GiannisSma

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

GiannisSma's Achievements

Member

Member (2/5)

14

Reputation

  1. Στην εικόνα που έχω βάλει και στο πιο πάνω post που δείχνει ότι είναι 6GB/s(άρα sata 3) από το HW Info είναι η ένδειξη ότι ο δίσκος είναι sata 3. Για να δω τον τύπο sata της μητρικής στο HW Info πρέπει να πάω Bus->PCI Bus #0-> SATA AHCI Controller και στις πληροφορίες που ανοίγουν στο παράθυρο λέει Interface speed supported και εκεί είναι ο τύπος sata και η μέγιστη ταχύτητα. Το δικό μου: Οπότε @MetallicGR έχεις δίκιο.
  2. Δεν περιμένω μεγαλύτερα νούμερα και δεν ήταν αυτό το πρόβλημα μου αλλά το θέμα το άνοιξα γιατί τον έβγαζε 80% επίδοση και αυτό που περίμενα είναι ότι αν πάει 100% ίσως ανέβουν κάπως οι ταχύτητες. Το πρόβλημα με το ότι τον έβλεπε 80% λύθηκε με την αναβάθμιση των drivers και είναι 100% πλέον αλλά οι ταχύτητες δεν ανέβηκαν άρα δεν μπορούμε να παίξουμε σε παραπάνω νούμερα στο συγκεκριμένο λαπτοπ και είναι λογικό και το καταλαβαίνω.
  3. Toshiba Satelite A300-235 αυτό είναι το μοντέλο του λαπτοπ. Ακριβώς αυτό δίνει για εγγραφή και για ανάγνωση μέχρι 520mb/s
  4. Ναι laptop είναι. Τώρα έκανα αναβάθμιση ότι μου έβγαζε σχετικό με το chipset και το ένα update που είχε για το intel controller και μετά την επανεκκίνηση μου βγάζει και το card reader στο sentinel και τον βλέπει 100% τώρα. Και τα αποτελέσματα του AS SSD με 100% επίδωση και κλειστό antivirus. Οπότε είτε 80% είτε 100% οι ταχύτητες πάνω κάτω είναι οι ίδιες. Εννοούσες ότι ήταν εντάξει οι ταχύτητες όταν είπες -Μιλάμε για laptop τόση ώρα?- ή για το ότι τον έδειχνε 80% επίδοση ήταν "φυσιολογικό"?
  5. Για να γίνει εννοείς να φύγει ή αν μείνει ώρες ανοιχτό δημιουργείται και πέφτει η επίδοση? Ναι από drivers είναι εντάξει, περασμένοι και του chipset και sata. Το σκέφτηκα και αυτό και κατέβασα το driverpack solution και μου βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμα updates για drivers του chipset και του intel controller μου βγάζει ένα update επίσης. Δεν το έκανα όμως γιατί έχω περάσει από το site της toshiba τους drivers και το driverpack το χρησιμοποιώ στην έσχατη περίπτωση αν και με τους drivers που βρίσκω στο επίσημο site παραμένει κάποια συσκευή άγνωστη και κάνω εγκατάσταση μόνο εκείνη πάντα.
  6. Το είχα κάνει αυτό αλλά το έκανα πάλι τώρα και έτρεξα το τεστ με κλειστό antivirus και τα αποτελέσματα είναι σχεδόν τα ίδια με το προηγούμενο screenshot που έχω κάνει post. Στο google κάνοντας αναζήτηση "The TRIM feature of the SSD is supported but disabled. It is recommended to upgrade the operating system, the disk controller or its driver to improve performance." μου έβγαλε διάφορα fix και δοκίμασα πρώτα αυτό που ήθελε απλά μια επανεκκίνηση σε safe mode, μετά δοκίμασα αυτό που λες εσύ και τέλος να αλλάξω το sata mode από achi σε compatible αλλά δεν έκανε boot τα windows, φόρτωνε μέχρι το logo το λειτουργικό και έκανε επανεκκίνηση.
  7. Δεν είχα απενεργοποιήσει το antivirus στα προηγούμενα τεστ και έτσι το έκανα τώρα αλλά έτρεξα μόνο το AS SSD γιατί γίνεται πιο γρήγορα. Τα αποτελέσματα δεν έχουν μεγάλη διαφορά πάντως. Ορίστε και το screenshot:
  8. Το μοντέλο είναι: Intenso 3812430 Top Performance 128GB. Αν και είχα το CrystalDiskMark εγκατεστημένο κατέβασα και αυτό που έδωσες. Ορίστε τα αποτελέσματα και από τα δυο: Edit: Και ένα screenshot από το HWInfo ότι είναι Sata 3 η μητρική:
  9. Καλησπέρα στο forum. Στο HD Sentinel μου βγάζει το παρακάτω: Έκανα αναζήτηση στο google το error αλλά ότι και να δοκίμασα η μειωμένη επίδοση παραμένει. Καμιά ιδέα τι μπορώ να δοκιμάσω?? Ευχαριστώ!
  10. Για την ιστορία να ενημερώσω ότι δόθηκε χθες το βράδυ στον κάτοχο του για να κάνει χρήση του DOΑ των 15 ημερών που είχε από την ημερομηνία αγοράς και λογικά θα βγάλει άκρη και θα του περάσουν το λογισμικό ξανά δωρεάν.
  11. Το mail αυτό το έκαναν μόνο για το τάμπλετ και επίσης το mail ανάκτησης δεν έχουμε πρόσβαση λόγω του ίδιου προβλήματος. Έχω δοκιμάσει και αποστολή του κωδικού ανάκτησης στο κινητό που είχαν δηλώσει κατά την εγγραφή αλλά μετά μου βγάζει ότι δεν μπόρεσε η google να κάνει ταυτοποίηση σε όλες τις ερωτήσεις ώστε να μου δώσει δικαίωμα ανάκτησης κωδικού. Και επειδή όλο αυτό το μπέρδεμα θέλω το factory image μπας και με εγκατάσταση της rom δεν πάει στο πλαίσιο. Edit: Τώρα είδα την απόδειξη αγοράς του και είναι 24/12/16 και έχει DOA 15 μέρες. Άρα μέχρι τις 7/1/17, θα τους το δώσω πίσω να το πάνε μια βόλτα πίσω!
  12. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Έχω στα χέρια μου το tablet του ανιψιού το οποίο έκανε reset αλλά δεν θυμάται τον κωδικό του mail και το ζητάει αμέσως μετά την έναρξη της συσκευής. Έχω κάνει αναζήτηση στο google μήπως και βρω κάπου το firmware για να το περάσω γιατί δεν έχει κουμπί volume ώστε σε συνδυασμό με το power να μπω σε recovery για να κάνω factory reset και να βάλουμε το κανονικό του mail και να δουλέψει πάλι το τάμπλετ. TurboX Rubik III 10.1" Χαρακτηριστικά: Λειτουργικό: Android 6.0 Επεξεργαστής: Τετραπύρηνος Allwinner A64 1.5Ghz Οθόνη: HD 10.1" Ανάλυση: 1024*600 pixel Μνήμη: 16GB Flash | 1GB RAM Κάμερα: 2.0 MP (Πίσω) | 0.3 MP (Μπροστά) Bluetooth: 4.0 G sensor support Διαστάσεις: 257 * 147 * 11 χιλ http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Rubik-III-16GB-Mple-Tablet-10-1-WiFi.htm
  13. Για την ιστορία να αναφέρω ότι τοποθέτησα 2χ1gb ντιμακια που είχα ώστε να δουλεύουν σε dual chanel πέρασα 7αρια και το μηχανικά φυσάει σε σχέση με πριν. Όσο για τον εκτυπωτή πέρασα το basic driver πακέτο της hp και δουλεύει άψογα! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. Και εγώ βλέπω πως άλλη λύση δεν υπάρχει. Αν δεν γίνει αναβάθμιση στο μηχάνημα δεν κάνουμε τίποτα! Ότι λύση και αν έχω δοκιμάσει από το google δεν εκτυπώνει με τίποτα! Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  15. Το έχω προτείνει ήδη αυτό αλλά λόγο της αγοράς του νέου εκτυπωτή δεν είχα και την πιο θετική ανταπόκριση! Δεν βλέπω όμως και άλλη επιλογή, πρέπει να αναβαθμιστούν κάποια στιγμή. Έχω ddr2 ντιμακια και 2χ1gb dual chanel και 1x2gb. Και η αλήθεια είναι πως φοράει τον Q6600 και χαραμίζεται με 1gb! Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk