξαναπετάξε το μήνυμα για τον driver της κάρτας Μετά απο 5-6 λεπτά κολλάει και ακούγονται παράσιτα απο τα ηχεία. Κάνω επανεκκίνηση. Πάω να κάνω απεγκατάσταση τον driver για να τον ξαναπεράσω και πάνω στην απεγκατάσταση μου πετάει ένα μήνυμα που έλεγε ότι το pc δεν ανταποκρίνεστε κτλπ και απο κάτω error memory_management
  21. Όχι.. Εντελώς ξαφνικά. Και να βγάλω τον driver τι θα βάλω? Δεν έχει βγει κάποιος νεότερος
  22. Σήμερα μου πετάει όλη τη μέρα ειδοποιήσεις ότι ο driver της gpu σταμάτησε να λειτουργεί. Είπα να κάνω μια επανεκκίνηση μήπως και σταματήσει. Μετά την επανεκκίνηση με έβαλε στην επιδιόρθωση των windows,πατάω ακύρωση και συνεχίζει. Μπήκε κανονικά αλλά δεν μου έβγαζε κανένα από τα προγράμματα και τους drivers. Ξανακάνω επανεκκίνηση. Μετά τη επανεκκίνηση δεν έμπαινε καθόλου στα windows. Δοκίμασα 5-6 φορές, έφτανε στο σημείο που ζητάει κωδικό και κολλούσε εκεί. Μετά από αρκετές προσπάθειες μπήκε κανονικά και μέχρι τώρα δουλεύει. wtf?
  23. Θέλω να πάρω gigabit router. Τι σας λέει αυτό -> D-LINK DIR-845L EXTREME RANGE DUAL BAND GIGABIT ROUTER WITH SMARTBEAM TECHNOLOGY - ROUTER (PER.614645) Είναι σε προσφορά.. Αξίζει?
  24. Τούμπανο! Ταιριάζει και χρωματικά με το σύστημα σου. Άμα βάλεις και sleeved θα είναι ακόμη ποιο ωραίο!
  25. Αυτή τη στιγμή δεν δουλεύουν.. Αλλα λογικά τις επόμενες μέρες θα ανοίξουν Και Ελλάδα μπορείς να βρεις ανταλλακτικό αλλα θα ειναι αρκετά ποιο ακριβό