Grimitris

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Grimitris

  1. Εγώ επένδυσα σε Vive και δεν το μετανιώνω: +Καλύτερο room scale -Λιγότερο καλά motion controllers από Rift, να λέμε του στραβού το δίκαιο +Υποστήριξη Oculus Rift exclusives μέσω Revive.
  2. Asia only Πρέπει να συντονιστούν εκεί στην MSI με τα τμήματα motherboards και GPU. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάρτα που κάνει color code με τις καινούργιες Carbon. Aυτή θα ήταν τέλεια για κάτι τέτοιο.
  3. Like this: Ιδιαίτερα "αραιοκατοικημένο" PCB.
  4. weqwer έπιασες ακριβώς τη φιλοσοφία μου και περιγράφεις 100% τις σκέψεις μου. Μετά από τα πολλά πειράματα απλά στο τέλος καταλήγεις στο configuration που θα σε κάνει να είσαι γρήγορος και αποδοτικός με το λιγότερο δυνατό πονοκέφαλο.
  5. (τελευταία φορά που το δοκίμασα και τα παράτησα, για οτιδήποτε πιο πρόσφατο απλά δεν έχω ούτε χρόνο ούτε διάθεση για έξτρα πειράματα) Αισθητά μεγαλύτερη χρήση resources για να τρέξεις Wine+Photoshop (CS5 τότε που δοκίμασα) Μη κοινή font library με το λειτουργικό σου Buggy cuda acceleration (την είχα απενεργοποιήσει) Βλαμένη διαχείρηση του filesystem του Wine σε σχέση με το storage του λειτουργικού σου (αυτό δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πλέον αλλά ήταν σημαντικός εκνευριστιός παράγοντας για εμένα) Επίσης, χρησιμοποιώ κι άλλα εργαλεία της σουίτας της Adobe που ούτε σε όνειρο δεν λειτουργούν 100% (Premiere, Aftereffects) Μη μου μιλάς για Gimp!!!!! :P Powershell? Σαν τι; Ως μη Windowsάκιας μόνο σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις έχω τρέξει κάποια πραγματάκια. Για σύνδεση με SSH απ'ότι διαβάζω χρειάζεται εγκατάσταση βιβλιοθηκών και μερικά κουτάκια λεξοτανίλ. Ένα πράγμα "γράφω στα γρήγορα μερικές σειρές assembly αντί να πατήσω το κουμπί που ανοίγει το DVD Rom" δηλαδή.
  6. Έγραψα οτι η χρήση στα windows είναι απαγορευτική για σοβαρή δουλειά και όχι αδύνατη. Το putty με το native terminal οποιουδήποτε παραθυρικού linux ή OSX δεν συγκρίνεται. Στήνω τουλάχιστον 2-3 linux servers το μήνα και συντηρώ δεκάδες και δυστυχώς για εμένα γνωρίζω αρκετά καλά το Putty ώστε να ξέρω οτι είναι οτι χειρότερο υπάρχει επειδή πρόκειται για μια non-native "ενδιάμεση" λύση. Επίσης, έχεις μήπως χρησιμοποιήσει επιτυχώς (επαγγελματικά, να παράγεις έργο εννοώ, όχι να δουλεύει απλά) οποιαδήποτε original έκδοση της Adobe σουίτας μέσω Wine? Ειλικρινά θεωρείς πως είναι παραγωγικός ο τρόπος που λειτουργεί;
  7. Τα καλύτερα νεα που έχω ακούσει ποτέ για λειτουργικό. Ο βασικότερος λόγος που εργάζομαι σε OSX λειτουργικό είναι η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο terminal (είμαι όλη μέρα SSH σε ένα σκασμό servers και αυτό καθιστά τη χρήση Windows απαγορευτική) και παράλληλα θέλω εργαλεία επεξεργασίας εικόνας κλπ που δεν είναι διαθέσιμα για Linux distros. Πρώτα η MS κάνει βήματα προς Open Source και php/apache και τώρα αυτό! Έχω μείνει άφωνος!
  8. Είχα ήδη δύο IPS για τα "γραφιστικά" και αποφάσισα να την τσιμπήσω. Ήδη πήγα overbudget με αυτήν και δεν ήθελα να ανέβω παραπάνω για IPS. Οι απαιτήσεις μου ήταν 1440p και 144Hz. Το για εμένα άχρηστο Gsync δίνει ένα markup στην τιμή που, εντάξει, ήθελα να δοκιμάσω για να έχω άποψη. Το ΤΝ κομμάτι αρχικά με απογοήτευσε. Μερικές ώρες ρύθμιση, color profiles και σύκγριση με τις άλλες DELL U2412M που έχω την έφερα σε πολύ καλό επίπεδο. Μηδενικό light bleeding στα μαύρα, τα οποία δεν είναι τόσο "μάυρα" όσο των IPS αλλά αποδεκτά. Περίεργη οθόνη. Gaming χαρακτηριστικά με DELL καπάκι. Δεν το συνηθίζει η DELL αυτό το πράγμα. Και αναφέρομαι στην την εκνευριστική εμφάνιση των Alienware που αντιπαθώ.
  9. Τα 60fps cap του Wolfenstein αν ξεχάσουν να συμπεριλάβουν στην έκδοση PC θα είμαι πολύ ευτυχισμένος. Αν και μυρίζομαι engine του Wolfenstein που δύσκολα να αλλάξει. Και στο new rder και στο Old Blood τα ίδια ήταν
  10. Ωραίο άρθρο!! Η πρώτη κάρτα που θυμάμαι να έχω στον τότε 386 40 DX μου ήταν μια Oak Technology OTI-067. SVGA! Την είχα βάλει μερικά έξτρα kb μνήμης για να αντέχει 256 χρώματα στα Windows 3.11 στην 640x480 Η πρώτη μου επαφή με 3D accelerator όμως ήταν μια Matrox Mystique 4MB παρέα με μια Matrox M3D για 3D accelleration. PowerVR FTW ρε! Πραγματικά τραβάω τα μαλλιά μου που δεν είχα κρατήσει εκείνο το combo. Με το PowerVR patch το πρώτο Tomb Raider ήταν με διαφορά η πιο όμορφο έκδοση!! Edit. Τώρα θυμήθηκα και τον Cyrix 5x86 120 στον οποίο τις είχα κουμπωμένες και δάκρυσα
  11. Από τον τίτλο ψάρωσα και νόμιζα οτι η DFI ξαναεμφανίστηκε στην consumer αγορά. Με κάνει να νοσταλγήσω τόσο που θέλω να ξεθάψω ένα παλιό Socket 939 nF4 LanParty που έχω κάπου
  12. Πείτε με αργό... αλλά μόλις παρατήρησα ότι είναι πλέον R7 370 αλλά R9 370X Νόμιζα οτι και οι δύο είχανε γίνει R7 πλέον. Edit. Μόλις είδα οτι υπάρχουν και οι δύο ως R9 και R7. ...captain?
  13. Να αλλάξω την ατάκα που λέω σε πελάτες που γκρινιάζουν για λογισμικό μου που παρουσιάζει προβλήματα στα Windows 95-98 τους. Έλεγα οτι το λειτουργικό/browser τους ξέρει προπαίδεια. Να τους λέω οτι σε λίγο τελειώνει το πανεπιστήμιο πλέον.
  14. Μωρέ ναι, αλλά είμαι ο μόνος που με κάθε driver update (nVidia) μου αρχίζει τα κόλπα και φτού από την αρχή; Ίσως να φταίει οτι πάντα την βάζω όριο. Μαμά ψύκτρα (Gigabyte 970 G1 Gaming)
  15. Ενδιφέρον. Τα πιο ενδιαφέροντα της σειράς όμως κάτι μου λέει πως έρχονται σύντομα. "MasterCase 7" ίσως; EATX και πραγματικά μεγάλοι χώροι με αυτή την ιδέα μπορούν να βγάλουν ένα πραγματικό μαργαριτάρι. Επιτέλους λιτός σχεδιασμός σε airflow-friendly σειρά της CM. Πάντα μου άρεσαν οπτικά οι Silencio σειρές αλλά οι επιδόσεις των HAF. Πιο κοντά στα γούστα μου. Το "make it yours" κομάτι το περίμενα λίγο πιο modular. Ελπίζω να βγούνε περισσότερες επιλογές στο κοντινό μέλλον.
  16. Προσπαθώ να θυμηθώ πότε ήμουν λιγότερο ενθουσιασμένος με ένα ποϊόν
  17. Αν δεν κάνω λάθος, στο indiegogo υπάρχει η επιλογή να εισπραχθεί το ποσό ακόμη και να μην επιτευχθεί ο στόχος. Η μεγαλύτερη διαφορά με το kickstarter.
  18. Οι OCDάκιδες που τους άρεσε το καινούργιο χρυσοκίντρινο color scheme των Motherboards της Asus μόλις εξέπνευσαν με ανακούφιση.
  19. Θα έχουμε ένα από τα "ίδια Παντελάκη μου". Περίμενα πως μετά τις φήμες για βελτιωμένα TDP το refresh να έπιανε σχεδόν όλες τις σειρές...
  20. Προσπαθώ να καταλάβω την εμμονή της nVidia με το blower-type design της ψύξης. Συμφωνία με τις εταιρίες που βγάζουν δικές τους "εκδόσεις" με διαφορετική ψύξη έχουν; Τι λέτε, θα δούμε στα κοντά και μια 980Ti με αντίστοιχο του GM200;