Varsos

Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Varsos

  1. Τι αντλία έχεις και ποιο res? Συνήθως αυτό γίνεται είτε γιατί ο σχεδιασμός του res είναι κακός είτε γιατί έχεις μικρό loop και πολύ δυνατή αντλία με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δουλέψει σωστά το res.
  2. Οι My Book Live Duo εκτός από Raid 1 έχουν και λειτουργία spanning για να εκμεταλεύεσαι όλη τη χωρητικότητα.
  3. Καλησπέρα παιδιά ... έτρεξα το upgradeAssistant και μου βγάζει τιμή 29,99? οπότε σκέφτομαι να τα τσιμπήσω....αυτό που δεν έχω καταλάβει και δεν το λέει και πουθενά είναι αν αυτά που θα κατεβάσω είναι x86 ή x64 ή τα περιέχει και τα δύο. Ξέρει κανείς? Ευχαριστώ.
  4. Βάλε ένα 21Χ200 για αρχή με 1,425vcore και 1,40vtt και άσε τις μνήμες στα 1600 και βλέπεις. Γενικά στο Χ58 το stability μετά τα 210 bus απλά δεν υπάρχει όπως και αν αλλάξεις διαιρέτη στις μνήμες και πας πάνω απτα 2000Mhz.
  5. Γεια σου φίλε μου, την Τρίτη θα κατέβω στο ολοήμερο αλλά λίγο χλωμό το κόβω να κάνουμε session μαζί γιατί σε βλέπω το πας τάπα το μηχανάκι και γω είμαι ακόμα νιούφης Αν κατέβεις πάντως θα χαρώ να γνωριστούμε να μας δώσεις και καμιά συμβουλή......
  6. Εντάξει το ξέρω ότι θα φάω το κράξιμο της ζωής μου αλλά ρε παιδιά ήμαρτον με αυτή την αντι-cod συμπεριφορά. Έχω βαρεθεί να βλέπω τον κόσμο να κλαψουρίζει!!! Δε διαφωνώ σε αυτά που λέτε και γω τσαντίζομαι που τόσα χρόνια με τα ίδια πάνω κάτω γραφικά και το γαμο-DX9 αλλά ας μου απαντήσει κάποιος σε μερικούς προβληματισμούς μου...... είναι δυνατόν να συγκρίνουμε COD με BC2 ή BF3??? Μιλάμε για 2 ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικές φιλοσοφίες και τρόπο παιχνιδιού......και χαίρομαι γιαυτό για να προχωρήσω στον δεύτερο προβληματισμό........ όταν παίρνω ένα παιχνίδι σε κάνα 6μηνο ίσως και λιγότερο αρχίζω να βαριέμαι θέλω μια αλλαγή.....εσείς δε βαριέστε???? Θέλω να έχω εναλλακτικές στα fps τουλάχιστον 2-3 τίτλους το χρόνο ώστε όταν βαριέμαι το ένα να πιάνω το άλλο. Οσοι πήρατε BF3 (και γω μαζί) θα κάτσετε 2-3 χρόνια μέχρι να βγει BF4?????? Και τελευταίος μου προβληματισμός να μη σας κουράζω άλλο, έχουμε δώσει ένα ΣΚΑΣΜΟ λεφτά για να φτιάξει ο καθένας μας το υπερσύστημά του και κάνουμε θέμα για το 50άρικο του παιχνιδιού??? Εντάξει αν κάποιος αγοράζει πολλά παιχνίδια μέσα στο χρόνο το καταλαβαίνω αλλά για 2-3 fps το χρόνο μου είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Αυτά και μη με διαγράψετε απτο forum pleaseeeeeee!!!!!
  7. Αν δεν δεις φως από driver απενεργοποίησε Antializing - Anisotropic και HBAO. Και στο BC2 είχαμε τέτοια προβλήματα στην αρχή.
  8. Αν και το πήρα από χθες δεν μπορούμε να το παίξουμε πριν της 28/10/2011 02:00
  9. Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τη σπιρτάδα ..... και με τον 60άρι Vertex το ίδιο feeling σε σχέση με τον 80άρι Intel. Πάρε 320
  10. Καλή αρχή παιδιά!!! Επιτέλους Paypal σε Ελληνικό online κατάστημα!!!
  11. Ρίξε μια ματιά εδώ Sony Ericsson XPERIA X10 - xda-developers έχει πολύυυυυυ πράμα!!! Καλό διάβασμα
  12. Res = Reservoir O Joebar σε συμβούλεψε να χρησιμοποιήσεις πρώτα ΠΛΗΡΩΣ το GTX που έχεις βάζοντας 3 ανεμιστήρες (όπως πρέπει) για να δεις τις θερμοκρασίες που μπορείς να πιάσεις και μετά αν δεν είσαι ικανοποιημένος βάζεις και το 2πλο. Αν βάλεις τη 295 τότε βάζοντας ΚΑΙ το 2πλο radiator θα δεις σημαντική διαφορά στις θερμοκρασίες. Απλώς σου λέμε ότι δεν παίζει ρόλο η ΣΕΙΡΑ που θα έχεις τα radiator. Να διαλέξεις την πιο σύντομη διαδρομή όπως σε συμβούλεψε ο Joebar!!!
  13. Δυστυχώς θα σου πω και γω πως η θερμοκρασία του νερού μετά από λίγη ώρα είναι σχεδόν σταθερή σε όλο το κύκλωμα της υδρόψυξης. Τώρα αν κυνηγάς και 0,5-1 βαθμούς κάντο!!!
  14. Η 24άρα αν ασχολείσαι αρκετά με gaming σε 1,5-2 χρόνια θα σε μπριζώσει για 30άρα. Για μένα πάρε την 27άρα και ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ!!!!Αντε να βάλεις κάποια επιλογή medium αλλά πιστεύω ότι αξίζει.
  15. Μια ζωή άρνηση είσαι ρε φιλαράκο............δε θυμάσαι την εποχή Tygon που καθάριζα τους σωλήνες με Cillit Bank και βουρτσάκι όπως καθαρίζουμε τα φισεκλίκια????ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑ
  16. Είναι η επιλογή 1 που έχεις στο πρώτο σου post. Στα Technical specifications γράφει Pressure head: 4m +/-10%. Στο site της Hydor θα βρεις τα specs για την L30 στα οποία παρότι έχει 1200lt flow έχει 1,8m Head Preasure. Στην περίπτωσή σου με τα πολλαπλά block και rad καλύτερη για μένα είναι του ΕΚ και αρκετά οικονομική θα έλεγα για αυτά που προσφέρει. Αν πάντως διαθέτεις 100άρικο πάρε Aquatuning - Der Wasserk?hlung Vollsortimenter - Laing DDC-Pumpe 12V Ultra Laing DDC-Pumpe 12V Ultra 49021. Είναι ίδια με τη Swiftech 355 + top και θα σου έρθει 100? με τα μεταφορικά.
  17. Πάρε τουλάχιστον την αντλία του ΕΚ..........έχει διπλάσιο Head Pressure ........... μη κοιτάς μόνο τα λίτρα.........
  18. Με 3 μπλοκ και 2 ψυγεία στο loop η επιλογή Swiftech MCP655 είτε Swiftech MCP355 με τοπ είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.........μη το σκέφτεσαι καν.
  19. Πάντως βρε παιδιά η 480 από 500? ξεκίνησε και εκεί έχει μείνει, ενώ η 5870 έχει πάρει 100+? κάνοντας την 480 περισσότερο ελκυστική πλέον............καλά να μη μιλήσουμε για 5970, όταν αντίστοιχα ψωνίσαμε 4870Χ2 με 450?...................ΣΑΛΑΜ
  20. Ο Χριστός και η Παναγία!!!! Τέτοιο κάψιμο δεν έχω ξαναδεί. Η αντλία είναι Laing ή Swiftech??? H Laing που είχα είχε αρπάξει η πλακέτα της μετά από 2+ χρόνια αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Τώρα έχω τη Swiftech MCP355 και μου φαίνεται λίγο πιο κρύα απ'τη Laing. Μπας και την έχεις χωμένη πουθενά και δεν αερίζεται καθόλου???
  21. Φιλαράκο μην απογοητεύεσαι!!!! Εδώ μέχρι να βάλουμε ''μυαλό'' δεν πλυμμηρίζαμε απλώς ........... τρέχαν τα νερά και έξω απτο κουτί πάνω στο γραφείο και απ΄τον καταράκτη το έπαιρνα χαμπάρι... Να βραχυκυκλώνεις το ΑΤΧ24 για να δουλεύει μόνο η υδρόψυξη το πρώτο μισάωρο και αν πάνε όλα καλά μετά να βάζεις μπρος το σύστημα. Τουλάχιστον να μη σου καεί κάποιο εξάρτημα αν και με το απιονισμένο δεν έχεις πρόβλημα. Αντε καλή συνέχεια και γενικότερα δεν χρειάζεται δυνατά σφιξήματα η υδρόψυξη!!!