tommybertsen

Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by tommybertsen

  1. Από την 1080Ti στην 2080Ti, δεν αξίζει. Στην 4080 όμως , for example, αξίζει γιατί είναι χαοτικές οι διαφορές
  2. Είχα κάποτε μια super jetstream, αλλιώς ούτε εγώ θα το πρόσεχα, probably Btw, οι 2070 θα σταματήσουν να βγαίνουν και οι Super θα τις αντικαταστήσουν. Το marketing department της nVidia (ή όποιος είναι πίσω από την ονοματολογία), πρέπει να απαρτίζεται από 15χρονα. Αυτό το Super , στο λαιμό μου κάθεται
  3. SImple yet effective! Κάνω ακόμα άνετα την δουλειά μου και το κουτάκι είναι απλά ότι καλύτερο είχα! (Τα ακουστικά πρέπει να τα είχα στην τσάντα μου στην last pic, για αυτό είναι μόνο κι έρημο το standάκι )
  4. Δεν είναι οι γνωστές καινούριες SUPER. Super Jetstream έχει από την εποχή των Kepler η Palit.
  5. Σεξ και VIA Μακάρι να αποδειχτούν αξιοπρεπείς, αλλά θέλει και μητρικές να τις υποστηρίζουν και λογικά θα είναι VIA Chipset της ίδιας εταιρείας και χωρίς πολλές επιλογές, εκτός και αν τα πάει πραγματικά καλά.
  6. ήδη κάτοχος 1 εβδομάδα. δίπλα με το POCO και το Mi Max 2. Οι φώτος έχουν παρθεί με το αειθαλές (σε μένα ? ) LG G4!
  7. Μπήκε στον χορό και το "Sekiro : Shadows Die Twice". Ένα περισσότερο fast paced dark souls είναι, δεν υπάρχει stamina bar, υπάρχουν κάποια έξτρα πράγματα που το κάνουν να ξεχωρίζει (πχ το prosthetic arm που έχεις το οποίο αναβαθμίζεις και τα items που χρησιμοποιείς δεν αποκτώνται τόσο εύκολα). Είναι δύσκολο, να ξέρει όποιος το παίξει (ειδικά αν δεν είχε επαφή με DS προηγουμένως - αλλά και αν είχε, να ξέρει ότι το challenge είναι μεγάλο , δηλαδή τα bosses σε ρίχνουν asap αν δεν μάθεις να κάνεις parry/dodge και τα σχετικά, με απόλυτη επιτυχία.  Ουσιαστικά, ένας σαμουράι (shinobi )που προσπαθεί να σώσει τον αφέντη του είναι το story. Απλό αλλά δυνατό ταυτόχρονα. Εμένα με κέρδισε.
  8. Τελευταία τελείωσα το SOTTR και το RE2 remaster. Παίζω Metro Exodus, καθώς και το Call Of Cthulhu. Όταν τα καταφέρνουμε, μαζί με την κοπελιά, ασχολούμαστε και με το "The Council"
  9. Χρόνια πολλά και υπομονή σε όσους δουλεύουν αυτές τις ημέρες! Καλή σας όρεξη :D
  10. Είχε θέμα στους servers όταν προσπάθησα να μπω εχτές, θα του ρίξω μία δοκιμή μόλις τελέψω με το AC Odyssey
  11. Σκεφτείτε πόσο φθίνουσα πορεία είχε το game που το δίνουν τζάμπα... https://www.destinythegame.com/battlenet
  12. Ότι πρέπει για μία 1080ti τα Χριστούγεννα. Έτσι τις είδα
  13. Ήταν τούρτα έκπληξη και μου την έφερε η κοπελιά στην δουλειά. Εξ ου και το κοπίδι στην άκρη της μίας φώτο
  14. Και αφού δεν μπορούμε να την έχουμε την 1080ti προς το παρόν , ας την φάμε
  15. Εν τέλει και εγώ για Χριστούγεννα το βλέπω. Οπότε ίσως υπάρξει λίγος χρόνος να σταθεροποιηθούν οι τιμές. Τώρα που θα "κάτσουν" , who knows ?
  16. Το ψήνω άσχημα για μία 1080ti με 750G3 τροφοδοτικό στο bundle της EVGA. Δηλαδή τι έχω να κερδίσω σε 1440p ανάλυση από μία 2080 αν υποθετικά, περιμένω να έρθει στα ίσια της η τιμή; Δεν θα μάθουμε πριν τις 14 Σεπτεμβρίου.
  17. Ναι, γιατί οι custom θα είναι 150€ πιο κάτω για να έρθουν και να "ισοφαρίσουν" τις τιμές που είχαμε πρόπερσι 1-1.5 μήνα μετά την κυκλοφορία των καρτών Αυτά κάνει η έλλειψη ανταγωνισμού. Η πράσινη κάνει ότι θέλει και τιμολογεί όπως θέλει για φωτοσκιάσεις και αντανακλάσεις. Μηδενική αναφορά στις διαφορές των καρτών σε νορμάλ gaming καταστάσεις, 2+ χρόνια περιμέναμε και we get this με αυτές τις αστείες τιμές. Που και να πέσουν , τα επίπεδά τους είναι τουλάχιστον αστεία... Ας παρηγορηθούμε πως οι founders θα έχουν τις παραπάνω τιμές. Ο πετσινάκιας έδειξε 499,699,999... Μετά στο site βλέπουμε 599,799,1199. Πουθενά δεν αναφέρεται αν οι τελευταίες τιμές είναι founders msrp και οι πρώτες suggested msrp για τις custom. ΠΟΥΘΕΝΑ.
  18. Η AsRock που έκανε το ίδιο 1 μήνα νωρίτερα στις Ζ370 και 20 μέρες πριν στις Η370/B360 κλπ, γιατί δεν αναφέρεται στο άρθρο;
  19. Είμαι full σταθερός στα 4.9Ghz με offset mode, 1.3 cpu vcore. Μνήμες τις άφησα σε xmp 1.35v@3200Mhz (16-18-18-38). Να προσπαθήσω να τις ανεβάσω ή να κάτσω στα αυγά μου; ? Όχι τίποτα τρελό, για 3400 ή 3466 έλεγα. Δεν ξέρω τα timings βέβαια που πρέπει να βάλω (για κάποιες τιμές είδα τα tutorials και που πρέπει να τις βάλω, καθώς και για voltages κλπ)
  20. Ναι, του ρίχνω μια ματίτσα Thanx a lot
  21. Έχει κάποια διαφορετικά πραγματάκια (ή τα λέει αλλιώς). Κοιτάζω κι αυτό. Σε μερικές μερούλες θα το δοκιμάσω
  22. Υπάρχει κάποιος οδηγός να εμπιστευτώ για OC στα 4.9-5.0 ? (από οπουδήποτε). Asrock Taichi με 8700Κ και g.skill ripjaws v 3200 (με το xmp ενεργό). Δεκτό αν υπάρχει και κάτι για τις μνήμες (για manual ανέβασμα αν παίζει). Ψύξη η Corsair H150i pro rgb, όχι push-pull (δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι τέτοιο μελλοντικά). ΥΓ: Έχω να ασχοληθώ με OC από εποχές αρχαίες, δεν ξέρω τι να πρωτοπροσέξω, αν και βλέπω δεξιά-αριστερά διάφορους ?