ililag

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About ililag

  • Birthday 11/10/1971

ililag's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

10

Reputation

  1. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν Πανελλαδικά καταστήματα stock με περιφερειακά? (Όχι εκθεσιακά, όχι μεταχειρισμένα προϊόντα) Ευχαριστώ.
  2. Η αιτία ήταν τελικά: τροφοδοτικό.... Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές & τις υποδείξεις σας.
  3. Το σκεφτηκα και αυτο MetallicGR και σημερα το μεσημερι του εκανα format μεσω USB, θα ενημερωσω ....
  4. Καλησπέρα. Εδώ και 20 μέρες περίπου χωρίς λόγο και αιτία ο υπολογιστής μου (PC με i5, κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 5700, Ram 4G, Win 10 Home x64) σε παιχνίδια που έχουν απαιτήσεις πόρων π.χ. Pro 2016, παρουσιάζει ξαφνικό "πάγωμα" και αμέσως μετά μια γαλάζια οθόνη που στο κάτω μέρος γράφει: "critical process died" και ξεκινά άμεσα επανεκίνηση....Η έρευνα μου στο internet απέβει άκαρπη και αφού ενημέρωσα το BIOS και τους drivers της κάρτας γραφικών, το αποτέλεσμα ήταν μηδέν.Μια συμβουλή σας θα ήταν χρήσιμη καθώς το PC έχει υποστεί 3 format και ο τεχνικός Η/Υ που επισκέφτηκα δεν μπορεί να μου δώσουν λύση.
  5. Αντε να δουμε ΠΟΤΕ θα αποφασισουν οι μηχανικοι της Logi να "ριξουν" στην αγορα ενα αλουμινιενιο gaming πληκτρολογιο... Εκει ναι, ισως και να διναμε πανω απο 150? για αγορα πληκτρολογιου !!!
  6. Για άλλη μια φορά ένα "ευχαριστώ" στην Apple που έβαλε το αλουμίνιο στις κατασκευές της...
  7. Συμφωνώ μαζί σου για την υποκειμενικότητα της ομορφιάς, επίσης περιμένω (κάποια στιγμή) από την Logi να κατασκευάσει ένα φουλ αλουμινένιο gaming πληκτρολόγιο που φρονώ ότι απουσιάζει από την "αρμάδα" της...
  8. Κλασικό μηχανικό, τίποτε ιδιαίτερο... Τόσα και άλλα τόσα κυκλοφορούν...
  9. Αυτή την λογική των κατασκευαστών για μινιμαλιστικούς σχεδιασμούς πληκτρολογίων και βάρος "φτερού" δεν την καταλαβαίνω...