Salman

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Salman last won the day on December 8 2019

Salman had the most liked content!

About Salman

  • Birthday 05/15/1981

Salman's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

3

Reputation

  1. Βασικα το συγκεκριμενο τροφοδοτικο εχει 4 OVP UVP OCP και SCP. To δευτερο που λες δεν το ηξερα οτι μπορει να συμβει και σ'ευχαριστω για την πληροφορια.
  2. Metallic ευχαριστω.Ναι εχω βγαλει και την μπαταρια της μητρικης,Μακαρι η μητρικη να ενεργοποιησε το anti-surge βεβαια δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο ηταν on στα default δεν ειχα δωσει σημασια,μπορει να χρειαζεται να το ενεργοποιησεις manual δεν ειμαι 100% σιγουρος,μακαρι να ειναι στο on. Πραγματικα και εμενα δεν μου εχει ξανατυχει τετοια περιπτωση,δεν ειχε δειξει κανενα σημαδι το τροφοδοτικο οτι κατι τρεχει,ετσι στα καλα καθουμενα νεκρο...!Περιμενω το καινουργιο και βλεπουμε.
  3. Σταυρο ευχαριστω,Το εχω δοκιμασει αυτο χτες μαζι με συνδετηρα και και ενα fan δεν δουλεψε,δοκιμασα το τροφοδοτικο και σε αλλο pc τα ιδια..Πλεον ειμαι σιγουρος οτι το τροφοδοτικο ειναι νεκρο απλα αυτο που με φοβιζει ειναι οτι επεσε ο γενικος και δεν ξερω αν το τροφοδοτικο ηταν η αιτια η την μητρικη. Εχω παραγειλει ενα Seasonic prime titanium και φοβαμαι μην το καψω και αυτο..θελω να πιστευω οτι ο γενικος επεσε απο το τροφοδοτικο.
  4. Καλημερα Προχτες το βραδυ επαιζα στο pc μου βαρεθηκα καποια στιγμη και το εκλεισα και επεσα για υπνο,εκλεισε κανονικα. Το πρωι που σηκωθηκα ειδα οτι ειχε πεσει ο γενικος,σηκωνω τον γενικο παω να ανοιξω το pc αλλα το pc μου ειναι εντελως νεκρο. Εβγαλα εξω το τροφοδοτικο το δοκιμασα προχειρα σε αλλο pc αλλα δεν δουλευει ειναι νεκρο,εβγαλα οτι υπαρχει εξω απο το κουτι με μεγεθυντικο φακο μηπως κατι εχει βραχυκυκλωσει πανω στη μητρικη δεν βλεπω κατι καμενο φουσκωμενο mosfet πυκνωτη vrm.Tα ιδια υσχυουν και για το τροφοδοτικο,δεν φαινεται κατι καμενο καθως το ανοιξα.. Τα πολυμπριζο μου ειναι οκ apc,Να πω οτι το τροφοδοτικο μου ειναι αγορασμενο απο το 2010 ισως τα εφαγε τα ψωμια του,ειχε 7 χρονια εγγυηση. Προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να φταιει και εριξε τον γενικο,αλλα δεν βγαζω ακρη.Εχω παραγγειλει νεο τροφοδοτικο και περιμενω. Ευχαριστω.