kazaboy

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kazaboy

  1. Αν και "μηχανοποιημένη εμφάνιση" είναι ωραίο project.
  2. Να που κάποιοι το τελειώνουν το project τους!!! όχι σαν κι εμένα που μένει στα χαρτιά. Μπράβο στην μέχρι τώρα δουλειά που έκανες. Όσο για την γυαλάδα που θες να δώσεις , ναι μπορεί να γίνει με αλοιφές για βερνίκια όπως αυτό που προτείνει ο @gregEI που είναι για κιθάρες, καθότι έχω κι εγώ και κάνει πολύ καλή δουλειά, αλλά είναι για βερνίκια ΟΧΙ λάκα που είναι το δικό σου.Ίσως σου δώσεις κάτι επιπλέον αλλά όχι αυτό το αποτέλεσμα που θέλεις. Το θέμα σου απ' ότι βλέπω είναι πως δεν έχει στρώσει "καθίσει" η λάκα σωστά. Σίγουρα υπάρχει αυτό εδώ που λες " από μάστορα σε μάστορα" έχει διαφορά. Αν έχεις την υπομονή να το τρίψεις ελαφρά με γυαλόχαρτο σίγουρα άνω του 180 για να εξομαλύνει αυτά τα νερά που έχει η βαφή. Σίγουρα αν όχι καλύτερο πιστόλη ,λεπτότερη ρίψη βαφής θα χρειαστεί να κάνει ο "μάστορας". Τα λέω όλα αυτά λόγω εμπειρίας από τον father ο οποίος ήταν της δουλειάς. Ελπίζω να βοήθησα, περιμένουμε νεότερά σου!!!
  3. Σίγουρα θα παίξουν αλλά κι εγώ είμαι της απόψεως να δώσεις τις δικές σου και να κρατήσεις το quad channel.
  4. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να φτάνει ή να ξεπερνά επιδόσεις της 980 η RX480. Το θέμα είναι η ΤΙΜΗ, εκεί ο αλλος θα δει τι του συμφέρει και τι όχι.
  5. Στην τίμη αγοράς της αναφέρεσαι φαντάζομαι!
  6. Καλή υλοποίηση αλλά προσωπικά εμφανισιακά δεν μου πολύ αρέσει. Αν είναι να δώσω 4.000? για 4 Τιτάνες ... ε δεν θα τσιγκουνεφτώ τα 450? για 4 waterblock .
  7. Απ' τα λίγα builds που έχω δεί και να έχει τέτοια ακρίβεια (αποστάσεως , καμπύλων, μεγεθών). Ειλικρινά ένα απ' τα καλύτερα και ειδικά σε αυτό το χρώμα. Δεν ξέρω τι απόδοση θα έχουν τα "φουρφούρια" των ψυγείων με τέτοια κάλυψη που έγινε. Θα προτιμούσα ίσως να υπήρχε μία είδους " γρίλιας" στα φανάκια μπροστά για να ρουφάν δροσερό αέρα.
  8. Εγώ πάλι καγκουριά δεν θα το έλεγα ακριβώς... απλά λίγο παραπάνω φορτωμένο και σε κάποια σημεία δεν μου άρεσε η εφαρμογή τους πχ (κάλλυμα κάρτας γραφικών, γρίλια psu, ακάλυπτο πλαϊνό σασί...).Γενικά αρκετό plexi απ' ότι θα έπρεπε. Επίσης το κόκκινο plexi θα μπορούσε να ήταν φωτιζόμενο και απο πάνω να το κρύβει το άσπρο κομμάτι όπως το έχει βάλει δλδ.
  9. Απ΄τις ομορφότερες τροποποιήσεις που έχω δει, μπράβο [MENTION=2195]MetallicGR[/MENTION]