hoodhini

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Systems Specs

  • CPU
    Intel Core i5 4670K
  • Motherboard
    Asrock Fatal1ty H87 Performance
  • GPU(s)
    Nvidia GeForce 9600 GT
  • RAM
    Corsair XMS3 4Gb 1600MHz DDR3 (2x2Gb)
  • Case
    Corsair Carbide 200R
  • PSU
    Corsair CX500
  • OS
    Windows 10

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

hoodhini's Achievements

Member

Member (2/5)

4

Reputation

  1. κι αν δεν ειναι στιμ? δεν υπαρχει περιπτωση να τα μεταφερω εε? :Ρ
  2. καλησπερα! οπως βλεπετε και στον τιτλο. συγκεκριμενα θελω αν μεταφερω κατι παιχνιδια απο τον ssd στον hdd, χωρις να κανω unistall και ξανα setup. πιο πολυ για να αποφυγω τον χρονοβορα διαδικασια διοτι τα παιχνιδια ειναι μεγαλα. υπαρχει καποιος τροπος? ειναι εφικτο? ευχαριστω εκ των προτερων!! p.s. ισως ειμαι σε λαθος κατηγορια, μεταφερετε το
  3. παιδια αγορασα σημερα τον samsung 850 evo 250gb και το pc αναγεννηθηκε χαχα γενικα επαιζα games χαμηλων απαιτησεων, σε φαση lol κλπ.. εχω κατεβασει το gta v το single, και ομολογω δεν τολμουσα να το κανω setup χαχα αυτην την στιγμη το κανω setup στον νεο δισκο και θα σας ενημερωσω.. παντως νομιζω το μεγαλυτερο προβλημα ηταν ο δισκος... η διαφορα ειναι τεραστια.. μαλλον τωρα αξιοποιείται η καρτα σιγα σιγα.. και εννοειται οταν χωσω αλλα 8gb ραμ θα αξιποιηθει πληρως.. λεω αργοτερα να παρω 2χ4gb σε ddr3 διοτι μιλαμε για 60€ ενω αν παω για αναβαθμιση δεν θελω να παιξω... θα παω τουλαχιστον σε ryzen 5 και μια δυνατη μητρικη με ταβανι τα 200. και σε μνημες θα παω σιγουρα σε 16gb και ταο Mhz τα βλεπουμε γιατι ειναι τσιμπημενες οι ddr4 btw ευχαριστω για την βοηθεια, το gta ειναι γενικα βαρυ game, θα το δω και θα σας ενημερωσω!! μετα ας κλειδωσει!!
  4. παιδια δεν ξερω τι γινεται. ακομα τραβαω ζορια. εβαλα τα 7αρια σημερα μιας και τα ηθελα παντα λογω gaming πιο πολυ. και περναω σιγα σιγα ντραιβερς κλπ.. αλλα δεν θα κανει διαφορα το os... αυριο λεω να δωσω καποια χρηματα για το Pc. πολλοι φιλοι μου λενε οτι ειναι λιγες οι ραμ (4gb 1600mhz) και αλλοι τοσοι λενε για τον Hdd να αγορασω νεο πλεον γιατι ειναι αρχαιοι, και να παρω ssd. δυστυχως αυριο θα μπορεσω να κανω ενα απο τα δυο. ή να αγορασω εναν evo ssd στα 250gb ή να αγορασω επιπλεον ραμ 2χ4Gb εννοεται παλι στα 1600 δυστυχως εκτος αν πεταξω και τις αλλες που χω τωρα. απο την αλλη σκεφτομαι πως δεν θα αργησω και πολυ να κανω αναβαθμιση και στο υπολοιπο pc εκτος της vga.. που σκεφτομαι να το παω σε ryzen.. και σκεφτομαι μηπως ειναι αδικα χρηματα να αγορασω ραμ ddr3.. και στην τελικη να μην ειναι αυτο το προωλημα!!!!! τι να κανω?
  5. συγνωμη για την καθυστερηση. μιλαμε για Pc αγορασμενο 1 εβδομαδα πριν. δεν θυμαμαι ακριβως ολα τα σπεκς αλλα θα τα ψαξω. γνωριζω σιγουρα οτι φοραει ryzen 7 1800x, μια sapphire radeon rx 580 oc στα 8gb, σιγουρα 16gb ραμ στα 3000mhz.. και αν θυμαμαι καλα μια gigabyte mobo x299 αλλα δεν ξερω πιο ακριβως.. ενα τροφοδοτικο 750 corsair αλλα δεν θυμαμαι πιο συγκεκριμενα.. εναν ssd 500gb samsung 850 evo.. και απο κουτι εχει ενα της corsair σε φαση glass γυρω γυρω εεεε μαλλον τα θυμηθηκα ολα τελικα χαχα ενταξει γενικα επεσαν αρκετα χρηματα για αυτο το Pc..
  6. καλημερα.. φιλος μου μολις αγορασε pc, το τεσταραμε στο gaming με ενα σχετικα βαρυ γκειμ και ο επεξεργστης ανεβασε στ μαξ 65 βαθμους. νομιζω ειναι καλη θερμοκρασια, γνωμες καλοδεχουμενες φυσικα. και θα ηθελα, ανεξαρτητα αν ειναι καλες οι θερμοκρασιες ή οχι, να μου πειτε με πιο τροπο μπορω να ρυθμισω την υδροψυξη που προανεφερα, για να κραταει τον cpu σε χαμηλωτερες θερμοκρασιες.
  7. ειναι στο 100% μια χαρα.. τον δανειστηκα προσφατα απο φιλο γιατι ο παλιος μου τα εφτυσε. και μεχρι να μαζεψω χρηματα βολευομαι.. παιζει να φταιει ο δισκος λες? διοτι με την προηγουμενη καρτα ηταν οκ το συστημα
  8. τιποτα το ιδιαιτερο βασικα i5 4670k asorock fatal1ty h87 perf corsair xms3 1600mhz 4gb (2x2) corsair cx500 kai enan seagate hdd
  9. C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. ή το συνηθιζω παντως ή εστρωσε το Pc καπως, δεν ξερω. παντως και τα fps σε γκειμς εν τελει δεν εχουν μεγαλη διαφορα, εως καθολου θα ελεγα.. αρχιζει με 300-380 και καταληγει στα 150... εκει που επαιζα και με την προηγουμενη δηλαδη. anyway, δεν εχω βγαλει ακομη το driver και να το ξαναπερασω οπως ειπα παραπανω ο νικ.. θα το κανω και θα ενημερωσω και παλι!
  10. βασικα οχι. σερνεται. γραφω στο φβ, εδω, και γενικοτερα γραφω... και εχω τελειωσει αυτο που θελω και βλεπω τα γραμματα να μπαινουν ενα ενα αργα και βασανιστηκα. χαζευω αρχικη στο φβ παλι.. και κατεβαινει καθε 2 δευτερολεπτα :Ρ δεν υπαρχει αμφιβολια
  11. αργει το pc.. λες και το εχω χωρις καρτα... (ενταξει οχι και τοσο ασχημα) πχ οταν το ανοιγω.. πριν μπει στο σκριν με το φοντο απο πισω και την ημερομηνια κλπ... ειναι για λιγο μπλε η οθονη (το χρωμα το κλασικο των w10) μετα... ανοιγω φακελο αργει λιγο... ανοιγω το chrome αργει λιγο.. αν και τωρα που το ξαναδοκιμαζω παει καλα... τι διαλο θελει να ξυπνησει πρωτα κανα 10 λεπτο
  12. καλησπερα, ακουστε πως εχει, δεν ξερω αν εχω κανει κανενα χοντρολαθακι :Ρ ειχα μια αρχαια καρτα στο Pc την 9600 gt και χθες παρέλαβα μια νεα καρτα που αγορασα, την 1050. παλευα να βαλω το driver και εν τελει δεν γινοταν γιατι ηθελε τον anniversary update των windows 10, Που δεν το ειχα βαλει διότι ειχε bug ενα παιχνιδι που επαιζα με το συγκεκριμενο update. τελος παντων, εκανα το Update και με αφησε να βαλω το driver Ολα καλα!! απλα το pc αργει λιγο... δεν ξερω αν πλεον ετσι ειναι οι καρτες απλα νιωθω πως επειδη δεν υπαρχει λογος η καρτα δεν αποδιδει. διοτι μπηκα και ενα παιχνιδι.. μικρων απαιτησεων και εκει που με την παλια μ καρτα επαιζα με 200fps τωρα επαιζα με 380. τι παιζεται? τα windows εχουν θεμα? δεν εχω κανει καποια ρυθμιση? ή ετσι γινεται πλεον και πρεπει να το παρω αποφαση? :Ρ γιατι πριν ανοιγοντας το Pc με την αλλη καρτα, μπορει το ανεμιστηρακι της να εκανε λες και ειχε πιασει 200 βαθμους αλλα στροφαρε πιο πολυ!! ευχαριστω προκαταβολικα, περιμενω απαντησεις!!
  13. σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!!! θα κοιταξω τα οσα μου ειπες με την πρωτη ευκαιρια!! για τυχον αποριες θα ξαναποσταρω στο συγκεκριμενο τοπικ... ευχαριστω και παλι!
  14. δεν θυμαμαι τιποτα συγκεκριμενο, απλα κλαφτο δεν πειραζει σιγα!! δεν βλεπω να απαντατε σε τιποτα ομως και θα μεινω με τις αποριες..
  15. καλησπερα!!! ευχαριστω για τις απαντησεις σου! κοιτα, ειμαι 19. αρχισα να ψαχνω καποια πραγματα πανω στο hw κυριως που μου αρεσε, εκανα τα πρωτα μου φορματ κλπ στα 15 μου. υστερα απο λιγο καιρο εψαχνα το Oc. ειχα αλλο acc στο hwbox αλλα δυστυχως δεν εχω καποιον τροπο να βρω κωδικους emails Κλπ. αγορασα το 2014 αν θυμαμαι καλα τον i5 4670k και την fatal1ty h87 που κυκλοφορουσαν τοτε, για να ασχοληθω με το Oc αλλα δεν εκανα ποτε. εχω φτιαξει καμποσα Pc φιλων, κυριως αναβαθμισεις, να αγορασω hw και να τα κουμπωσω. αλλες φορες εχω Pc φιλων που δεν ανοιγουν καν. δοκιμαζω hw απο το δικο μου Pc.. για να βρω την αιτια... δεν ξερω αν υπαρχουν προγραμματα περι αυτου. διοτι μερικα παρτς δεν μπορω να τα αλλαξω... διοτι μπορει να μην εχουμε το ιδιο σοκετ ή αλλες ραμ κλπ κλπ..