Franky_S

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Franky_S

  1. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά απο τον 1700 μέχρι τον 1800Χ - του base clock και την έλειψη του XFR? Δλδ κάποιος με manual OC δεν θα έφτανε έναν 1700 σε αντίστοιχο χρονισμό με αντίστοιχα ρεύματα ενός 1800Χ?
  2. Αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ήταν κλειστό το ht στα 7GHz. The hype is still strong for RyZen , hopefully the force too..
  3. Πωωω τι εβγαλε η Aerocool ρε φίλε , κουταρα , ποτε το εβγαλε αυτό και δεν εχει ερθει ελλαδα ακόμα
  4. H απάντηση μου είναι το VR Gaming, περισσότερα headsets, χαμηλότερες τιμές, και περισσότεροι τίτλοι. Όλα θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν, αλλά νομίζω στο άμεσο μέλλον θα είναι το VR τόσο σε Gaming όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο- ιατρική βιομηχανία κτλ. όπου μπορεί να βρει εφαρμογή. Κυρίαρχο νομίζω σίγουρα στο Gaming θα είναι φέτος, με άλλα λόγια το next big thing. Μετα το μπάσιμο της sony (νομίζω και της Microsoft) πολύ οικονομικών λύσεων θα πουλήσει πολύ φετος, θα ρίξει γενικά της τιμές και με την ανάπτυξη αρκετών τίτλων σε VR νομίζω θα κυριαρχήσει. Αυτό το στηρίζω και στο οτι Sony δεν κάνει άνοιγμα στο VR αν δεν έχει απο πίσω να την υποστηρίξουν (τίτλους στα σκαριά πχ.). Τώρα για τα headsets δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ανατρεπτικό σαν τεχνολογία, αλλά και το οτι μπήκε στο παιχνίδι με σοβαρά προιόντα η CM , έ ολο και κάτι νέο θα δουμε απο ποικιλία και μόνο. Αν δουμε τα νέας τεχνολογίας Panels σε Monitors όπως OLED, Quantum Dot κλπ. σίγουρα θα υπάρχει εξέλιξη και πιστεύω οτι εταιρίες θα διατηρήσουν ελάχιστες σειρές με παλαιού τύπου VA πανελ και όλοι θα επικεντρωθούν στην κατάκτηση της κορυφής των OLED κυρίως τηλεοράσεων. Όμως ακόμα και η πτώση τιμών σε νεας τεχν. πανελ δεν πιστεύω οτι θα είναι ικανή ώστε να κυριαρχήσει αγοραστικά των υπολοίπων κατηγοριών, πιστεύω οτι απλά ο κόσμος θα μπορει πιο εύκολα να αγοράσει 4K VA tv παρά OLED. Αν η ερώτηση ηταν 4K ίσως να έλεγα 4Κ>VR αντίθετα 4Κ OLED< 4K παλαιώτερων τυπων πάνελ μόνο και μονο της τιμής. Εξελιγμένα χαρακτηριστικά στα Συμβατικά Αυτοκίνητα - Θα υπάρχει η εξέλιξη αλλα ακόμα και το 17 δεν πιστεύω οτι είναι ώριμη τεχνολογία για να κυριαρχήσει, αναλογα όμως με την ανάπτυξη της θα θέσει γερές βάσεις για το 18, ελπίζω μαζί και με e-mobility. Άνοδος των Wearables - έξυπνα ρολόγια και fitness trackers στο προσκήνιο. Άνοδος υπάρχει ήδη αλλα κυριαρχία δεν βλέπω ουτε σε αυτό το κόμματι. Το σπίτι μας θα πάρει "Smart" χαρακτήρα με περισσότερες "έξυπνες" συσκευές και επέκταση του Internet of Things. Ναι ολα ωραία είναι αλλα σιγά μην κάτσει ο κόσμος να φτιαξει smart σπίτι , που κατ'εμέ πέρα της smart routing σκουπας και του πλυντηρίου + και φυσικά τα safety features , δεν βλέπω καμία πρακτική σημασία. Αυτά τα λίγα https://www.facebook.com/Fragkiskos.S
  5. σωστά τα λές, το X370 ειναι το high end chipset του AM4 socket και το αντιστοιχο entry το Β350, όπως και τα Ζ170 Β150 της intel. Απο την στιγμή που όμως σαν chipset δινει full support για 2 full x16 pcie , δεν καταλαβαίνω την κινηση της gigabyte να κανει launch τέτοια μητρική . Είναι κατι σαν το luxury του φτωχού, οικονομικο top tier mobo με κομμένα pcie slots.. Έτσι το βλέπω..
  6. Να πω και γω με την σειρά μου αν δεν έχουν ΕΚ blocks δεν κάνουν τίποτα
  7. Εχω την εντύπωση οτι θα δουμε πολύ ωραία πραγματα φέτος στην CES.
  8. Απο τι καταλαβαίνω είναι μια budget mobo η συγκεκριμένη εκτός του άσχημου καφέ χρώματος, φαντάζομαι αποτι έχω διαβάσει οτι θα υποστηρίζουν οι RyZen SLI. Καλη χρονιά σε όλους και καλή CES, ελπίζω να δουμε και ωραίες μητρικές και καλες τιμές απο AMD cpus και μητρικές!
  9. Kάπου κατι χαθηκε στην μεταφραση για την 980ti ( NVIDIA GeForce GTX 1080 Graphics Card Unleashed - $599 US For 8 GB GDDR5X, 2.1 GHz Overclock Speeds and Performance Faster Than Titan X and 980 SLI ) . 2.1 με αεροψυξη ! GP100 is coming.. Για να δουμε και το launch της Αmd φετος..