FaznT.v25+

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FaznT.v25+

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

194 profile views
 1. FaznT.v25+

  FAZN TOWER overclock build

  Κάποιο τέτοιο μικρό σφαλματάκι πρέπει να είχα κάνει και δεν έπερνε μπροστά το μοτέρι. Για τα λεφτά που 'χα δώσει και μετα από τόσο ψάξιμο, ήταν ήττα από μεριάς μου, αλλά για να μη χρονοτριβούμε επειδή θα έπρεπε να κάνω και εγκατάσταση σε λογισμικά κλπ μετά το άφησα στα χέρια του επιστήμονα πληροφορικαρίου ώστε να κάνει τις τελικές διασυνδέσεις και να μαζέψει και τα καλώδια γενικότερα εντός του κουτιού γιατί εμένα ήταν λίγο αφάνα style.. Τώρα όσον αφορά το Overclock του μηχανακίου αυτού είναι ακόμα σε στάδιο testing αφού άλλωστε το overclocking πρέπει να ρυθμίζεται ανα πάσα στιγμή για τα επιθυμητά αποτελέσματα που πρέπει να αποδόσει. Δηλαδή αν δε τρέξεις συγκεκριμένα προγράμματα και κάποιες άλλες παράλληλες ενέργειες δε θα μπορέσει να αποδόσει αυτό που τεχνικά μπορεί να καταγράφετε ώς ανώτερο από τις βασικές δυνατότητες της μνήμης και όλου του κουτιού. Λόγω φόρτου εργασίας έχω παγώσει το "project" στη version 25 (FazN v.25) και στο μέλλον ίσως επεκταθούμε και στις επόμενες.
 2. FaznT.v25+

  FAZN TOWER overclock build

  Η πλάκα είναι ότι το συναρμολόγησα μόνος μου και δε νομίζω να είχα κάνει κάποιο λάθος. Ειχα διαβάσει τόσα manual που εν τέλει θα πήγαινα για πτυχιακή στο πολυτεχνείο. Όμως αμα δε βάλει το χεράκι του ένας έμπειρος τεχνικός δε θα πάρει μπροστά. Είναι όπως τη γραφειοκρατία στην Ελλάδα και γενικά σε όλο το πλανήτη, μπορεί να έχεις κάνει τα πάντα, αλλά πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες διαδικασίες να περάσει από ελέγχους, να γίνουν οι αιτήσεις και ούτω κάθε εξής. Όπότε κατέλειξα σε ένα τοπικό pc servicer ο οποίος κούμπωσε και τα λογισμικά γιατί βαριέμαι να κάνω complicated installations. Αυτό είναι το Fazn κουτί σε τρείς ακόμα φωτογραφίες.
 3. FaznT.v25+

  FAZN TOWER overclock build

  Το build αυτό είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία που θαρρώ δε θα προλάβετε να διαβάσετε. Γι' αυτό και ανέβασα ένα Mini review ώστε να μη χρονοτριβούμε με τις λεπτομέριες των επιλογών και των πιθανών συνδιασμών τους. Έπειτα καλό είναι να συναρμολογηθεί στο χέρι. Εφόσον έχεις χρόνο να διαβάσεις τα manual σε 1-2 γλώσσες μη σου πώ και σε μια τρίτη και πάλι κάπου κάτι μπορεί να σου ξεφύγει, αν δε τρέχει με τη μία στείλ'το σε ένα τεχνικό να κάνει τις τελικές testified εκδοχές του build και έτοιμος για crash tests. Έτσι απλά. Δε χρειάζεται ούτε να το χεις σπουδάσει ούτε να έχεις λιώσει στο ΣΕ++. Όταν άνοιξα για πρώτη φορά το Overclock tower ένιωσα λές και πέρασαν 2000 χρόνια μέσα σε 1/60 κλάσμα δευτερολέπτου. Αν λοιπόν δε το ένιωσες και εσύ όταν άνοιξες το pc σου, μάλλον ήταν fail overclock. Μπορείς να ανατρέξεις το συντομότερο δυνατό στο πιο απόκρυφο κρυπτοσίτε να ρωτήσεις πώς θα το πετύχεις, αλλά μάλλον θα σε λιντσάρουν. Οπότε Maybe try again.
 4. FaznT.v25+

  FAZN TOWER overclock build

  Το μηχάνημα αυτό είναι φτιαγμένο με αποκλειστικά δικές μου επιλογές και περιέχει: 1) AsRock X370 Sli Killer motherboard νέας γενιάς αφού περιέχει sockets ddr4 2) Επεξεργαστή ryzen AMD 7 1700X (AM4) 8-core 3) 2 κάρτες ram delta team 8GB/ram 4) GPU Saphire 2 GB δυνατοτήτων 4 GB (Στο τελικό version του Fazn θα πρέπει να μπούν 2 * 6-8GB και να ενεργοποιηθεί το Sli mode) 5) Αρκετά αξιόπιστο τροφοδοτικό scorpion, πρέπει να ' ναι 350-500w αν θυμάμαι καλά. 6) Alpenfοhn cpu cooler. (κάτι σχετικά απλό και φτηνό.) 7) +3 ανεμιστήρες [Μειονέκτημα: Κάνει αρκετό θόρυβο, αφού συνολικά έχει 6 ανεμιστήρες] 8 ) Κλασικό λογισμικό για pc 9) Monitor διάφορα αναλόγως |Οι επιλογές +το στήσιμο πήρε λίγο καιρό, λόγω budget κλπ... όμως τελικά το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ καλό μέχρι στιγμής. Θέλει ακόμα αρκετή δουλειά για να γίνει power overclocking και να αψηφήσει ακριβότερα κουτιά, αλλά πιστεύω ότι μέχρι σήμερα έχει αποδόσει και το ψάξιμο και συνδιάζει την ευκολία με την σβελτάδα του αυτοματισμού. Άλλο ένα αρνητικό είναι ότι δεν έχει ακόμα κάποια κάρτα δικτύου, γεγονός που χτυπάει καμπανάκι για αγορά Μ.2 στο άμεσο μέλλον. Η αυτοδυναμία των 3.4Ghz του επεξεργαστή μπορεί να εμφανιστεί ξεκάθαρα και να τρέξει 5 οθόνες σε Sli mode. Άρα καληνύχτα τηλεόραση του 1980|