Syfiltzo

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Syfiltzo's Achievements

Member

Member (2/5)

3

Reputation

  1. Σωστός φίλε μου.. Αν Κ θα το αφήσω με την onboard. Περίπου ίδιες είναι. Μου έβγαλε την ψυχή αυτή η ιστορία. Τέλος καλό όλα καλά. Σας ευχαριστώ όλους!
  2. Καλησπέρα, ηρθε σήμερα ο ανταπτορας Κ μετά από αρκετή προσπάθεια εγινε. Το άφησα στο αυτόματο όχι συγκεκριμένη επιλογή στα bios. ω πρόβλημα. Χωρίς format ευυυχως. Αν βάλω μια κάρτα ήχου π είχα στην άλλη pcie slot θα έχω θέμα;
  3. Καλησπέρα και πάλι, εκανα όσα είπατε και λειτουργεί ρολόι. Συνδέθηκε m2 προς το παρόν μέχρι να έρθει ο ανταπορτας Κ να τον μεταφέρω σε pci e μετά. Το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει τη κάρτα ήχου που είχα σε pci e και είναι μάλλον το θέμα με lanes που λέγαμε. Το πολύ πολύ δεν τη βάζω. Από θέμα ταχύτητας..όπως τα λέγατε. Αναμένω με τον ανακτά πόρτα να πιάσει ταχύτητα. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοηθεια! Ο,τι καλύτερο έχω δει στην Ελλάδα!!
  4. Οποτε με καταλαβαίνεις... Βασικα τον βρήκα στα 100€ με σχεδόν πλήρη εγγύηση. Οποτε θα δε θα πάω σε evo
  5. Και κάτι τελευταίο αν έχετε την καλοσύνη. Ξέρω ότι κούρασα.. Αν το βάλω στη m2, κάνω φορματ περάσω windows 10 κτλ.. μπορώ μόλις παραλάβω τον ανταπτορα να το μετακίνηση στην pci e ή χρειάζεται πάλι φορματ;;
  6. Ευχαριστώ για όλα παιδιά! Να είστε καλά!
  7. Ο ανταπτορας παίζει ρόλο; Γιατί έχει της asus με 45€ και από eBay (link του παραπάνω φίλου) στα 6,5€. Σας ευχαριστώ και πάλι!
  8. Σε ευχαριστώ καταρχάς για την απάντηση-βοήθεια! Δλδ από 2150 και 1260 (ανάγνωση-εγγραφή)..Ποσο θα πιάνει; ελπίζω νε τον ανταπτορα να μη χάνει πάλι. Update bios έχω κάνει, Οποτε όπως λες, σε θέμα συμβατότητα θα είμαι οκ. Απλά είναι παραξενο.. παίρνω m2 για πιο γρήγορα, τον βάζω σε pci-e τελικά και δεν ξέρω αν αξίζει η αναβάθμιση από data 3 ssd π έχω.
  9. Καλησπέρα, έχω την asus maximus hero vii και θέλω να βάλω έναν Samsung Sm951-NVMe 256gb. Σε m2 θύρα π έχει. Είναι συμβατός; Θα έχω θέμα με lines? Ευχαριστώ!