aeroengine

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aeroengine

  1. Εύκολααααα μεσαααα!! Username:alexavg LvL:30 Wins:430+ Solo Top: Shen,Malphite,Irelia Παίζω σχεδόν ενα χρονο. Ειχα ομαδα με γυρω στα 1500elo και πηγαμε πρωταθλημα περασαμε πρωτο γυρο, κοπηκαμε στον δευτερο...τωρα αλλαξε το season οποτε τπτ σπουδαιο ακομα!
  2. Εντάξει.....τοσα δωρα σε ενα και μονο event πρωτη φορα στην ζωη μου το ειδα.. Η ταπεινη μου γνωμη-παραπονα σαν μελος του community ειναι οτι το Gaming δεν εχει και τοση σχεση με τα αλλα δυο οποτε αν δεν ειχα μαζι μου εναν φιλο που τυχαινει να παιζει πολλα χρονια το συγκεκριμενο promod ομολογω οτι ισως περνουσα τον πρωτο οροφο αμεσως.Επισης πιστευω οτι το stage του ο/c επρεπε να ειναι καπως περισσοτερο στο κεντρο για να εχουμε και μια εικονα απο πισω γιατι μαζευοταν κοσμος και δεν μπορουσες να δεις και τιποτα... Ελπιζω να πολλαπλασιαστουν αυτα τα events,να βελτιωθουν και να καθιερωθουν ως θεσμοι! Και θελω να ξαναπω...ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ! Φυσικα και κερδισα..Ποσα δωρα?Δεν λεω!
  3. Θα ηθελα την βοηθεια σας για να αποφασισω ποιο απο τα δυο κινητα να αγορασω.Η αληθεια ειναι πως εχω μπερδευτει καθως τα δυο κινητα εχουν πολλες ομοιοτητες αλλα συμφωνα με την γνωμη σας ή την εμπειρια σας πιο θα μου προτεινατε ? Λινκς των δυο κινητων: LG Cookie LG Viewty :que:...
  4. Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη Με ΥΓΕΙΑ !!
  5. Καλη Ανασταση σε εσας και στις οικογενειες σας με υγεια !!
  6. Γιατι ακομα να ανεβασουν σκορ στο 3d?Τι παιζει?
  7. Παμε ρε παιδια! Μην πεφτουμε..ελα μια εκπληξη στο τελος..!!
  8. Καλη επιτυχια ευχομαι στα παιδια! Ειμαι και εγω σιγουρος οτι θα μας εκπροσωπησουν επαξια.
  9. Kλασσικα ενα μεγαλο μπραβο στον Γιωργο για την παρουσιαση. Το κουτι το βρισκω αρκετα ικανοποιητικο.
  10. Ξερετε καποιο site που να μπορω να δω τον αγωνα της Formula 1 στην Μαλαισια σε μαγνητοσκοπηση η ακομα και να τον κατεβασω ? Επαιξε στραβη και τον εχασα...
  11. Θυμιζει λιγο στυλακι EnzoTech? Εμενα παντως μια χαρα μου φαινονται...
  12. Το Fail ομως... χαχαχαχαχαχαχαχα
  13. Ωραιο αλλα η τιμη πονααει ως συνηθως στα lian li
  14. Μηπως ξερει κανεις ποτε θα ερθουν τα νεα fans της Scythe που ειναι λιγο περιεργα εντονα βαμμενα...λες και ειναι νικελωμενα ??
  15. Χρονια πολλα τιτανομεγιστε κρητικε....