Mill

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mill

  1. Για την GloFo που αναφέρθηκε πρόσφατα (ξανά)αφησαν να εννοηθεί πιθανότητα κατασκευής console chip εκεί.
  2. Sorry δικο μου λαθος τοτε Οταν ελεγα εγω περιμενετε τους τελικους επεξεργαστες και αφηστε τα ES ειχα δικιο Σε extreme multitasking ειναι πισω απο i7...Κατα τα αλλα εχει κανει ενα καλο βημα εμπρος.Και ερχεται και το am3. Για το review εκτος του οτι ελειπε καποιος agena iσως θα πρεπε τα παιδια να βαζανε στα συστηματα με ddr2 4 giga για να αντισταθμισουν τα 3 giga ddr3. Αντε στο επομενο review clock to clock να βαλετε και εναν phenom 9950 για να δουμε διαφορες και με agena,οπως και να συγκρινετε θερμοκρασιες/καταναλωση stock και σε oc.
  3. Α το ελεγε ο αγαπητος admin του forum κιολας...(που btw δουλευει στην intel αν δε κανω λαθος ) Επιμενω πως 25% πισω ειναι μεγαλο ποσοστο.Eισαι σιγουρος?Και τι εννοεις ηταν? Αλλαξανε τα δεδομενα τωρα? =)
  4. Καποιοι απο εδω μεσα που λεγανε οτι οι Phenom II θα ειναι 25% πιο αργοι απο τους αντιστοιχους intel core 2 quad που ειναι αληθεια?
  5. Ναι και εχει την αναλογη τιμη ομως ο Phenom ΙΙ.Και το αναλογο φθηνοτερο συνολικο κοστος της πλατφορμας.Ποσος κοσμος εχει τη δυνατοτητα να αλλαζει καθε τρεις και λιγο ολο το συστημα του δηλαδη μητρικη μνημες cpu τουλαχιστον? Και ποσος μπορει να το κανει αυτο στο high end segment της intel που η αληθεια ειναι και ολοι το ξερουμε πως το κοστος ειναι πολυ μεγαλο.Που ειναι οι i7...Οι i7 ειναι σε αλλη κατηγορια και στην αποδοση στις πολυνηματικες αλλα και (κυριως) τιμολογιακα.Οι Phenom II δε βγηκαν για να κονταροχτυπηθουν με τους i7 και για να κερδισουν χρηστες απο αυτο το (μικρο) μεριδιο αγορας,αλλα πιο mainstream/performance χρηστες.Βγηκαν απεναντι στους core 2 quad,και εκει τα καταφερνουν πολυ καλα. Και κατι αλλο: το μεγαλο "μπαμ" που λενε πολλα παιδια πως περιμεναν απο την AMD και δεν ηρθε (μονο απεναντι στους i7 δεν ηρθε αν το καλοσκεφτει καποιος) δεν ερχεται ετσι ευκολα και απλα,θελει χρημα.Και η AMD χρειαζεται μεριδιο αγορας γιαυτο.Πιστευω πως εχει ενα καλο προιον στα χερια της για να ρθουν οι απαιτουμενοι ποροι για να ρθει και η προοδος και η καινοτομια απο μερους της.Και για να ρθει και αυτο το "μπαμ"
  6. Συγχαρητηρια για την παρουσιαση AN7 OverClocker και JC_Denton Aπορω με καποιους που γκρινιαζουν ακομα με την AMD.Η προοδος της τεχνολογιας επεξεργαστων δεν ειναι κατι ευκολο,δεν ειναι γαριδακια.Απαιτει χρημα και χρονο και η AMD απο το πρωτο δεν εχει εδω και καιρο γιατι ολοι ξερουμε τη θεση της,και ουτε ειχε την ανεση του δευτερου. Εβγαλε ενα προιον που απ'οτι φαινεται ανταγωνιζεται ολη την προηγουμενη γενια 4πυρηνων της intel σε πολυνηματικες εφαρμογες και για τα υπολοιπα φτανει εως και i7.Εχει και το μεγαλο ατου της φθηνοτερης συνολικα πλατφορμας + το οτι overclockarei απ'οτι φαινεται καλυτερα απο ποτε για AMD. Ολα αυτα δειχνουν πως AMD is back to the game.
  7. 300 euro και για AMD ειναι πολλα.Μωρε και για intel ειναι πολλα.Ειδικα τωρα με την "κριση"...Τεσπα,θα περιμενουμε και θα δουμε πως θα πανε οι τιμες.
  8. Οπως και να το κανουμε παντως 300 ευρω ειναι παραφουσκωμενη τιμη.
  9. Υπαρχει και σε αλλα online καταστηματα με 240-250 ευρω.
  10. Σαν publisher την εχει...Δεν αγορασε κανενας την id.
  11. Μιλας για τον i5? Μα καλα δεν εχει παει κανενας στρατο εκει στην intel? Περα απο τη πλακα,μιλησα για i7.Και μεχρι στιγμης απο'τι βλεπω value και i7 ειναι δυο πραγματα που δε συνυπαρχουν.
  12. Το "value" της μαμας intel για i7.Για γελια.
  13. Οταν λες οτι ο i7 αντεχει να φαει και 90αρες θερμοκρασιες και τον εχεις δει στα 100 να μη μασαει τι εννοεις? Γιατι εγω εχω δει σε καποια forum κομματια που στους 90+ βαθμους πετανε μπλε οθονες...
  14. In-house Deneb cores εχουν και τα παιδια στην Oktabit και δε λενε τιποτα για +20% επιδοσεις των Penryn απεναντι σε Deneb.
  15. Ε λενε διαφορα.Ποιον να πιστεψεις δε ξερεις.
  16. Ε δεν εχουμε παρα μονο να περιμενουμε μεχρι να κυκλοφορησει το τελικο προιον,να το παρουμε στα χερια μας και να το δοκιμασουμε οι ιδιοι γιατι απο φημες αλλο τιποτα.
  17. Εγω εχω ακουσει οτι στη χειροτερη ειναι τα ιδια...Αναλογα και την εφαρμογη βεβαια.