marco7

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Neutral

About marco7

 • Rank
  Member
 • Birthday September 15

Personal Information

 • Location
  Athens
 • Interests
  Anime, Music
 • Occupation
  Ναυαγός

Systems Specs

 • CPU
  AMD FX-6300
 • Motherboard
  Gigabyte 990FXA-UD3
 • GPU(s)
  Sapphire r9-270x
 • RAM
  Crusial 8Gb
 • SSDs & HDDs
  Samsung 840 evo 2xWD 1Tb
 • OS
  Windows 7

Other Tech In My Bag

 • Smartphone
  Huawei P8 lite

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Εγώ πάντως είχα ενθουσιαστεί για το 5ghz base clock, είναι πραγματικά κρίμα που το παίρνουν πίσω τώρα. Μιλάμε τα παλικάρια το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Μάλλον κάποιος πρέπει να απολυθεί γιατί δυο σερί χρονιές να τρέχουν και να μην φτάνουν είναι περίεργο και αστείο.
 2. ECC νομίζω οι tr έχουν. Δεν τους παίρνει πάντως και πολύ για τρελή τιμολόγηση.
 3. Το θέμα είναι πόσο θα το πουλήσει. Δεν μπορεί πάλι να είναι Χ2 η τιμή για χαμηλότερους πυρήνες απλά λόγω mhz. Γιατί και στην προηγούμενη φουρνιά έπαιρνες tr+mobo+ram στην ίδια τιμή, έχοντας βέβαια λιγότερη απόδοση αλλά και πάλι η διαφορά τιμής είναι τεράστια. Το ερώτημα είναι πόσα θα χάσουν κατεβάζοντας τους 32,28 cpu στην hedt από τους server.
 4. Έχω την εντύπωση πως ο 2700χ έχει 105w και όχι 95w.
 5. Μια ερώτηση. Αφού λέει με ότι έγινε πρόσβαση με administrator rights, προς τι ο πανικός? Δεν το λέω μόνο για εδώ αλλά και για τα παλιότερα κενά που είχαν βρει.
 6. Εδώ όλος ο κόσμος χαίρεται για την αεκ και ο άλλος ασχολείται με τον θρύλο . Α ρε Σωκράτη τι τους έχεις κάνει. Άντε πάντως και κύπελλο φέτος να κάνετε και νταμπλ.
 7. Αφού τους έκανε πλάκα είπαν να τον προσλάβουν μην τους βρει κανένα άλλο κακό...
 8. Έβαλα την κάρτα κανονικά, πέρασα και τους drivers και πάλι μια από τα ίδια. Ένα game έβαλα ο άνθρωπος και στο 15λεπτο μαύρισε το σύμπαν. Μέτα έτρεξα το furmark έτσι γιατί υπήρχε περασμένο στο pc και στο 3λεπτο μια από τα ίδια. Γενικά δεν ξέρω τι φάση. Τουλάχιστον τώρα κάνει restart μόνο του, όχι σαν πριν που έπρεπε να το κλείνω από το κουμπί και να το ξανανοίγω. Είναι μια πρόοδος. Βέβαια μετά που έβαλα να το ξανατρέξει για κανα 20λεπτο δεν έκανε κάτι. Θα κάτσω κάποια στιγμή να να τρέξω κάποιο πρόγραμμα όταν βρω λίγο χρόνο, και θα κάνω και update της κατάστασης. Απλά μία ερώτηση. Ξέρω ότι γενικά τα προγράμματα για το psu δεν δίνουν ακριβή νούμερα αλλά στην τιμή -12V τα όρια ποία είναι?
 9. Ευχαριστώ για το info. Θα κάνω αν είναι πρώτα μια απεγκατάσταση τους drivers να δω αν θα έχει πάλι κάποιο θέμα. Θα ψάξω αν είναι και αυτό που μου είπες στο forum της amd και μετά βλέπω μήπως κάνω κανα bios update.
 10. Δεν είναι το τελευταίο. Έχω το F9 ενώ έχει βγει και το F10e. Για κάποιο λόγο λέει ότι το τελευταίο είναι ακόμα beta (από το 2014). Απεγκατάσταση είχα κάνει στους drivers κάποια στιγμή αλλά πάλι είχα θέμα. Αν ήταν θέμα driver δεν θα πέταγε bsod? Γιατί να πετάει μαύρο?
 11. https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-990FXA-UD3-rev-10#ov H rev1.0 είναι.
 12. Ένα μικρό update. Με την παλιά κάρτα δεν υπήρξε καμία επανεκκίνηση του συστήματος. Έπαιξα και 3-4 games στο lol και όλα μια χαρά(+πόσες ώρες chrome, ταινίες κλπ). Ωστόσο για κάποιο λόγο 2 φορές το pc αν και πήγε να ξεκινήσει δεν έκανε ποτέ τον χαρακτηριστικό ήχο της μητρικής και δεν είχα εικόνα. Λέτε να μαι τόσο γκαντέμης και να έχει και η mobo και η gpu θέμα?
 13. Βασικά έβαλα την παλιά κάρτα και μέχρι στιγμής είναι όλα οκ. Θα την κρατήσω για λίγο και μετά θα δοκιμάσω και το πρόγραμμα που μου είπες. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
 14. Κοίτα και εγώ για την γραφικών σκεφτόμουν ή την μητρική. Απλά την είχα δώσει σε ένα φιλαράκι να την δοκιμάσει στο δικό του και δεν του είχε κάνει κάτι. Το θέμα είναι ότι την δοκίμασε για μια μέρα και δεν ξέρω και για πόσο. Το ωραίο βέβαια είναι ότι δεν μπορώ να βρω άλλη κάρτα σε αυτήν την φάση αλλά έχω μια παλιά του 04. Να κάνω καμιά τράμπα με αυτήν?
 15. Έχω ένα θέμα εδώ και κάμποσο καιρό με το pc και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς φταίει. Στην αρχή πετούσε μαύρη οθόνη όταν έπαιζα κανά game στο lol, χωρίς να κάνει επανεκκίνηση δηλαδή άκουγα κανονικά την μουσική από το utube ή έκανε διάφορους θορύβους μέχρι που το έκλεινα και το ξανάνοιγα. Άλλη φορά μετά την μαύρη οθόνη οι ανεμιστήρες στο cpu (και ίσως στην gpu δεν είμαι σίγουρος) ανέβασαν στροφές. Πλέον το κάνει σε όποια φάση να ναι. Καμία ιδέα τι μπορεί να είναι? Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω και φορματ γιατί έχω κάποια προγράμματα περασμένα. Ευχαριστώ για όποια απάντηση.