WorldWide

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About WorldWide

  • Birthday 02/01/1988

Systems Specs

  • CPU
    Intel Core2Duo E6850
  • Motherboard
    Asus P5KC
  • GPU(s)
    Asus EAH6850
  • RAM
    2x2GB Kingston
  • SSDs & HDDs
    Samsung 128GB SSD/ 640GB WD Black
  • Sound Card
    OnBoard
  • OS
    Windows 7

WorldWide's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Θα περιμενω λιγο γιατι ειπανε στο TFT Central μου εστειλαν μηνυμα (ζητησα να κανουν review την Asus PB278QR αλλα αρνηθηκαν) και ειπαν θα κανουνε την καινουργια Dell U2715H που θα ειναι αντικατασταση της U2713HM... Οποτε λεω να περιμενω. Η οθονη θα παρω η γυαλια με την 17" CRT και καθομαι και κοντα ουτε στα 70cm δεν καθομαι.
  2. Ποτε με το καλο τις περιμενουμε τις καινουργιες οθονες γιατι δεν ξερω ποσο ακομα θα την παλεψω με την CRT...
  3. Εγω δεν ξερω αν θα την παλεψω για πολυ ακομα με αυτην εδω ViewSonic - Non-Current Product - G70fm. Την εχω 4 μηνες γιατι μου καηκε η προηγουμενη 24" LG.
  4. Πιστευω οπως προαναφερθηκε ειναι λιγο τυχη στο τι κομματι θα παρεις με την Dell. Οσον αφορα για αγορα ebay κανω αγορες απο ebay αλλα μικροαγορες δεν υπερβαινουν τα 50? οποτε δεν θελω να το ρισκαρω με μια τετοια αγορα. Και θελω οπως λεει και ο "Farmas" καποιον να μου πει για την Asus εχει καποια συγκεκριμενα προβληματα?
  5. Θα μπορουσες να μου προτεινεις καποια μεχρι 500?. Δεν θελω να παω σε 4Κ γιατι δεν το σηκωνει η καρτα γραφικων και δεν ειμαστε και για καρτα γραφικων τωρα.
  6. Μιλαμε για διαφορα 160? δεν ειναι λιγη. Δεν μπορω να διαθεσω πιο πολλα απο 450-500?
  7. Ναι αυτο το RMA λιγο με φοβιζει....
  8. Εχω ψαξει και εχω ακουσει οτι σε αυτες τις ιντσες δεν προτεινεται η αναλυση 1920x1080 για αυτο κοιταω τα συγκεκριμενα μοντελα.
  9. Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι στα κοντα για αγορα καινουργιου Monitor και κλεινω προς τις 2 εταιρειες, συγκεκριμενα στην Dell U2713HM και Asus PB278QR. Δεν ξερω τωρα αν καποιος εχει καποια απο τις 2, (διαβασα 2,3 ποστ πιο κατω καποιος ειχε θεμα με την Dell) θα ηθελα να μου πει την γνωμη του και την εμπειρια του ποια να διαλεξω.
  10. χαχαχαχαχα Ναι αστα να πανε. z5500.jpeg ExorcistPriest.jpg
  11. Το εχω ξανασυναντησει παλαιοτερα το ιδιο προβλημα αλλα λυθηκε ως δια μαγειας μονο του. Λοιπον να τα παρω απο την αρχη. Τα ηχεια ειναι συνδεδεμενα σε ενα πολυμπριζο ασφαλειας μαζι με τον πυργο,μοναδα,πολυμηχανημα. Βαζω πριν απο λιγο να δω μια ταινια και καθως παιζει η ταινια ξεκινανε απο τα ηχεια να μιλανε? δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι. Ειναι λες και παρεμβαλει καποια ραδιοφωνικη εκπομπη απο τα ηχεια. Ωραια λοιπον κλεινω τα ηχεια και στο πανελ για οποιον εχει τα συγκεκριμενα ηχεια γραφει No Digital Data οποτε δεν παιρνει καποιο σημα απο το pc. Ξεκιναει παλι και μιλαει αυτο σαν εκπομπη στο πανελ ομως δεν δεχεται σημα απο το pc οποτε ειναι καπου αλλου το προβλημα. Η μπριζα που μπαινει το πολυμπριζο ειναι διπλα σε μπριζα τηλεορασης/ραδιοφωνου αλλα δεν ειναι συνδεδεμενο τιποτα. Εχω 3 μπριζες μεσα στο δωματιο και στις 3 που τα εχω δοκιμασει κανει τα ιδια Εδω σας θελω μαστορες!!!!!