kostasdemir

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About kostasdemir

  • Birthday 10/15/1993

Personal Information

  • Location
    Ιωάννινα
  • Homepage
    https://www.facebook.com/FMXGR

kostasdemir's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. 3570κ φοράω εγώ τώρα ,το μόνο που μου λείπει είναι ram και ssd. (δόξα το θεό είμαι υπέρ ικανοποιημένος και από κάρτα γραφικών και από επεξεργαστή).
  2. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση caution , καλώς σας βρήκα . Και εγώ για την μπλε έλεγα πιο πολύ κυρίως θυρών ραμ ( επειδή έχω λίγη ραμ,4gb,και είχα σκοπό να το αναβαθμίσω λόγο gaming, και άκουσα πως είναι προτιμότερο να μοιράζονται π.χ καλύτερα τέσσερις 2αρες παρά 2 4άρες , δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει). Τώρα όσο αναφορά τις θύρες LAN και ήχου δεν έχω πρόβλημα , η asrock είχε καλύτερη κάρτα ήχου, αλλά δεν με προβληματίζει καθόλου, η μόνη αμφιβολία που έχω είναι ότι η gigabyte δεν έχει usb3 , αλλά από ότι είδα μπορώ να πάρω κάρτα για την μητρική,που δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβή.
  3. Γεια σας παιδιά , είμαι νέος στην σελίδα. Χρησιμοποιούσα την μητρική ASROCK H77M ώσπου μια μέρα τα τίναξε λόγω υπέρτασης. Τη κάρτα τη κάλυπτε η εγγύηση έτσι λοιπόν την έστειλα για service,αλλά ήμουν σίγουρος ότι η εταιρεία που την αγόρασα δεν θα μου την άλλαζε, και στην τελική πήγα και αγόρασα μια άλλη μητρική , την Gigabyte GA-Z68P-DS3 (με 6 μήνες εγγύηση) Σήμερα προς έκπληξη μου , μου αντικατέστησαν τη χαλασμένη μου asrock και έμεινα να έχω 2 μητρικές. Και ιδού το ερώτημα , ποία από τις δύο μητρικές να κρατήσω; και γιατί; ( θέλω να πουλήσω μια για να αγοράσω κάποια πράγματα όπως ram, και γρηγορότερο σκληρό δίσκο). Η άποψη σας μετράει και θα ήμουν ευγνώμων αν τη λέγατε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. H77M(m).jpg 4579_big.jpg