Sitios

Members
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

About Sitios

  • Birthday 12/15/1983

Sitios's Achievements

Junior Member

Junior Member (3/5)

10

Reputation

  1. Τα λόγια είναι περιττά για άλλη μια φορά Ζαχαρία... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Το review ήταν φοβερό! Παρόλα αυτά, έχω δύο ερωτησούλες: 1) Για τον 128GB η OCZ δεν ανακοινώνει 200ΜΒ/s εγγραφή? Γιατί στην πρώτη σελίδα λέει 420MB/s. Ποιο είναι το σωστό? 2) Για ένα μηχάνημα γραφείου (X58 chipset - SATA 3), το οποίο θα τρέχει MATLAB και χρειάζεται γρήγορο setup ssd, είναι καλύτερο να έχει 2 x 128GB @ RAID0 και ας χάσει το TRIM, ή έναν 256GB? Επίσης, τι διαφορά επιδόσεων μπορεί να έχει το παραπάνω setup σε z68x chipset?
  2. Αυτή είναι καρτούλα... Αν είχα pc τώρα, θα την αγόραζα...
  3. Μπράβο και από μένα Ζάχο... Χαρά στην υπομονή και επιμονή σου...
  4. Ότι θα είναι πιο ακριβή από τις υπόλοιπες, είναι λογικό... Αλλάαν κάνει και όσο μια 460, δε θα πουλήσει πιστεύω... Εγγύηση πόσο δίνει?
  5. Σε σχέση με την αντίστοιχη Gainward τα σπάει... πολύ καλύτερη από θέμα ψύξης... me likes! Φέρνει κανένα γνωστό αξιόπιστο ελληνικό μαγαζί Zotac?
  6. Έχει βρει άραγε κανένα συγκριτικό ανάμεσα στα 2 (Η50 και Η70)? Αν κάνει διψήφιο αριθμό Ευρώ μαζί με τα "φουρφούρια", νομίζω θα είναι μια χαρά...
  7. Μπράβο παιδιά, αναλυτικότατο το review... Συγχρητήρια για την υπομονή και την αντικειμενικότητά σας. Περιεκτικό και κατατοπιστικό.
  8. Μα αν κάνει (που θα κάνει) πάνω από 1000?, γιατί να την πάρει κάποιος και να μην πάρει 2 μονές GTX480? Δλδ μόνο για να σπάσεις τα WR θα χρησιμεύει και θα αξίζει αυτή η κάρτα...
  9. +1 στην Gainward 460 GS-GLH από μένα γιατί μου αρέσουν τα πολύ κλοκαρισμένα προιόντα...
  10. Άσχημα δεν τα λες... Αν και η τιμή τους είναι ανταγωνιστική με αντίστοιχα της Sony ή της Toshiba, δε θα τα απέριπτα...
  11. 2000MHz @ CL6 ? Απίστευτο... Μπράβο στη Geil... Έτσι, να υπάρχει ανταγωνισμός...
  12. Η Golden Edition με το χαλκό φαίνεται εντυπωσιακή... Βέβαια θα είναι αρκετά πιο βαριά, αλλά ντάξει... Πόσο πιο ψυχρή θα είναι από την "απλή" με το αλουμινένιο σύστημα ψύξης? Και με τι extra κόστος?
  13. Λογικά θα βγάλουν και 640GB μοντέλα, όπου θα χρησιμοποιούν δύο μισά platters των 640GB... Με τέσσερις τέτοιους σε RAID0, εγώ προσωπικά θα ήμουν υπερ-ευχαριστημένος... Τιμή ξέρουμε?
  14. Κρίνοντας από τα ανεμιστήρια, που μάλλον είναι 8άρια, τότε η κάρτα έχει μήκος 30cm... Αν είναι 9άρια, τότε πάμε στα 33+... Διακριτική κάρτα δλδ...