DancingDirty7

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About DancingDirty7

  • Birthday 01/01/1990

DancingDirty7's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Κατάλαβα, αλλά με μια 4Κ 30 ιντσών ακριβώς μπροστά απο το κεφάλι σου μάλλον θα διακρίνονται (ή σίγουρα, καθώς πήγα στο πλαίσιο στο the mall athens και διέκρινα τα πάντα ακόμα και το steam που δεν ακολουθεί το DPI του Desktop Έτσι και αλλιώς τα windows 10 είναι σχεδόν εδώ! αν και σε λίγο βγαίνουνε και τα VR με τα οποία θα μπορείς να βλέπεις είτε 1440p είτε 4Κ θα δούμε!
  2. Per que? Δεν σηκώνει τα γραφικά στα win 7/8.1? Δεν υποστηρίζει 4Κ? (δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο)
  3. όταν μου λες ότι με διαφορετικό frame rate θα είχε διαφορετικό χρόνο reload το τανκ? αυτό εννοώ.
  4. τα παιχνίδια που έχουν συνδεδεμένο χρόνο ingame με τα frames ειναι για τα πανυγήρια, αν είναι δυνατόν, να πρέπει όλοι να έχουν locked frame rate για να παίξουν σε ένα παιχνίδι multiplayer! Έχω ακούσει οτι και στο cs:go υπάρχει θέμα με αυτό αλλά σε πολύ υψηλά frames του στιλ 300+
  5. Ευχαριστώ, ήξερα για μια TN που βγάζει η Acer
  6. Νομίζω οτι το συγκεκριμένο monitor τελικά δεν έχει FreeSync, ήτανε απλά φήμη. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
  7. Τι λες ακριβώς, ότι έχει καθυστέριση το Sync ή ότι τα χαμηλά fps έχουνε πολλά ms χρόνο παραγωγής; Το FreeSync δεν απευθύνεται σε αυτούς ή σε παιχνίδια που βγάζουν πάνω απο 120/144 fps. Eγώ σου λέω ότι πχ το arma 3 έχει πολύ tearing και επίσης ακόμα και τώρα χωρίς FreeSync παίζω στα ~50fps ή ακόμα και ~35fps στο king of the hill, οπότε με το Freesync θα έχω πιό smooth, χωρίς stutter και screen tearing gameplay.
  8. Δεν νομίζω να παραμορφώνουν ίσα ίσα που βλέπεις καλύτερα αν έχει κοντά σου την οθόνη για gaming. Όσο για τις αναλύσεις/αναλύσεις εκεί παίζει πρόβλημα σε μερικά games. Μερικά δεν έχουν τις αναλύσεις και αναγκάζεσαι να βάλεις μη σωστές και σε μερικά άλλα απλά εμφανίζονται μαύρες γραμμές στα πλάγια! Πάντως πολύ ενδιαφέρον οθόνη! Προσωπικά σκέφτομαι για κυρτή, FreeSync, 1440p ή 4Κ, TN με VRR όσο λιγότερο minimum hz και όσο περισσότερο maximum hz!
  9. Περιμένουμε να βγάλει με FreeSync η AOC!
  10. το type IPS δεν σημαίνει σαν IPS; όπως λέει και ο ThReSh: Αλλά η Acer πρέπει να είναι TN
  11. Δεν μπορώ να ψηφίσω ακόμα, μάλλον επειδή είμαι καινούργιος εδώ, αλλά σκέφτομαι να πάρω FreeSync. Αυτά που θέλω είναι: --Να έχει μεταβλητά hz από 30 (ή ακόμα και από 24) μέχρι όσο γίνεται, γιατί παίζω Arma 3 που σε μερικά King of the hill πάιζεις με 30-40 frames όπου δέν θέλω να απενεργοποιείται το FreeSync --Τουλάχιστον 2560x1440 αλλά μάλλον θα περιμένω για 4K, για να διακρίνω εχθρούς στα χιλιόμετρα στο Arma 3 --και κυρτή Νομίζω είναι λάθος αυτό που λες και εξηγώ το σκεπτικό μου: Με μιά κανονική οθόνη τα frame εμφανίζονται σε ίσα διαστήματα, οπότε όταν σε μιά οθόνη στα 60hz είσαι στα 30-60fps μερικά frame εμφανίζονται 2 φορες στην οθόνη και μερικά 1 φορά στην οθόνη οπότε δεν είναι smooth και έχει stutter. Με μια οθόνη με FreeSync κάθε frame αποτυπώνεται την στιγμή που είναι έτοιμο, έτσι σε μιά οθόνη στα 60hz όταν είναι 30-60fps κάθε frame εμφανίζεται το ίδιο χρονικό διάστημα οπότε είναι Smooth!