test1234

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

test1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

0

Reputation

  1. Θα ήθελα να ενημέρωσω το site kαι τους κυρίους που αναγράφουν απο επάνω τα εξής. Πρώτον αυτεπάγγελτα εχει κατατεθεί στον εισαγγελέα το ιστορικό και οι απειλές του κυρίου με το κωδικό όνομα τραμπακουλας και πλέον ειναι όλα τα στοιχεία στη δικαιοσύνη. Δεύτερον δεν αρνηθήκαμε ποτέ τη αποζημίωση κανενός αλλα μέσω της ασφαλείας μας περιμένουμε το ποσό ώστε να επιστραφούν τα χρήματα. Τριτον θα κινηθούμε εναντίον σε όποιον αναπαράγει, διατηρεί και επιτρέπει αυτά τα σχόλια στον οποιοδήποτε ιστότοπο με βάση τη έκθεση μέσω τύπου τον εκβιασμό και τη συκοφαντική δυσφήμηση. Τέταρτον και τελευταίο. Έχουμε εμπορευτεί άνω των 19 ίδιων καρτών πριν απο τη συγκεκριμένη παραγγελία χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Προχωράμε στη συνέχεια καλών τιμών και προσφορών προς τους πελάτες μας και δεν θα αφήσουμε έναν "κύριο" να προσπαθεί να μας βγάλει κλέφτες και ψεύτες απειλώντας και χρησιμοποιώντας προσωπικά δεδομένα μας στο ιnternet. Απο εδώ και περα οτι άρθρο η σχόλιο με αυτή τη θεματολογία παραμένει θα ειναι προϊόν δικογραφίας.
  2. Οσο αφορά το θεμα του εκβιασμού ηδη συντάσσεται μυνηση και υπάρχουν όντως γραπτά στοιχεία που δείχνουν απειλή ως προς το πρόσωπο μου τη οικία μου και τη οικογενεια μου. Επισης οπως ανέφερα πολλές φορες επιφυλάσσομαι για όποιον αναπαράγει και αντάλλασει πληροφορίες για εμενα και τη εργασία μου είτε μέσω κοινωνικών μέσων η προσωπικών εποικηνωνιων. Οπως επισης προανέφερα φέροντας τη ευθηνη της ζημιάς εχω δεσμευτεί στη επιστροφή των χρημάτων προϊόντος ανάλογα με τη επιθυμία του πελάτη. Επιφυλάσσομαι για νομική κάλυψη με βάση τη δυσφήμηση μέσω τύπου και ως οποία πλατφόρμα διατηρεί και καλύπτει συγκοφαντικα στοιχεία με ψευδείς τίτλους οσο αφορά το όνομα μου και τη επειχηρηση μου.
  3. Η διαδικασια που εχουμε αναλάβει με τη ασφαλιστική μας αφορά τη εταιρία και την ασφαλιστική και φυσικα εχουμε προβεί σε ολεσ Τις ενέργειες ωστε να καλύψουμε τη ζημιά μας και δεν σκοπεύουμε να δημοσιεύσουμε αρχεία εταιρικά κυρίως για χαρη εκβιασμού. Ο κύριος που νομίζει οτι δεν ειναι 20χρονο εχει εκβιάσει γραπτως και προσπαθήσει να εκθέσει και οι νομικες διαδικασίες εχουν ηδη κινηθεί εναντίον του. Επιφυλασσόμεθα για όποιον άλλον επιλέξει να μας εκθέσει η να αναφέρει οτιδήποτε για τη υπόθεση η στοιχεία της.
  4. Αγαπητέ φιλε ο τρόπος εμπορεύσης του προϊόντος και του προβλήματος αυτου καθε αυτου ειναι πρώτον θεμα της εταιρίας και δεύτερον μεταξύ των ενδιαφερομένων. Δεν μπορουμε να προβούμε σε λαϊκό δικαστήριο και κυρίως υπό τη καθοδήγηση ενός κυρίου κου ηδη κινούμαστε νομικά εναντίον. Νομίζω ειναι κατανοητό.
  5. Σαν πωλητής παιρνω ξεκάθαρα θεση και λεω οτι πρώτον: δεν υπαρχει καμια διάθεση μη επιστροφής των χρημάτων και κανουμε οτι ειναι δυνατόν να γινει άμεσα. Δεν εχω αποφύγει καμια ευθηνη η εχω κρυφτεί η δεν εχω δωσει ξεκάθαρες απαντησεις σε κανενα αγοραστή. Εξάλλου στο παρελθόν εχουν γινει ανάλογες συναλλαγές χωρις το παραμικρό προβλημα για το ιδιο ακριβως προϊόν. Δεύτερον και συμαντικοτερο. Ο "κύριος" που ανέβασε το θεμα αφου με εκβίασε ποικιλοτρόπως γραπτώς με εκβίασε και με τον διασυρμό μου online. Για το "κύριο " και όποιον αναπαράγει οτι λέει ο κύριος δυστηχως η επιλογή πλεον ειναι απο τη νομική οδό για τη προστασία μου και της οικογένειας μου αφου ευθέως ανακατευσε και αυτούς. Τελος οσο αφορά το site εκτιμώ τη λεπτότητα του χειρισμού και ευχαριστώ για αυτο. Πιστεύω οταν υπαρχει ξεκάθαρο προβλημα με κάποια συναλλαγή και επισης ξεκάθαρη προσπάθεια επίλυσης του ο δημόσιος διασηρμος δεν επιτρέπεται και φυσικα δεν ανέχεται.
  6. Βασίλη δυστηχως ο κύριος χρισοπιει τη πλατφόρμα σου σε προϊόν εκβιασμού και το εχει κανει και σε άλλες πλατφόρμες. Ειμαι ηδη σε νομική κάλυψη για το θεμα και δεν θα επιτρέψω τη αναπαραγωγή των στοιχείων που αναφέρει απο τον ιδιο η οποιοοδιποτε. Δεν γνωρίζεις τα πλήρη στοιχεία και καλο θα ηταν να μην πάρεις θεση γιατι θα αναγκάστω να παρω και εγω
  7. Καλησπέρα ειμαι ο ίδιος που ο "κύριος " αναφέρεται εχω ηδη κινηθεί εναντίον του νομικά για εκβιασμό και χρυσή στοιχεία και θα κινηθώ εναντίον σε όποιον αναμεταδίδει οτιδήποτε.