topaz

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by topaz

  1. Κάθίστε να το σκεφτώ... Windows 7, MS Office, Adobe Photoshop, Reader, Illustrator, CorelDraw, Google Earth, Daemon Tools, Avast, Winamp, Nero, OBS... και φυσικά ένα τσουβάλι games: Starcraft 2, Far Cry 3, Alan Wake, Civilization, κλπ. Καλή τύχη σε όλους!
  2. Ισως χρειάζονται λίγο χρόνο για να "ρολλαρουν" σωστά. Ο χρόνος θα δείξει...
  3. H Asrock Z77 Extreme6 φαίνεται καλή λύση... απόψεις; ASRock > Products > Z77 Extreme6
  4. ...και αυτή η υλοποίηση αν καταλαβαίνω καλά δεν διαθέτει PCI.
  5. Καλημέρα, θέλω μια πολύ δυνατή πρόταση για mobo προκειμένου να μπει πάνω i7-2600k. Εκ των ουκ άνευ άριστο O/C, πολλά SATA III, καλό RAID, 1 PCI (για την κάρτα ήχου). Επειδή δεν αλλάζω συχνά το hardware μου, δεν διστάζω να δώσω κάτι παραπάνω ως αναφορά το οικονομικό. Υπόψιν έχω την Gigabyte Z68P-DS3 και δεν είμαι ικανοποιημένος. πείτε καμια ιδέα, γιατί εγώ πια τα έχω παρατήσει και δυσκολεύομαι να μπω στο κλίμα μιας και δεν υπάρχει πια χρόνος για επαρκής μελέτη. Ευχαριστώ! Κώστας
  6. Δεν το διατύπωσα σωστά. Το κύκλωμα του ΝΕΡΟΥ, κράταγε αέρα μέσα στο ψυγείο. Ο αέρας εγκλωβιζόταν στο ψηλότερο σημείο, δηλάδη στο... ψυγείο και δεν πέρναγε σωστά στο separation tank (για να φύγει).
  7. Πολυ ωραίο φίλε μου, μπράβο. Μια μικρή παρατήρηση: Οταν είχα τοποθετήσει το ψυγείο όπως εσύ στο δικό μου σύστημα, δεν απέβαλε σωστά τον αέρα (κράταγε δηλαδή αέρα στο ψυγείο). Ελπίζω να μην αντιμετωπίσεις το ίδιο θέμα.
  8. ^αυτο το ποντικι το εχω- ειναι τελειο για HTPC
  9. ^sorry αυτα ειναι χαλια μαυρα. αλλη λυση ψαχνω...
  10. παιδια μεταχειρο δεν με ενδιαφερει... το χρημα δεν ειναι θεμα (σε λογικα πλαισια) επισης: τι ειναι το eyefinity? επισης: φιλε Dalton πως συνδεεις την 30αρα σου; και δεν εννοω πανω στο π#@ς σου... εννοω με τα dual dvi κλπ. Δεν καταλαβαινω τι εννοει η Samsung... thanks guys για τις απαντησεις! ΥΓ: Dalton μου επιτρεπεις ενα αστειο ε; παντα φιλικα!
  11. εχεις καποια πηγη για να παρω την Samsung? βλεπω διαφορες στην τιμη Ελλαδα (μονο σε ενα την βρηκα στο skroutz) και σε Ευρωπη... Μηπως πουλας την δικη σου; :D
  12. Βασικα ειδα αυτες που λετε, και παρατηρω οτι ολες εχουν low response time, οπως επισης οτι θελουν 2 DVI. Γιατι το θελουν αυτο; ξερει κανεις; ενταξει καταληγω στην LG λογω τιμης και στην HP πιο συγκεκριμένα, που ειναι και οι πιο οικονομικές. Τι λετε; α! και η Samsung φαινεται εξαιρετικη! Μηπως ειναι η καλυτερη overall?
  13. μιλαμε για 3d gaming πχ call of duty. Το χρημα ειναι αδιαφορο.
  14. απο τις πιο πανω που αναφερεις, ποια θεωρεις καλυτερη;
  15. Το FD3S μου πανω στο δυναμομετρο: YouTube - topazgr's Channel YouTube - topazgr's Channel
  16. Καλημερα! εχω μια Samsung SyncMaster T260HD 26in και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Η αναλυση της φτανει τα 1920x1200 και παρεχει και TV tuner. τελως παντων, σκεφτομαι να την αλλαξω με μια μεγαλυτερη. Σκοπος ειναι να σηκωσω μεγαλυτερη αναλυση. Η χρηση της οθονης προορίζεται για gaming και που και που για τα υπολοιπα. Δηλαδή αν ειναι στα παιχνίδια να τα σπαει, δεν με ενδιαφέρει τι θα κανει στα υπόλοιπα. εχει κανεις καποια οθόνη να προτείνει; thanks!
  17. Μια παλια δυναμομέτρηση με HKS T04R - 416bhp & 46Nm DSC00269_resize.JPG
  18. πηρα δυο γιατι ειναι τσαμπα
  19. thanks man - πολυ ωραίο θεμα παντος!
  20. το godmode τι ειναι;
  21. Και τι διαφορα θα εχει απο τους Phenom II?