liopyr

Members
  • Posts

    120
  • Joined

Everything posted by liopyr

  1. Πωλούνται 2 western digital 640 GB aaks, 15€ o ένας, 25€ αν πάρει κάποιος και τους δύο. Παραλαβή από μετρό Aνθούπολης.
  2. Toshiba 500GB. Seagate 500GB. 15€ o ένας, παραλαβή απο μετρό Ανθούπολης.
  3. Πωλείται Logitech G510 στα 35€. Έχει ένα μικρό ελάττωμα, δεν δουλεύει το δεξί enter (στο numpad). Κατά τ'άλλα είναι άριστο. Παραλαβή από μετρό Ανθούπολης.
  4. Πωλείται η Gigabyte Z97-HD3 σε άριστη κατάσταση στο κουτί της. Είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένη, έχει περίπου ενάμιση χρόνο ακόμα εγγύηση πλαισίου. 75€. Μόνο από Αθήνα, δεν στέλνω επαρχία.
  5. Της μιλφ σου!

  6. Στα διάλα μλκ, νόμιζα είχα pm για την οθόνη!

  7. Είναι της asus η DCII υλοποίηση. Δεν έχω προλάβει να την σκαλίσω να δω πόσο ανεβαίνει. Untitled.png
  8. Aυτό σηκώνει μεγάλη (ψιλοανούσια) κουβέντα, καθώς ούτε ο μεν μπορεί να αποδείξει πως δεν έκανε overclock ούτε ο δε πως έκανε... Η σωστή λύση imho θα ήταν να σου δίνουν τα bios περιθώριο φυσιολογικών voltages που καλύπτουνται από την εγγύηση, και όχι πληθώρα επιλογών με την σημείωση πως δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν ...ατυχίες. Αλλιώς να σταματήσουν να πουλάνε πανάκριβα πολυδιαφημιζόμενα μοντέλα για το εξαιρετικό overclockabilty ναούμ. Όχι; ;p
  9. Πάντως μία προσπάθεια 8800Gt υλοποίησης στο παρελθόν δεν βγήκε ιδιαίτερα επιτυχημένη. Δεν είχε reference cooler, με δυστυχώς αρνητικά αποτελέσματα. Βέβαια είχε πιασάρικα κόλπα, όπως μπλουζάκι Mushkin δώρο στην συσκευασία, τους drivers σε usb flash αντί για Cd, αλλά τα πολλά fail κομμάτια χαλάσαν άσχημα την συνταγή. Αν αυτές παίξουν σε χαμηλότερες τιμές από τις αντίστοιχες υλοποιήσεις της EVGA (με τα γνωστά πλεονεκτήματά τους) και reference cooler, ίσως αξίζουν αγοράς.
  10. Για ποιο λόγο να βάλεις ένα τέτοιο τέρας σε mac?
  11. ΒτW, μπορεί να τα λέμε και να κάνουμε χαβαλέ, αλλά δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα. Και η σημερινή offtopic πρόταση για όσους δεν το έχουν δει είναι το redacted, αξίζει μία θέαση.
  12. Kαι κατεβαίνουν μετά τα αμερικανάκια στο Ιράκ και καθαρίζουν κόσμο αβέρτα επειδή νομίζουν πως παίζουν ακόμα COD.
  13. 4139, για την αμπαλοσύνη μου είμαι ικανοποιημένος και το παρατάω πριν σπάσω κάνα mouse.
  14. Δυστηχώς παίζουν πολλές τέτοιες άσχημες ιστορίες σαν την παραπάνω. Είναι η φάση "μη γίνει στραβή-u r fucked". Ενώ 1 χρόνο δεν είχα κανένα πρόβλημα στο παλιό σπίτι, όταν μετακόμισα τα έπαθα όλα μαζί. Εκατσα και βρήκα μόνος μου την καλωδίωση που φτάνει ως την "χελώνα" μετά από μπόλικη ταλαιπωρία, και ενώ είχε ενεργοποιηθεί η σύνδεση περίμενα ~2 εβδομάδες να μου στείλουν username+pass... Όποτε έπαιρνα τηλέφωνο μου έλεγαν πως είναι αυτοματοποιημένη η διαδικασία, και θα έρθουν με μήνυμα. Εντελώς τυχαία, όταν έβαλα μέσον να μου τα στείλουν (ffs όμως ε, μεσο για να μάθω τα username/pass), ήρθαν σε λιγότερο από 5'. Χμ. Α, κλειδώνω και στα ~4Mb/s, παραλίγο να το ξεχάσω.
  15. Ευχαριστημενος κάτοχος Viewty τους τελευταίους ~4 μήνες. Τα θετικά του θα τα δεις σε πολλά reviews. Τα αρνητικά που του προσάπτω και δεν θα τα βρεις εύκολα, είναι η μπαταρία του, κυρίως η ένδειξή της, που μπορεί να κρατήσει μεν στις "4 μπάρες" 3 μέρες, αλλά μόλις χάσει μία μπορεί να σβήσει σε 2 ώρες. Ψιλοbugs, όχι ιδιαίτερα ενοχλητικά όπως η αυτόβουλη αλλαγή screensaver έχω παρατηρήσει επίσης. Δεν συμβαίνουν συχνά, και επανέρχεται με μία επανεκίνηση. Επίσης αν είσαι ιδιαίτερα "ψείρας" με την κάμερα, ίσως να μη σε αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο. Το video recording όμως είναι absolute repect. Στα αρνητικά επίσης το άθλιο software της Lg για σύνδεση με τον υπολογιστή. Να προμηθευτείς (αν δεν έχεις ήδη) card reader οπωσδήποτε. Για το Cookie δεν έχω άποψη, πιθανόν να έχει και αυτό παρόμοιες ασθένειες. Κατά τ'αλλα, θεωρώ πως είναι ιδιαίτερα αξιόλογη αγορά σε αυτά τα λεφτά, go for it.
  16. Γιατί τα άλλα τροφοδοτικά της κατηγορίας διανέμουν ακατάσχετη ποσότητα ρεύματος ανεξαρτήτως αναγκών του υπολογιστή? Μήπως ήθελε να πει ο ποιητής πως θα έχουν υψηλό efficiency και σε χαμηλά wattage?
  17. Δεν με το πλαστικό το θέμα, άλλωστε σε τέτοια τιμή δεν βρίσκεις και πολλά που να μην είναι πλαστικούρες. Απλά μου φαίνεται αισθητικά άσχημα χοντροκομμένο το παρουσιαστικό του...
  18. Xμ. Seriously. Kακάσχημο είναι... ;p Kαι έχει και αντι-εμπορικό όνομα. (άκου BETA)!
  19. Επίσης λέει "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι"...
  20. Χεχ, μάλλον δίνουμε διαφορετική έκταση στην έννοια "συλλεκτικό". Και 10 χρόνια να τις κρατήσει κάποιος, δεν γίνεται να έχουν συλλεκτική αξία. :-)
  21. Ποιος ο λόγος να αγοράσεις κάτι ως συλλεκτικό όταν είναι θέμα χρόνου (πολύ μικρού μάλιστα) να το αλλάξεις με κάτι καλύτερο?