Hodad

Members
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hodad

  1. Έχω πάρει απροκάλυπτα το run του oclab από το hwbot, του έχω κάνει τραγικό mspaint (ούτε καν photoshop) με διαφορετικό theme Windows και διαφορετικό του παράθυρου του SPi, αναφέρομαι σε άνετο πρώτο run και σε 'Ταϊβανέζους', το φοτοσόπι έχει γίνει στο checksum και το value output συγκεκριμένα και υπάρχουν ακόμη άτομα που πιστεύουν ότι δεν το έκανα για χαβαλέ; Χώρια που στο post 31 έχω και κανονικότατο run και χώρια που ο Gr_God είχε αναφέρει ήδη για το checksum (το οποίο προφανώς και ήξερα) και μπορούσα να κάνω edit. Και σε πoιό διαγωνισμό κιόλας. Στο μόνο μέχρι στιγμής που μπορούσες να κάνεις φώτοσοπ ανετότατα και χωρίς να μπορεί να σε αμφισβητήσει κάποιος. Λες κι αμα ήμουνα τρελαμένος με τα δώρα δε θα χα κάνει facebook να κάνω like ή δε θα πέρναγα χρόνο να βρω λέξεις σε φωτογραφίες για να μη χάσω συμμετοχές. Πέφτω από τα σύννεφα που ούτε ένας δεν το πρόσεξε και υπήρχαν και άτομα που ειρωνεύτηκαν την τάχα μου 'πονηριά'. Θα δεχόμουνα χωρίς δεύτερη κουβέντα ακύρωση της συμμετοχής μου στο συγκεκριμένο διαγωνισμό επειδή το πρώτο post με SPi δεν έχει valid run, θα δεχόμουν επίσης και σχόλια για όποιον θεώρησε κακό το χιούμορ μου αλλά το να με κατηγορούν ότι κλέβω και ειδικά σε κάτι που δε χρειαζόταν να κάνω έτσι κι αλλιώς είναι απαράδεκτο.
  2. Damn, τελικά βρήκα τρελό tweak (όχι 'ταϊβανέζικο') :victory:... [ATTACH]7936[/ATTACH] Loop 16 superpicontest.JPG
  3. Πρέπει να πεις και δυο-τρεις κουβέντες για τον προσανατολισμό του συστήματος. Παιχνίδια θες να παίζεις; Αν ναι με την IGP του επεξεργαστή; Τί 'έξτρα' θα σου ήταν χρήσιμα; (π.χ. πολλές SATA, bluetooth)
  4. Στο πρώτο κιόλας run: [ATTACH]7928[/ATTACH] Με βοήθησε βέβαια ένας φίλος Ταϊβανέζος που μου πε ένα ωραίο tweak. theultimateclocker.JPG
  5. Είχα ακούσει κάτι θειάδες που το λέγανε γκούγκολ. Πριν κοροΐδευα... τώρα ξέρω...
  6. Μόλις παρατήρησα και το νήμα που έχεις κάνει για καινούργιο κουτί. Οπότε αν διαλέξεις κάποιο που έχει τρύπες στην περιοχή του τροφοδοτικού και της μητρικής (ετσί ώστε η διαδρομή των καλωδίων να είναι πίσω από το motherboard tray) τότε τα extensions είναι η πιο απλή και όμορφη λύση αλλά όχι και η φθηνότερη. Προφανώς όμως αν πάρεις τέτοιο κουτί δε θα χρειαστεί να έχεις sleevαρισμένα καλώδια για να το τακτοποιήσεις και να φαίνεται όμορφο.
  7. Αν η συζήτηση γίνεται για το κουτί και τροφοδοτικό της υπογραφής σου πιστεύεις ότι αξίζει η όλη διαδικασία (είτε sleeving είτε αλλαγής τροφοδοτικού) από της στιγμή που δεν έχεις πλαϊνό παράθυρο; Αν θες απλά να τα τακτοποιήσεις μπορείς να το κάνεις με δεματικά. Σε καμία περίπτωση όμορφο όσο το sleeved αλλά δε θα ναι και τελείως χύμα. Αν είχες κουτί με cable managment δυνατότητες θα μπορούσες να πάρεις απλά sleeved extensions.
  8. Άλλαξαν τα γούστα και από τους 'πύργους' των 1+ κιλών πάμε στις 'τουμπανιασμένες' low profile. Εμφανισιακά φαίνεται να είναι ωραία.
  9. Προσωπικά πάντως προτιμώ τέτοιου είδους δοκιμασίες (όπως η 12η) κι ας μη μπορέσω να μπω στη λογική τους (να μην βρω την απάντηση δηλαδής) παρά άλλες που είναι εξ ορισμού χρονοβόρες αλλά αργά ή γρήγορα τις βρίσκεις.
  10. Μεταχειρισμένο 2500K τότε θεωρώ σαν καλύτερη επιλογή. Και γενικότερα μεταχειρισμένο cpu και κάρτα γραφικών με εγγύηση ίσως σε συμφέρει καλύτερα από να ψαχτείς σε κάτι καινούργιο.
  11. Τραγική ή εμένα μου φαίνεται έτσι; Άντε λίγο η τιμή που είναι χαμηλή και η κατανάλωση να παίζουν ρόλο για κάποιον που απλά θέλει να κοιτάει την οθόνη χωρίς πολλά πολλά (π.χ. καμια κάμερα παρακολούθησης).
  12. Ακόμα και κάποιος να μην το ξέρει μόνο και μόνο από την περιγραφή της δοκιμασίας το βρίσκει εύκολα (για μερικούς ίσως να είναι χρονοβόρο).
  13. Κάτσε ρε Chieftec που πας με αυτή την απομίμηση Silverstone όταν το 520άρι fanless platinum της Seasonic είναι στα ίδια λεφτά (τουλάχιστον στο newegg) και με 7 χρόνια εγγύηση;
  14. Μ αρέσει που ήμουνα σίγουρος για το 2006 και με πυγμή. Έτσι! Άκυρο πανηγυρικό ...
  15. To δεύτερο ισχύει σίγουρα, τώρα για το πρώτο δεν ξέρω αν έχει πέσει καμιά 'χορηγία' για να γίνει biased το search (και ίσως όχι μόνο) του forum ...
  16. Τί να σου πω, δε βρίσκω μεγάλη διαφορά στο search σε σχέση με άλλα fora (η αλήθεια είναι ότι σπάνια τα χρησιμοποιώ) εκτός ίσως ότι δεν εξισώνει τονούμενους με μη τονούμενους χαρακτήρες (που εξορισμού είναι διαφορετικά keycodes). Τώρα να γίνει 'επιπέδου Google' το search δεν πιστεύω ότι γίνεται εύκολα και δε νομίζω να συμφέρει (εκτός ίσως από τους διαγωνισμούς) Τέλοσπάντων, offtopic είναι όλα αυτά καλύτερα να συζητηθεί με τους αρμόδιους.
  17. Θα μπορούσατε να ψάξετε και με τόνο στο 'ύ'... (εκτός αν το 'φτιάξανε' μετά τη λήξη άρα πάω πάσο)
  18. Μόλις έστειλα mail. Αν και οι ερωτήσεις δεν ήταν σαφείς ελπίζω να έχω απαντήσει σωστά.