FeelsBadMan

Members
  • Posts

    1,468
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    22

Everything posted by FeelsBadMan

  1. WTS Nintendo Switch + Legacy of the Duellist (Sealed, νομίζω εχει και promos) + Custom YCS Case 300 ευρώ (Μετά από κατάθεση σε Pay Pal ή τραπεζικό λογαριασμό) Ψάχνω για άτομα που μένουν Αθήνα.
  2. How the tables have turned, όταν πρίν λιγα χρόνια έκραζαν την AMD ότι και καλά "κολλάει" τα chip μεταξύ τους, και τώρα τρέχουν να αντιγράψουν την συνταγή της επιτυχίας τους.
  3. Ο επεργαστής ειναι ότι πρέπει εαν χρειάζεσαι θερμάστρα ή ψησταριά που μπορεί να παίζει και κανά game που και που.
  4. Απλά η Intel θα έρθει για ακόμα μια απογοιητευτική γενιά. Ακόμα και η απόδοση να ειναι σε καλά επίπεδα, δεν γίνεται να μην σκέφτεται κάποιος ότι το σύστημα του τρέχει στους 90 βαθμούς σε οποιοδήποτε απαιτητικό σενάριο. Μπορεί βέβαια τα production samples να ειναι σε καλύτερη κατάσταση, οπότε μένει να δούμε.
  5. Η απόδοση δεν φαίνεται και τόσο εντυπωσιακή. Αλλά θα δούμε όταν κυκλοφορήσουν.
  6. Να φανταστώ θα τις δούμε να πωλούνται από Scalpers σε λιγες μερες.
  7. Κρίμα γιατί ήταν πανέμορφο mini itx κουτάκι.
  8. Μπαίνει δυναμικά για άλλη μια φορά η AMD για να ταράξει πιο δυνατά τα νερά του Laptop market. Ελπίζω αυτη την φορά να τους δούμε σε όλες τις premium υλοποιήσεις και να μην έχουμε τα πιο αργά Intel μοντέλα να παίρνουν τις θέσεις αυτές.
  9. Θα μπορούσε να την ονομάσει και Supreme και να κρατήσει το κόκκινο και λευκό χρώμα του brand.
  10. Τραγικός. Γενικά νομίζω πως οι Αμερικάνοι τρελένονται να κάνουν τέτοιες δηλώσεις στο Twitter.
  11. Τουλάχιστον δεν επαναπαύονται και αυτό είναι πολύ θετικό! Ελπίζω να δουμε κάποια στιγμή μια ανταγωνιστική Intel, μέχρι τότε.
  12. Ναι σε αυτούς αναφέρομαι. Ενας 3700χ θα ειναι ξεκάθαρα καλύτερη επιλογη και με λιγότερα χρήματα.
  13. Κυκλοφόρησαν αποκλειστικά για τα bots. Μετά τις δηλώσεις της AMD ότι υπήρχε μεγάλο στοκ, είναι λιγο τραγικό. Αλλα είναι και κάτι αναπόφευκτο με το επίπεδο επιδόσεων που έφεραν στο τραπέζι. Ελπίζω να υπάρξει στοκ για τις γιορτές.
  14. Μιας και έχεις ήδη Χ470 motherboard, μπορείς να κάνεις ένα bios update και να πάρεις κάποιον 3xxx series Ryzen τώρα που έρχονται και εκπτώσεις στην Black Friday.
  15. Too little, too late. Και πραγματικά λυπάμαι όσους δώσαν 1500 για την 3090, μονο και μόνο για να "βγει" μια 3080ti 500$ φθηνότερη λιγους μήνες μετά.
  16. Και από ότι έδειξαν τα reviews σήμερα, δεν υπάρχει και επίσημα πλέον λόγος να αγοράσει κάποιος Intel cpu. Τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσουν τους νέους 11th gen 14nm++++++++++++++ cpus τους κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο.
  17. Σίγουρα θα υστερεί αρχικά σε σχέση με την Nvidia, αλλά ευτυχώς δεν βρίσκονται δραματικά πίσω. Προσωπικά δεν βρίσκω τα πλεονεκτήματα του ακόμα. Αλλα μπορώ να καταλάβω γιατί πολύ το θέλουν σαν feature.
  18. Πολυ ενδιαφέρον επιλογή, η ενσωμάτωση όλου του συστήματος κάτω από ένα πληκτρολόγιο. Πολύ καλή επιλογή για ιδρύματα όπως δημοτικά σχολεία που χρειάζονται υπολογιστές αλλά δεν τους ενδιαφέρουν οι τρελές επιδόσεις.