Mr Stank

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mr Stank's Achievements

Member

Member (2/5)

10

Reputation

  1. Ψηνομαι να στησω ενα Cube με Ryzen για το πατρικό μου να έχω κατι να μην πιανει χωρο για οταν θα πηγαινω. Εχω ετοιμα τα χρηματα για τα υπολοιπα εξαρτηματα. Αυτη φενεται λουκουμι, αλλα αν δεν βγει αρκετο στοκ ή αν η τιμη ειναι 600+ δεν θα εχω προβλημα να περιμενω μεχρι να πεσει. Δεν φταιω εγω....αυτοι θα φταινε. Εγω το μαρουλακι το εχω ετοιμο ζεστο και περιμενει λογικη αντιμετωπιση του καταναλωτη απο την αγορα. Μετα θα κλαινε
  2. Δεν ειναι ροζ το χρώμα....Μπροντοροδοκόκκινο βατομουρί ειναι... Περιττό να πούμε ότι ειναι αθόρυβο....
  3. Α για αυτό δεν μπορώ να κουμπώσω τη CPU? Φτου.....
  4. Τα κρατανε για την πάρτη τους εκεί στην Dell....
  5. Κάνε την έρευνά σου μόνος σου τότε, και φέρε μας τα αποτελέσματα.
  6. Είστε μικρά για να γνωρίζετε και να θυμάστε την πραγματική ιστορία. Space Invaders 1978 : $13.93 billion Pac-Man: 1980 : $12.81 billion. Street Fighter 2 1991 : $10.6 billion World of Warcraft (PC, 2004) $8.5 billion CrossFire (PC, 2007) — $6.8 billion Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
  7. Είπαμε. Επεξεργαστές δεν αγοράζουμε, αν δεν βγούνε πρώτα καθαρά μοντέλα επανασχεδιασμένα, δίχως τα Meltdown/Spectre bugs.
  8. Ναι αλλά ανάλογες θα είναι και οι τιμές να ξέρεις.
  9. 35 ολόκληρα χρόνια που ασχολούμαι με τα λειτουργικά συστήματα, τόσο ερασιτεχνικά όσο και επαγγελματικά, πάντα με ενθουσίαζε η ιδέα του νέου και βελτιωμένου λειτουργικού. Μόλις δοκίμασα τα ΟS Warp, Windows ME, Windows Vista, καθώς και τα Windows 10 , ακόμα και όταν ήταν μόνο διαθέσημα μέσω του Windows Insider Program, μετά τις δοκιμές απλώς έπαψα να ασχολούμαι μαζί τους.
  10. 'Ο,τι να 'ναι γράφει ο καθένας μου φένεται...Εγώ βρήκα αυτό.