nikpoth

Members
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

About nikpoth

  • Birthday 05/31/1977

Systems Specs

  • CPU
    Intel Core i5-2500K
  • Motherboard
    GA-Z68X-UD4-B3
  • GPU(s)
    AMD Radeon R9 280X
  • RAM
    CMZ8GX3M2A1866C9
  • SSDs & HDDs
    OCZ ARC 100 120GB
  • Sound Card
    Creative Sound Blaster Z
  • OS
    Windows 8.1 dual boot Mint 17.1

nikpoth's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Η συγκεκριμένη , ver.2 έχει λύση τα θέματα που είχε η αντλία της?
  2. Καλησπέρα.Ψάχνω ψυκτρα για έναν i3 6100 που πιάνει 70c σε full load με εργοστασιακό cooler. Το κουτί που τον φιλοξενεί είναι ένα cooler master elite 130. Μέγιστο ύψος ψυκτρας 65. Έχω καταλήξει σε 3 επιλογές ,με ταβάνι 70euro. Noctua nh-l9i(Ελπίζω να κουμπώνει χωρίς θέματα σε 1151) Arctic freezer 120 aio Coolermaster seidon 120 aio Δώστε τα φώτα η κάποια εναλλάκτη πρόταση Με ενδιαφέρει να ειναι αθόρυβη και αποδοτική.
  3. Για main με τίποτα..Σε ένα 640 που δοκίμασα. Για παιχνίδι μόνο εφόσον υπάρχει δεύτερη συσκευή. Μπαταρία φεύγει νερό,στην ουσία ελάχιστα καλύτερη από την προηγουμενη insider σε θέμα μπαταρίας. Δείχνει σβέλτο το λειτουργικό αλλα kλασικά όπως και στα προηγούμενα για κάθε μέρα δεν είναι. Ταχύτατο είναι. Περιλαμβάνει τις εφαρμογές office. Στην οθόνη έναρξης έχω lag . Το wi-fi μου έκανε 4-5 φορες αποσύνδεση. Το store δεν το λες γρήγορο. Και τέλος, η sd σε κάποιες φάσεις εξαφανίζεται με αποτέλεσμα να χάνονται και οι εφαρμογές της.(την βγάζεις-βάζεις αλλα δεν είναι δουλειά αυτή..)
  4. Sorry φίλος,νόμιζα πως εχεις άδεια 8.1 Πάρτα από κι που πήρες και τα 8.1 να ξεμπερδεύεις..
  5. Δεν χρειάζεται να κάνεις όλα τα updates στα 8.1 Με το που περάσεις λογαριασμό microsoft κατευθείαν θα σου κατεβάσει τα 10. Για πιο λόγο δεν κατεβάζεις με το tool κατευθείαν iso και να περάσεις κλειδάκι 8.1?
  6. Είναι τι κάνουν πχ δυο λειτουργίες. Η cinema και η ζωντανή- έντονο στη περίπτωση. Με dvi είναι όλα κομπλέ στα χρώματα?Αν ναι δεν βλέπω κανέναν λόγο να έχεις hdmi από την στιγμή που δεν χρησιμοποιείς τον ήχο του.
  7. Βλέπω ότι έχεις επιλέξει cinema mode. Για δοκίμασε και τα υπόλοιπα. Το πρώτο λογικά θα είναι και το καλύτερο σε λειτουργία pc. Vivid Strengthen the contrast, brightness, colour and sharpness Cinema Optimizes video for watching movies Στις φωτογραφίες δεν βλέπω πάντως θολούρα στα γράμματα.
  8. Ίσος να μην έχεις ήχο μετά.. Η συνδεση απο pc σε tv με καλωδιο DVI το HDMI μεταφερει μονο εικονα. Αν και η Amd έχουν δικό τους propertiary adaptor που μεταφέρει και ήχο. Πάρε από φίλο πρώτα για δοκιμή.
  9. θέμα οι amd με τα hdmi τους δεν έχουν. Ίσα ίσα στα χρώματα ίσος να έχουν και καλύτερη απεικόνιση σε hdmi πάντα. Από κι και πέρα να έχει πρόβλημα η δική σου κάρτα στο hdmi? Θα περίμενα αλλα προβλήματα με ελαττωματική hdmi θήρα και όχι σκούρα χρώματα. Μην αγοράσεις ακόμα άλλο καλώδιο.5-10 euro έχει αλλα παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις ακόμα.
  10. Νομίζω εκεί είναι το πρόβλημα.Στις ρυθμίσεις tv-monitor. Απλά θα στα έχει λίγο διαφορετικά στο menu. Menu-Picture-Picture Wizard. Adjust Black level, White level, Colour.
  11. Στις επιλογές του monitor με το που έβαλες το hdmi σου άνοιξε μια επιπλέον επιλογή. θα πας menu,μετά επόμενο μενού.Εικόνα,εκεί θα βρείς την επιλογή στάθμη μαύρου.Θα το βάλεις στο υψηλό και πες μας. Για τις γραμματοσειρές και την θολούρα,στο ίδιο menu πιο πάνω από την στάθμη μαύρου σου έχει ευκρίνεια.Αν το βάλεις στο 5 έρχεται στα ίσια του?
  12. Ο spartan δεν με τρέλανε.Περιμένουμε final έκδοση για τελικά συμπεράσματα. Με την ram κανένα θέμα εδώ. Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν ότι επιτέλους το sleep δουλεύει σωστά στο δικό μου σύστημα σε σχέση με τα windows 8.1.(απωθημένο)
  13. Λογικά έχεις z68 μητρική και έπεσες σε boot cycling.Γνωστό θέμα σε p67-z68
  14. Με ένα μονο 120 ψυγείο θα ξεμπέρδευες άνετα χωρίς κόπο.
  15. venisk: με την 10041 δοκίμασες καθόλου google chrome?Σου εμφανίζει bug σε full screen?(Σα να κόβει λίγο το παράθυρο από πάνω)