Varsos

Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

About Varsos

  • Birthday 04/30/1975

Varsos's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (4/5)

10

Reputation

  1. Τι αντλία έχεις και ποιο res? Συνήθως αυτό γίνεται είτε γιατί ο σχεδιασμός του res είναι κακός είτε γιατί έχεις μικρό loop και πολύ δυνατή αντλία με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δουλέψει σωστά το res.
  2. Οι My Book Live Duo εκτός από Raid 1 έχουν και λειτουργία spanning για να εκμεταλεύεσαι όλη τη χωρητικότητα.
  3. Καλησπέρα παιδιά ... έτρεξα το upgradeAssistant και μου βγάζει τιμή 29,99? οπότε σκέφτομαι να τα τσιμπήσω....αυτό που δεν έχω καταλάβει και δεν το λέει και πουθενά είναι αν αυτά που θα κατεβάσω είναι x86 ή x64 ή τα περιέχει και τα δύο. Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ.
  4. Βάλε ένα 21Χ200 για αρχή με 1,425vcore και 1,40vtt και άσε τις μνήμες στα 1600 και βλέπεις. Γενικά στο Χ58 το stability μετά τα 210 bus απλά δεν υπάρχει όπως και αν αλλάξεις διαιρέτη στις μνήμες και πας πάνω απτα 2000Mhz.
  5. Γεια σου φίλε μου, την Τρίτη θα κατέβω στο ολοήμερο αλλά λίγο χλωμό το κόβω να κάνουμε session μαζί γιατί σε βλέπω το πας τάπα το μηχανάκι και γω είμαι ακόμα νιούφης Αν κατέβεις πάντως θα χαρώ να γνωριστούμε να μας δώσεις και καμιά συμβουλή......
  6. Εντάξει το ξέρω ότι θα φάω το κράξιμο της ζωής μου αλλά ρε παιδιά ήμαρτον με αυτή την αντι-cod συμπεριφορά. Έχω βαρεθεί να βλέπω τον κόσμο να κλαψουρίζει!!! Δε διαφωνώ σε αυτά που λέτε και γω τσαντίζομαι που τόσα χρόνια με τα ίδια πάνω κάτω γραφικά και το γαμο-DX9 αλλά ας μου απαντήσει κάποιος σε μερικούς προβληματισμούς μου...... είναι δυνατόν να συγκρίνουμε COD με BC2 ή BF3??? Μιλάμε για 2 ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικές φιλοσοφίες και τρόπο παιχνιδιού......και χαίρομαι γιαυτό για να προχωρήσω στον δεύτερο προβληματισμό........ όταν παίρνω ένα παιχνίδι σε κάνα 6μηνο ίσως και λιγότερο αρχίζω να βαριέμαι θέλω μια αλλαγή.....εσείς δε βαριέστε???? Θέλω να έχω εναλλακτικές στα fps τουλάχιστον 2-3 τίτλους το χρόνο ώστε όταν βαριέμαι το ένα να πιάνω το άλλο. Οσοι πήρατε BF3 (και γω μαζί) θα κάτσετε 2-3 χρόνια μέχρι να βγει BF4?????? Και τελευταίος μου προβληματισμός να μη σας κουράζω άλλο, έχουμε δώσει ένα ΣΚΑΣΜΟ λεφτά για να φτιάξει ο καθένας μας το υπερσύστημά του και κάνουμε θέμα για το 50άρικο του παιχνιδιού??? Εντάξει αν κάποιος αγοράζει πολλά παιχνίδια μέσα στο χρόνο το καταλαβαίνω αλλά για 2-3 fps το χρόνο μου είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Αυτά και μη με διαγράψετε απτο forum pleaseeeeeee!!!!!
  7. Αν δεν δεις φως από driver απενεργοποίησε Antializing - Anisotropic και HBAO. Και στο BC2 είχαμε τέτοια προβλήματα στην αρχή.
  8. Αν και το πήρα από χθες δεν μπορούμε να το παίξουμε πριν της 28/10/2011 02:00
  9. Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τη σπιρτάδα ..... και με τον 60άρι Vertex το ίδιο feeling σε σχέση με τον 80άρι Intel. Πάρε 320
  10. Καλή αρχή παιδιά!!! Επιτέλους Paypal σε Ελληνικό online κατάστημα!!!
  11. Ρίξε μια ματιά εδώ Sony Ericsson XPERIA X10 - xda-developers έχει πολύυυυυυ πράμα!!! Καλό διάβασμα
  12. Res = Reservoir O Joebar σε συμβούλεψε να χρησιμοποιήσεις πρώτα ΠΛΗΡΩΣ το GTX που έχεις βάζοντας 3 ανεμιστήρες (όπως πρέπει) για να δεις τις θερμοκρασίες που μπορείς να πιάσεις και μετά αν δεν είσαι ικανοποιημένος βάζεις και το 2πλο. Αν βάλεις τη 295 τότε βάζοντας ΚΑΙ το 2πλο radiator θα δεις σημαντική διαφορά στις θερμοκρασίες. Απλώς σου λέμε ότι δεν παίζει ρόλο η ΣΕΙΡΑ που θα έχεις τα radiator. Να διαλέξεις την πιο σύντομη διαδρομή όπως σε συμβούλεψε ο Joebar!!!