yanni

Members
  • Posts

    1,397
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

yanni last won the day on January 22 2013

yanni had the most liked content!

About yanni

  • Birthday 12/29/1974

Systems Specs

  • CPU
    Phenom 1055Τ @ 3.5GHz 1.27V
  • Motherboard
    A890GXM-A
  • GPU(s)
    ASUS HD7850 + Gigabyte GT620
  • RAM
    8GB DDR3 1600MHz
  • SSDs & HDDs
    WD 250GB+WD 750GB
  • Sound Card
    Onboard HD
  • OS
    64bit Seven Pro GR

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

yanni's Achievements

Senior Member

Senior Member (5/5)

70

Reputation

  1. Λογικό. Από την στιγμή που τα 7nm της Intel θα έρθουν το 2021 στην καλύτερη των περιπτώσεων, η AMD δεν έχει λόγο να ανταγωνίζεται τις εταιρίες smartphones. Του χρόνου Apple, Huawei, Qualcomm λογικά θα φτιάξουν SOCs στα 5nm, επιτρέποντας στην AMD να βρει περισσότερο capacity στα 7nm για τα δικά της τσιπάκια, ενώ λογικά θα έχει ρίξει και τις τιμές της στα 7nm.
  2. Τα έσοδα δεν ήταν τόσο καλά, όπως και οι προβλέψεις για το επόμενο τρόμηνο. Απλά δεν ήταν τόσο τραγικά όσο αναμένονται από την Nvidia και έδειξαν ότι η AMD μπορεί να είναι κερδοφόρα και χωρίς τις GPUs.
  3. Ανέκαθεν γινόταν αυτό με τις Nvidia. Πάντως κανένας λόγος να δώσετε 80€ για 1060, όταν κατά καιρούς βγαίνουν 1080 ti σε παρόμοιες τιμές ?
  4. Nope. Αλλά υπερβολικά κοντά. 14.4GB/sec δίνουν οι 1800άρες DDR3 σε κάρτες 64bit, με την Nvidia πάντως να μην θέτει περιορισμούς. Οπότε GT730 π.χ. θα βρεις και με bandwidth κοντά ή και κάτω από τα 10GB/sec. Αν παίζει παρόμοια φάση με την DDR4, ότι μπορούν να την βρουν οι κατασκευαστές και σε χαμηλότερες συχνότητες λειτουργίας, τότε τα 16.4GB/sec είναι "best case scenario". Αυτό γίνεται χρόνια στις low end κάρτες της Nvidia με DDR3 μνήμη. Απλά κανείς δεν ασχολείται ή απλά κάνει γαργάρα ότι γίνεται με τις low end κάρτες της Nvidia. Τι γίνεται με τις RX 550?
  5. Έλα ρε συ τώρα. Σοβαρά πετάς δευτερόλεπτα για να το κάνεις να δείχνει ανούσιο; Για κάνε λίγο τα maths. 29 δευτερόλεπτα με 39. Για πέτα μου λίγο το ποσοστό να δούμε αν δείχνει τόσο ανούσιο όσο τα "10 δευτερόλεπτα" και βέβαια water cooling vs air cooling και 3200 μνήμες έναντι 2667. Μιλάμε στην AMD νιώθουν τόσο άνετοι αυτή τη στιγμή, που η συζήτηση για το πως θα είναι τα συστήματα της σύγκρισης στην παρουσίαση μπορεί να πήγε κάπως έτσι: - Να βάλουμε τον 32 core απέναντι στον Intel? - Όχι μωρέ, ας μην το κάψουμε και εντελώς. Και ο 24 core αρκεί. - Μνήμες; - Βάλε γρηγορότερες στον Intel μην πεταχτεί κανένας και γράφει μακακίες, ότι θάψαμε το Intel σύστημα. - OK, watercooling και στα δύο να υποθέσω. - Ρε συ, είσαι σοβαρός; Έχεις πιει καφέ σήμερα; Μόνο στο Intel watercooling. Ο T2 δεν το χρειάζεται.
  6. Η HP και η Dell αν πουν στην Nvidia "πήδα", αυτή θα ρωτήσει "Πόσο ψηλά;". Εκεί δεν την παίρνει (για την ώρα έστω) την Nvidia να κάνει μαγκιές. Εταιρίες που όμως βγάζουν μεγάλο ποσοστό των εσόδων τους από την Gaming αγορά, δεν έχουν άλλη επιλογή. Εντάξει δεν είναι η πρώτη φορά που η Nvidia προσπαθεί να κάνει κουμάντο στο σπίτι κάποιου άλλου. Παλιά απαιτούσε από τους πελάτες της να μην έχουν κάρτα γραφικών AMD στο PC τους ως πρώτη, αλλιώς PhysX, CUDA γιοκ. Τώρα που μεγάλωσε ως μέγεθος το πάει πολύ πιο πάνω. Αν μεγαλώσει και άλλο δεν ξέρω που θα φτάσει το θράσος της.
  7. Για αυτούς που ξέρουν καλά τι παίζει. Για όσους γνωρίζουν την ASUS, αλλά δεν πολύ ψάχνονται με τις λεπτομέρειες, η σύγκριση θα είναι σαν την παρακάτω Η Nvidia δεν φλερτάρει με τις μηνύσεις χωρίς λόγο.
  8. Νομίζω η λέξη δωρεάν θα ήταν καλή ιδέα για τον τίτλο. Ο τίτλος όπως είναι τώρα σου δίνει την εντύπωση ότι είναι κακό και ηλίθιο να αναβαθμίσεις σε Win10, βασικά ότι είναι παράλογο κάποιοι να αναβαθμίζουν σε win10
  9. Με το παρακάτω μοιάζει. Και ελπίζω να κάνω λάθος.
  10. Αν και δεν έχω σχέση με την όλη ιστορία, απλός αναγνώστης του θέματος είμαι, ο venisk έχει μια ντουζίνα θετικές αξιολογήσεις από τις Inno στο insomnia. Οπότε φαντάζομαι πολλοί πήραν κάρτες. Απλά όχι όλοι. Τώρα 7 μήνες... Εδώ ρίχνουμε το κράξιμο της αρκούδας σε μαγαζιά που μας καθυστερούν την παραγγελία 7 μέρες. Προφίλ Πωλητή: Venisk - Insomnia.gr
  11. Δεν την άνοιξε άγνωστος όμως. Αν εγώ έβλεπα αγγελία από τον agnostos7890 θα την προσπέρναγα. Αν έβλεπα από τον yanni, μπορεί και να μην την προσπέρναγα. Πόσο μάλλον όταν η αγγελία αυτή δεν ανέφερε ότι έμπαινε για λογαριασμό κάποιου άλλου. Υποθέτω στο pm που θα έστελνα θα ενημερωνόμουν σχετικά, αλλά θα ήμουν ήδη μισοψημένος για την αγορά. Αυτό βέβαια μια απλή προσωπική άποψη/εκτίμηση. Επιπλέον η επαφή μου με τις αγγελίες, ιδίως στον τομέα της αγοράς μεταχειρισμένων, είναι πρακτικά ανύπαρκτη, μιας και είμαι μόνιμα στην θέση του πωλητή, οπότε δηλώνω και άσχετος όσον αφορά τους πιθανούς κινδύνους που κρύβει μια τέτοια αγγελία. Anyway. Μακάρι να ξεκαθαριστεί η όλη παρεξήγηση και να πάνε όλα καλά.
  12. ΑΧΑ! Εδώ είσαι Half Life 2 Gordon Freeman - Cooler Master MakerHub Ωραίος!