sosna

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

About sosna

  • Birthday 02/10/1983

sosna's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Με αυτό εννοούσα τη φήμη των πεπραγμένων του. Τραβάω δηλαδή μια γραμμή πριν το ''παράπτωμα''.
  2. Η ερώτηση του άσχετου:τι συμφέρον-κέρδος θα έχει ο συγκεκριμένος οβερκλόκερ-hicookie να χακέψει το σύστημα?Με την κίνηση αυτή δεν θα ''χαλάσει'' την υστεροφημία του? Τα οφέλη από μια τέτοια κίνηση δεν είναι κατά πολύ μικρότερα της χασούρας?
  3. +1!Με δεδομένο την στρατηγική μάρκετινγκ που ακολουθεί η ενβίντια. Προσωπικά πάντως το μόνο ευχάριστο είναι η προσθήκη multi screen δυνατότητας έστω κ καθυστερημένα,συνυπολογίζοντας την υποστήριξη καρτών προηγούμενης γενιάς.Ακόμα βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ είχε την ικανότητα (αν την είχε) δεν το χρησιμοποίησε τότε,παρά περίμενε την ΑΤΙ. Τα νούμερα δεν με απασχολούν σχεδόν καθόλου.Το μόνο που κοιτάω είναι να μπορεί να ανταπεξέλθει σε τριπλό 1900-20x1200,καταναλώνοντας όσο λογότερο γίνεται κ παραμένοντας σχετικά ψυχρή. Ελπίζω να κρατηθούν σχετικά χαμηλά οι τιμές,ώστε να έχουμε καταναλωτικό παιχνίδι.
  4. Όχι οτι διαφωνώ στις παραινέσεις περί απουσίας χαρακτηρισμών αλλά κ ο ξυλούργος κόβει άπειρα ξύλα κάθε μέρα,αλλά μία φορά θα κόψει το δάχτυλο. Θέλω να πω,σωστή η παρατήρηση του παιδιού,με ίσως άστοχο τρόπο απόδοσής της.
  5. Αν κ δεν πρόλαβα να το ρίξω όλο μια ματιά,χίλια μπράβο για την πολύ καλή δουλειά!
  6. Να σημειώσω εδώ οτι κ οι δύο αγώνες έχουν ανέβει κ μπορείτε να τους δείτε σε μαγνητοσκόπηση GVRteam tv. Επιλέξτε on demand στο κάτω μέρος κ μετά UMC Demo 09 test race 01,02. Δεν ακουγόμαστε κ οι τρεις σχολιαστές καλά αλλά αν δώσετε λίγο φωνή στα ηχεία σας πιστεύω θα το απολαύσετε. Φυσικά όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει με τη δωρεάν έκδοση του LFS download.Πληροφορίες κ συμμετοχές για το εκπαιδευτικό πρωτάθλημα θα βρείτε εδώ. Setups με το προγραμματάκι που έφτιαξε ο δικός μας Αντώνης GVRteam File Management Tool (διαχείριση Skins & Setups),περισσότερα σέταπς θα βρείτε setupgrid κ team inferno. Εδω είναι η λίστα συμμετεχόντων για το εκπαιδευτικό πρωτάθλημα κ εδώ ένα preview του αυτοκινήτου κ της πίστας που θα χρησιμοποιηθεί. Να σημειώσω επίσης πως πρόκειται για εκπαιδευτικό πρωτάθλημα, που σημαίνει πως δεν περιμένουμε να υπάρξει υψηλό οδηγικό επίπεδο. Στόχος είναι να εξοικειωθείτε με το περιβάλλον και κυρίως με τη αγωνιστική δεοντολογία. Αυτό χρειάζεται χρόνο κι εξάσκηση για να αποκτηθεί και είναι ο απώτερος στόχος του UMC Demo 2009, αφού τα περισσότερα παιδιά μάλλον κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Μεγαλύτερο αγωνιστικό επίπεδο και απαιτήσεις υπάρχουν στα UMC S2, το οποίο όμως έχει ήδη γίνει για το 2009. Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία και να ακούσουμε με προσοχή οποιαδήποτε πρόταση, κρίση σας.
  7. Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε χρόνο από το 2006, διοργανώνουμε και φέτος ελληνικό, εκπαιδευτικό πρωτάθλημα με την demo έκδοση του Live For Speed Youtube: Το GVRteam UMC Demo 2009 είναι ανοιχτό σε όλους τους Έλληνες και είναι αθλοθετημένο με Τρεις (3) S2 άδειες του Live For Speed (ακολουθήστε το link για λεπτομέρειες). Την Κυριακή 11 Οκτ 2009 στις 5.30 θα γίνει πρόβα τζενεράλε με ένα τελευταίο δοκιμαστικό αγώνα (Formula BMW στη Blackwood GP) ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά στη GVRteam TV (όπως ζωντανά θα μεταδοθούν και όλοι οι αγώνες). Τη Δευτέρα ξεκινάνε τα 5ήμερα προκριματικά του 1ου επίσημου αγώνα (Κυριακή 18 Οκτ 2009). Πρωταθλήματα σαν τα UMC αποτελούν ιδανική ευκαιρία και για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγωνιστική προσομοίωση και για όσους θέλουν να αγωνιστούν χωρίς περιττά άγχη πρωταθλητισμού. Ραντεβού στις... πίστες!
  8. Παίδες επειδή θα ήθελα πάρα πολύ να λάβω μέρος για την εμπειρία,υπάρχει κάποιος από Θεσ/νίκη που θα τον ενδιέφερε να συμμετείχαμε μαζί. Θα με βοηθούσε πάρα πολύ να μοιραζόμουν το κόστος κ την προσπάθεια με κάποιον εμπειρότερο. Δεν ζητάω μασημένη τροφή,απλά ένα μικρό σπρώξιμο. Έχω να διαθέσω μητρική,επεξεργαστή,μνήμες κ τροφοδοτικό.(Αbit ip35pro,Q6600+E6850,800άρες team xtreem+mushkin 1066-κίτρινες- κ Heroichi 550w),αρκεί να μην τα κάψουμε,γιατί θα μείνω χωρίς pc! .. Ευχαριστώ,Νάσος
  9. Παίδες να ρωτήσω κάτι:μιας κ χρήστης του FSX,με μια ταπεινή 8800gts 512 k E6850,που ποτέ δεν είχα πρόβλημα στα 1920χ1200,γιατί η μηχανή του μπάζει? Ακόμα κ με αυτή την κάρτα διετίας παίζω μια χαρά με γραφικά σχεδόν φούλ.(κ λίμιτ τα φρέιμς στα 40). Φαντάζομαι οτι με μια ισχυρότερη κάρτα δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
  10. Όντως αρκετά περίεργη.Προφανώς κατασκευάστηκε έτσι για καλύτερη ροή.
  11. Καλά νέα για μάς τους καταναλωτές.Αφού αναβάθμισα το τροφοδοτικό αναμένω!
  12. Θα δίνουν κ καλώδιο στήριξης?Για οριζόντια τοποθέτηση -μητρικής- πάντως θα είναι τέλεια!Κτήνος φαίνεται πάντως!Κοστίζει επίσης!