Lied

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lied

  1. Τα προβλήματα ασφαλείας δεν υπάρχουν τοσο λογο του κώδικά, οσο της "κουταμάρας" των χρηστών που πατανε ΟΚ χωρις να βλεπουν, και για το οτι, σαν το ποιο δημοφιλες λειτουργικο εχει στραμενα πανω του τα ματια ολων των περιεργων. Ενας προσεκτικος χρηστης δεν θα κολισει τιποτα απο το net και το msn του, μιας και δεν παταει οτι λινκς νανε. Επισεις δεν πρεπει να πολυφοβατε το hacking μιας και σπανια κανουν hack standalone PC και οχι δυκτια. Επισης το firewall των router και των windows σου προσφερουν αρκετη προστασια. Και αν ακουστικα σαν διαφημιση να δωσω μια TLDR version του τι θελω να πω. Το UAC ειναι για προστασια του λειτουργικού απο ηλιθιους/απειρους χρηστες. Ειναι για να διορθώνει το προβλημα μεταξυ πληκτολογιου και καρεκλας. Το θεμα security στο Win vs Linux εχει πολλές πτυχές και δεν ισχύει κανένα απόλυτο.
  2. Δεν εχει και τον jmicron controller. Και με την τιμη στα 250$ για τα 60GB ειναι οτι πρεπει να για το laptop μου που πρεπει να φυγει απο τις 5400 ....
  3. Rebranded Intel? Οτι και νανε ελπιζω να μην εχουν το προβλημα του controller που εχουν ολοι οι αλλοι.
  4. Το οτι το αυτοκόλλητο ειναι original δεν σημαίνει οτι ειναι και απο την Intel. Οχι οτι νομίζω οτι ειναι fake η οχι, απλα οποιοσδήποτε εκτυπώνει αυτοκόλλητα και τα κολλάει οπου θελει.
  5. {offtopic} GoriLLakoS μαλλον δεν εχεις δει αυτην {/offtopic}
  6. Για video την βλεπω μεγαλη επιτυχια. Στα μεγέθη της Agea συγκεκριμένα. Τωρα ομως αν σε αυτη την καρτα γινετε, να πετανε οι προγραματιστες απο physics εως το photoshop η UI ενως OS. Ισως δουμε και αποτελεσματα και δουνε και αυτοι καμια πωληση. Αλλα η επιλογη του Cell και της περιεργης αρχιτεκτονικής του, μαλλον αναιρεί τα οσα ειπα.
  7. Απο την αλλη, ευτυχως που επικρατούν οι επιστήμονες σε αυτα τα πραγματα, γιατι αλλιως δεν θα υπήρχε αυτο το φορουμ σημερα να γραφουμε. Άλλωστε, τα περισσότερα πραγματα που χρησιμοποιούμε καθημερινα, καποτε ηταν "μηχανες του διαβολου".
  8. Καποτε για photoshop θελαμε καλους και αρκετους δισκους, ενα καλο CPU, πολυ RAM και γραφικων οτι νανε. Τωρα θα λεμε, 2 δισκους, ενα SLI και θα ημαστε κομπλε. Επισεις λενε οτι η ταχυτητα επεξεργασιας μιας 440Mpixel photo, θα ειναι ιδια με μια 5 Mpixel σε ενα skulltrail συστημα.
  9. Αν και δεν εχω γραψει πολλα μηνηματα σε αυτο το φορουμ. Πρεπει να πω οτι μου αρεσει παρα πολυ και το παρακολουθω καθημερινα. Γιαυτο θα προτιμούσα κατι σε banner για την Gigabyte αντι να μπαινει στα νεα. Κρίνοντας κυριος απο το προηγούμενο "νεο" για την Gigabyte, νομιζω εξυπηρετεί αλλους σκοπους. (Ενα forum πρεπει να συντηρείται, αλλα με σωστο τροπο απεναντι στους αναγνωστες του) Ελπιζω να μην προσβαλω καποιον μιας και σέβομαι και μου αρεσει η δουλεια που κανετε.
  10. Δεν καταλαβαινω... σφαλιαρισε η Intela την Nvidia μιας και την ειχε πριξει με τα Nforse chipsets της και το κομπλεξ της, για να πουλησει παραπανω chipset η ιντελ, ή μπας και ανεβασει τις πωλησεις της η Nvidia μια και οι καιροι ειναι δυσκολοι???......
  11. Κατα ποσο και για ποσο ομως μια πλατφορμα που δεν θα ειναι μαινστρεαμ θα καταφερει να ανταγωνιστει το mass produced 13χχ socket? Αν και το κυριοτερο θεμα σε αυτο που λες ειναι το intergrated GPU και το πολυ φθηνο CPU, δεν βλεπω το κερδος του να εχεις τελιως διαφορετικο socket για την lowend αγορα ουτε την αδυναμια του να μπαινουν οι lowend cpus σε ενα σοcket με παραπανω pins. Θα μπορουσε η διαφορα bloom/lynn να βρησκετε στην υπαρξη η μη controller στην μητρικη.
  12. Δεν βλεπω τον λογο υπαρξεης του 1160 σοκετ. Η σειρα bloomfield θα εχει αρκετα φθηνα μοντελα για τα μετρια PC και δεν νομιζω κανεις να δεσει τα χερια του με το lowend socket και να κανει μια μελλοντικη αναβαθμιση περιορισμενη τοσο πολυ.