hvtecgr

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hvtecgr

  1. hvtecgr

    1st Mod

    Πρωτο μου mod ηταν στην αγαπημενη μου gforce256,λαπαρω τον επεξεργαστη για να παταει καλυτερα η ψυκτρα:gizmo: χωρις να ξερω βεβαια καλα καλα τι κανω,και μετα επειδη μου αρεσε λαπαρισα και τις μνημες αλλα το παραχεσα λιγο και εφτασα στον πυρηνα της μνημης:suck:!!!Και παει η καρτουλα:(:(
  2. Μα αυτες ειναι οι αναποδιες που εχουν οι dfi!!Ποτε δεν λειτουργουν συμφωνα με τα κλασικα!!!Αυτη που σου κλασε τελειως ειμαι αρκετα σιγουρος πως αμα την αφηνες εξω μια μερα χωρις πραγματα πανω της θα ξαναδουλευε.Αυτο το εχω κανει πολλες φορες,με θεαματικα αποτελεσματα!!!!:gizmo::gizmo:Ειναι πραγματικα να σε τρελενουν αυτεες οι μητρικες!!!Αλλα παλη απιμενω πως δεν την εψαξες πολυ!!Τοσο λιγο fsb ειναι κλασικη περιπτωση λαθος ρυθμισεων!!!!Απλα πρεπει να εχεις παρα πολυ υπομονη.Ας πουμε στην 965s που ειχα δεν ανεβαινε το fsb πανω απο 380!!!Ειχα δοκιμασει τα παντα!!!Η λυση???Ειχα ανεβασμενο το vtt του επεξεργαστη!!!Οταν το κατεβασα κατα 0.25 το fsb εφτασε μεχρι 540!!!Τα συμερασματα δικα σου απο εδω και περα μιας και αυτο που εγινε δεν ειχε καμια λογικη εξηγηση!!Αλλο πραγμα που το εχω συναντηση σε παρα πολλες ειναι το προβλημα με τις μνημες!!!Μερικες φορες δεν λενε να αναψουνε χωρις λογο, ενω πριν απο 5 λεπτα δουλευαν κομπλε,Και αμα παιξεις λιγο με τα slot το μνημων ξαφνικα γινετε το θαυμα και αναβουνε!!!Βεβαια δεν μπορω να εξηγησω λογικα γιατι συμβαινουν αυτα,ισως καποιος να ξερει τον λογο,αλλα σιγουρα θελουν ψαξιμο και παλυ ψαξιμο!!!
  3. Διαφωνω πληρως!!Μιας και παιρνω μονο dfi εχω να πω πως αυτες η μητρικες θελουν απλα πολυ ψαξιμο!!Μα παρααα πολυυυ!!!Και οχι απο google,καθε dfi απο'τι εχω δει θελει διαφορετικες ρυθμισεις σε καθε σεταρισμα!!!!Μαλλον νικο δεν ασχοληθεικες και πολυ με αυτην!!!Και εννοω παρα μα παρα πολλες ωρες και testαρισματα!!! Απλα δεν πρεπει να σκεφτεσαι τη ρυθμισεις εκανες σε αλλη μητρικη και δουλευε τσιτα γιατι δεν θα βγαλεις ακρη!!!!
  4. Αντε ωραια!!!Να ανεβει λιγο ο ανταγωνισμος!!!Το vr-zone δεν λει συνηθως μουφιες ομως,ετσι???
  5. Τι ειναι τουτο το interconnect ρε παιδια???Σαν triple channel ενα πραγμα???:gizmo:
  6. Κλασικη στρατηγικη!!!Παντα ο hipro κρυβει "asus" στο μανικι του!!! Συνεχισε γερα γιωργαρα!!!:respekt:
  7. Ελα αλεκο!!Η ati θα βγαλει σωστους drivers????:hehe::hehe: Το ελπιζω παντως γιατι ετσι οπως παμε θα μας φαει το μονοπωλειο!!!
  8. Καλο θα ηταν να μπει και σε κανενα αλλο συστημα παντως!!!:gizmo:
  9. Ελλεεεοοοςςςς!!!Ψιλοχαλασμενο cpu και οχι καμενο πρωτι φορα ακουω!!:gizmo:
  10. Εμενα οταν δεν παταγε καλα μου την εκανε στο ιδιο σημειο με εσενα!!!Γιαυτο στο λεω!!!Ακουγετε ακυρο αλλα σε εμενα αυτος ηταν ο λογος που εβγαζε μπλε οθονη!!!:gizmo:
  11. Ειχα το ιδιο προβλημα παλια σε εναν P3!!Το προβλημα τελικα ηταν το slot!!!Για καποιον λογο δεν παταγε καλα η μνημη!!!Βεβαια ειναι λιγο ακυρο αυτο σε καινουργια μητρικη αλλα δοκιμασε και κανενα αλλο slot!!!Δεν χανεις και τιποτα!!
  12. Πραγματικα πολυ ωραιο που το ανακαλυψε ελληνας αλλα δυστηχως θα ειμαστε η μονη χωρο που θα παει αντιθετα με τα λεγομενα του!!!:crack: "Πιστεύω πως θα εφαρμόζεται σε τρία χρόνια παντού" Και εδω θα συνηστουσα σε αρκετους να ριξουν μια ματια εδω www.awmn.net !!!Θελει τρεξιμο βεβαια και υπομονη αλλα το αποτελεσμα ειναι πραγματικα τρομερο!! Μηπως παρουν τα ισια τους οι providers!!!
  13. subtitle workshop!!Πολυ καλο προγραμματακι!!!Αλλα θελει αρκετει ωρα για να κανεις κατι σωστο!!
  14. Εγω που βαζω απο πολους παροχους παντα εχω μια μικρη καθυστερηση στο ανοιγμα των σελιδων!!Βεβαια το πραγματικο προβλημα ειναι το upload!!
  15. http://kojakdaily.blogspot.com/2008/01/runtime-erro.html Ειναι κανεις απο εδω????:gizmo::suck:
  16. Αμα ειναι να αλαξεις γνωμη σου δινω και το σπιτι μου,οχι απλα το φαγητο!!!! :gizmo:
  17. Το πινελο ειναι μονοδρομος!!Και καθαριζεις τα παντα με αυτο απο motherboard μεχρι ανεμιστιρακια!
  18. Οντως!!Πολλες φορες εμενα δεν τα περναει καν!!
  19. hvtecgr

    8800GS pics & specs

    Ωχ δεν το ειδα αυτο!!!192-bit??Κριμα να μην εχει παραπανω!!!
  20. hvtecgr

    8800GS pics & specs

    Δηλαδη μονο οι χρονισμοι αλλαζουν απο την gt??Αν ειναι ετσι τοτε η 768 ειναι πολυ καλη αγορα!!!
  21. Α ρε cuore δεν θα βαλεις μυαλο!!!Ουτε στην λιστα δεν ειστε!!!
  22. Για να λεει 2 pcb's λογικα δεν θα γινετε!!!!Γιατι θα βαλεις στην μια gpu αλλα η αλλη αμα ειναι απο κατω, ειναι λιγο δυσκολο!!!!
  23. hvtecgr

    tec

    Οταν το tec εξουδετερωσει τα watt απο τον επεξεργαστη τοτε η πανω μερια του tec πραγματικα φλεγετε αρα το δευτερο tec θα πρεπει να κρυωσει παλι μια καυτη επιφανεια που για να την κρυωσει θα φλεγετε παλη το πανω μερος του 2ου tec!!Αρα θελεις μια καλη ψυξη οτι και να κανεις αλλιως θα τα καψεις ολα μαζι!!!!!Αλλα αν θες να πειραματιστεις για να μαθεις καποια πραγματα παρε tec!! P.S Και αν καταλαβες τι γραφω ετσι που γραφω συνηθως,χεσ...............εμε!!!:gizmo::gizmo:
  24. Καλη χρονια σε ολους και το 2008 να μας βρει ολους με υγεια,ευτηχεια και κανα φραγκο να bencharουμε ασταματητα!!!
  25. Γεια σου παλιο ιταλε!!!Δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα αν συνδεσεις και τα 2 που κατα 1000% θα εχεις αμα αναψεις και τα 2 μαζι,αλλα υπαρχει ενα switch φτηνο που ειναι γι'αυτην την δουλεια ακριβως,αλλα θα πρεπει καθε φορα που θες να αλλαξεις pc,να αλαζεις θεση και το διακοπτακι!!!